giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ονομα στην κοσολα, και σε καλανε εσενα και εναν φίλο σου σε παρτυ με developers. επισης θα σε αγαπάνε. και εχεις δικιο για αυτο με την ραμ, αφου ξεπερασαν το ποσο που θελανε εξαρχης, ας βαλουν μια 16gb μνημη τουλαχιστον.. καμια usb θυρουλα παραπανω.. αλλα η ραμ ειναι αρκετη για android.. εαν παει σε 2gb να του βαλουμε και win8 πανω. μμμ win8.. ενα dual boot με τα 8 δεν θα ηταν ασχημο.. Ρε χακερW να πούμε, παντού πρέπει να τρολάρεις; :ρ
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ειρωνικά το ειπα.. δεν τρολαρα.. πρακτικα συμφώνησα μαζι σου, μαλλον τίποτα τυποι που δεν ηξεραν τι να κανουν τα λεφτά τους..
kurkosdr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Καλα νεα. Ευτυχως απ οτι βλεπω στην wikipedia δεν θα εχει μονο δωρεαν εφαρμογες (υπάρχει δυνατοτητα ενα παιχνιδι ειναι free-to-play αλλα trial), αλλα θα εχει και paid εφαρμογες, οποτε εχει ελπιδες. Το μονο προβλημα ειναι οτι μαλλον το κοβω να πανε σε δικο τους app store, οποτε δεν θα εχεις ακριβως οτι εχει το Google Play. Βεβαια αν ειχε Google play θα ηταν απλα τελειο.
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ουτε η σειρα archos gen8 ειχε android market, παρολα αυτα με ενα απλο app ειχες κανονικότατα market. μην ξεχνας, ειναι hackable.
toni50 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό! Μακάρι να βγώ ψεύτης.
aiolos.01 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Υπάρχουν ήδη ενα σωρό android/linux mini pcs που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αλλά γιατί οχι να βγει και ενα game-oriented. Στο κάτω κάτω το βασικό σε αυτά τα project είναι η κοινότητα που θα δημιουργηθεί γύρω τους.
imr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Εχει πολλες δυνατοτητες, και εκτος απο gaming console μπορει να γινει αξιοπρεπεστατο media pc
el97639 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 φουσκα ειναι . Δεν προκειται να κυλησει αν τα παιχνιδια ειναι δωρεαν. ποιος θα μπει στην διαδικασια να γραψει εστω κ μια γραμμη κωδικα αν ειναι να μη παρει ουτε ενα ευρω. Αν βεβαια μπορεις να κατεβασεις επι πληρωμη ή να μπορει να παιζει κατι καλυτερο απο angry birds τοτε ναι θα εχει επιτυχια.
Downloadpercent Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 καλή φάση δικέ μου, αυτά είναι, βγαίνεις και λες στον κόσμο θα βγάλω μια παιχνιδομηχανή αλλά θέλω μερικά εκατομμύρια $, και ο κόσμος σαν ηλίθιος πάει και τα δίνει μια χαρά, κάνανε πλούσιους μερικούς μλκες, θα δώσουν κάνα εκατομμύριο στη κατασκευή του και τα υπόλοιπα "πίνω μπύρες" ρε που πάμε...
IoNik Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Φούσκα ξεφούσκα έχει μαζέψει σχεδόν Χ4 το budget που είχε ζητήσει!
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Από την στιγμή που δεν συνοδεύεται από ένα ισχυρό chip γραφικών δεν μου λέει κάτι... δηλαδή ποια η διαφορα από το οποιοδήποτε smartphone η tab με tegra 3? αφού συνήθως έχουν και έξοδο για tv.... παίρνεις και ένα BT αξεσουάρ για χειριστήριο και τέλος... Νόημα θα είχε μια συσκευή η οποια θα μπορούσε ημιπαράνομα (με ευθύνη του εκάστοτε ιδιωτικού hackera/developer) να κάνει port όλα τα αγαπημένα σου games και να τα παίζεις με ανάλυση της προκοπης γιατί τώρα και οι 2 μεγάλες κονσόλες είναι αδύναμες παίζουν παιχνίδια με 720p και πολλές θυσίες στην λεπτομέρεια κτλ... αν μπορούσε να παίξει uncharted 3 ας πούμε με extra effe και λεπτομέρεια στα 1080p θα είχε νόημα... και δεν θα ήταν παράνομοι οι κατασκευαστές.... γιατί αυτοί απλά θα βγάζανε την κονσόλα σαν development kit... η ευθύνη θα βάραινε τα ανόμημα κυκλώματα που θα αναπτύσσανε τα παιχνίδια...
SOADNICK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Απορώ πάντως με όσους έχουν δώσει 10.000. Κατα τ' αλλα ωραια κονσολα φαινεται να εχει ενδιαφερον αν τελικα υλοποιηθει, εγω εβαλα Mario & Pokemon ετσι για το σπασιμο Εντωμεταξυ, πως και δεν εχει ΠΡΟ ή ΦΙΦΑ στην 20αδα?
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 δεν εχει δυνατη gpu ο tegra 3 προβλημα Ε καλά δε νομίζω ότι θα βάλουν τον tegra 3 που βάζουν σε smartphone.Σίγουρα θα υπερχρονιστεί και λογικά θα πειραχτεί για βελτιωμένη νεα gpu.Ελπίζω δλδ Και εμένα μου αρέσει το εγχείρημα.
Nomedor Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ε καλά δε νομίζω ότι θα βάλουν τον tegra 3 που βάζουν σε smartphone.Σίγουρα θα υπερχρονιστεί και λογικά θα πειραχτεί για βελτιωμένη νεα gpu.Ελπίζω δλδ Και εμένα μου αρέσει το εγχείρημα. Το Tegra3 (όπως και τα άλλα mobile SOCs) λειτουργούν με παθητική ψύξη. Αν προνοήσουν και του βάλουν κατάλληλη ψύξη είμαι σίγουρος ότι θα δούμε θαύματα. Εξάλλου το ouya θα παίζει με ρεύμα και η κατανάλωση δεν θα είναι θέμα.
geowizard Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ολοι εσεις που λετε οτι εχει χαμηλα specs ξερετε τι hardware εχει το ps3; Στον Η/Υ με το hardware του ουτε ταινια δεν μπορεις να δεις καλα-καλα, αλλα με καλο optimising ακομα και το tegra 3 μπορει να γινει παρα πολυ δυνατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα