Nomedor Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Άντε και του χρόνου Ouya II με Mali-T658 http://www.anandtech.com/show/5077/arms-malit658-gpu-in-2013-up-to-10x-faster-than-mali400 Από ότι λένε πάντως θα είναι άκρως hackable που σημαίνει ότι θα του βγάλουν τα μάτια
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Το Tegra3 (όπως και τα άλλα mobile SOCs) λειτουργούν με παθητική ψύξη. Αν προνοήσουν και του βάλουν κατάλληλη ψύξη είμαι σίγουρος ότι θα δούμε θαύματα. Εξάλλου το ouya θα παίζει με ρεύμα και η κατανάλωση δεν θα είναι θέμα. Το θέμα είναι ότι αφού είναι πλήρως hackable θα μπορείς να πάρεις μια ωραία βασούλα στυλ λάπτοπ και να το υπερχρονίσεις και εσύ,αν και ελπίζω να το σκεφτούν απο μόνοι τους εργοστασιακά,καθώς και τη ψύξη. 99€ πάντως είναι πολύ δυνατό για ένα Χ αριθμό παιχνιδιών τσάμπα(έλα ας γράψει κάποιος 99$ ). Γενικά πολύ ωραίο στόρυ .
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 φουσκα ειναι . Δεν προκειται να κυλησει αν τα παιχνιδια ειναι δωρεαν. ποιος θα μπει στην διαδικασια να γραψει εστω κ μια γραμμη κωδικα αν ειναι να μη παρει ουτε ενα ευρω. Αν βεβαια μπορεις να κατεβασεις επι πληρωμη ή να μπορει να παιζει κατι καλυτερο απο angry birds τοτε ναι θα εχει επιτυχια. ποιος σου ειπε οτι θα ειναι τσαμπα; λογικα η εταιρια θα τους πληρώνει για μας.
Intruder7s Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 φουσκα ειναι . Δεν προκειται να κυλησει αν τα παιχνιδια ειναι δωρεαν. ποιος θα μπει στην διαδικασια να γραψει εστω κ μια γραμμη κωδικα αν ειναι να μη παρει ουτε ενα ευρω. Αν βεβαια μπορεις να κατεβασεις επι πληρωμη ή να μπορει να παιζει κατι καλυτερο απο angry birds τοτε ναι θα εχει επιτυχια. Τα παιχνιδια θα ειναι δωρεαν ( ισως με διαφημισεις μεσα οπως και αυτα που ειναι και τωρα δωρεαν στα android ) και αλλα θα ειναι δωρεαν με micro-transactions. καλή φάση δικέ μου, αυτά είναι, βγαίνεις και λες στον κόσμο θα βγάλω μια παιχνιδομηχανή αλλά θέλω μερικά εκατομμύρια $, και ο κόσμος σαν ηλίθιος πάει και τα δίνει μια χαρά, κάνανε πλούσιους μερικούς μλκες, θα δώσουν κάνα εκατομμύριο στη κατασκευή του και τα υπόλοιπα "πίνω μπύρες" ρε που πάμε... Γιατι "σαν ηλιθιος παει και τα δινει"? Τι εννοεις ? Καποιος θελει να την αγορασει τα δινει λιγο πριν βγει και ετσι βοηθαει και στην αναπτυξη. Αυτοι οι ανθρωποι ειχαν μια ιδεα και οποιος ενδιαφερεται τους βοηθαει. Αν για εσενα αυτοι που τους βοηθανε να υλοποιησουν την ιδεα τους ειναι ηλιθιοι....τι να πω..... Από την στιγμή που δεν συνοδεύεται από ένα ισχυρό chip γραφικών δεν μου λέει κάτι... δηλαδή ποια η διαφορα από το οποιοδήποτε smartphone η tab με tegra 3? αφού συνήθως έχουν και έξοδο για tv.... παίρνεις και ένα BT αξεσουάρ για χειριστήριο και τέλος... To οτι κοστιζει 80 ευρω? Τα κινητα που αναφερεις εσυ ( αντιστοιχης τεχνολογιας με το Ouya ) κοστιζουν 400+
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Λίγη τροφή για σκέψη: http://www.eurogamer.net/articles/2012-07-14-saturday-soapbox-the-trouble-with-ouya Και δεν είναι ο μόνος που εκφράζει αμφιβολίες στο gaming press.
Intruder7s Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αν διαβασεις την παρουσιαση της κονσολας θα δεις οτι ΟΛΑ αυτα που λεει ειναι ακυρα. Ευτυχως τιποτα δεν ισχυει. Το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι καθονται και τον ακουν.
Ailuros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Άντε και του χρόνου Ouya II με Mali-T658 http://www.anandtech.com/show/5077/arms-malit658-gpu-in-2013-up-to-10x-faster-than-mali400 Από ότι λένε πάντως θα είναι άκρως hackable που σημαίνει ότι θα του βγάλουν τα μάτια 'Ασχετα ότι το T658 θα αργίσει λίγο παραπάνω, η τιμή δεν θα μπορούσε να είναι μόνο στα $99 για ένα τέτοιο SoC και αν πραγματικά θέλεις η συνέχεια της ιδέας να έχει πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις/επάρκεια μια καλύτερη ιδέα θα ήταν το ST Ericsson Novathor A9600.
john_avlakiotis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Την βρίσκω πολύ καλή προσπάθεια, όσο αφορά για hacking etc. Σαν κονσόλα παιχνιδιών όμως πιστεύω θα fail-άρει. Όντως ποιος θέλει να παίζει τα παιχνίδια του touch κινητού-ταμπλετ στην tv..
geowizard Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ποιος θέλει να παίζει τα παιχνίδια του touch κινητού-ταμπλετ στην tv.. Count me in!
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Το γεγονός ότι θα είναι hacker-friendly πάντως δε νομίζω να ψήσει κανέναν developer που θέλει να ζήσει από αυτό να βγάλει εκεί παιχνίδια. Την παρουσίαση της κονσόλας τη διάβασα και μου φαίνεται πολύ αόριστη. Δε θα έφτανα σε σημείο να πω ότι είναι απάτη, αλλά 8 μήνες πριν την κυκλοφορία της και να βρίσκονται ακόμα στο brainstorming καθησυχαστικό δεν είναι.
geowizard Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Το γεγονός ότι θα είναι hacker-friendly πάντως δε νομίζω να ψήσει κανέναν developer που θέλει να ζήσει από αυτό να βγάλει εκεί παιχνίδια. Γιατι; Αφου τα παιχνιδια ειναι ετσι κι αλλιως δωρεαν. Οσο για τις διαφημισεις δεν ευθύνεται π developer.
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω αν και ποια παιχνίδια θα είναι δωρεάν. Κανείς δεν το ξέρει ακόμα. Και τα ντέμο και τα trial versions δωρεάν είναι. Η διατύπωσή τους σχετικά με αυτό κρατάει πισινές. Τα development costs θα καλύπτονται μόνο από διαφημίσεις; Και πού και πώς θα μπαίνουν οι διαφημίσεις;
kostaskontis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 μια χαρα ειναι, free games, apps και έρχεται και ο xmbc στο android.... net surf, skype, κτλ. Ολα με 99 ευρω με ελαχιστη κατανάλωση ρευματος. Το τελος των htpcs.
lepaterious Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Κατι μου λεει οτι οι μεγαλο εταιριες δεν θα το αφησουν να φτουρισει.Ο καιρος βεβαια θα δειξει.
SOADNICK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Κατι μου λεει οτι οι μεγαλο εταιριες δεν θα το αφησουν να φτουρισει.Ο καιρος βεβαια θα δειξει. Επρεπε να ειχε η apple παιχνιδομηχανη θα τους ειχε μουρλανει στις μυνησεις, ολες οι δωρεες σε δικηγορους θα πηγαιναν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα