neuroulis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καλησπερα......ειχα ενα θεμα με τον λαπτοπ μ τις προαλλες....και θελω αμεση βοηθεια αν μπορει καποιος....Πριν 1 μερα....εβλεπα βιντεο στο youtube και ειχα μια εφαργμογη που απο κατω μ ελεγε download και ειχα κατεβασει κτ κομματια.....την επομενη μερα....3αφνικα....οπως εβλεπα ενα βιντεο παλι στο youtube....ασπριζει η οθονη και μ πεταει ενα μνα....κανατε παρανομο κατεβασμα τραγουδιου και πρεπει να πληρωσετε....και μ ειχε να βαλω αρι8μο καρτας και καλα να πληρωσω...βεβαια δν εκανα τπτ απο αυτα και δοκιμασα κλεινοντασ και ανοιγοντασ το υπολογιστη.....αλλα τπτ....και αυτο το πραγμα με τν ασπρη οθονη π μ βγαζει πλεον μονο(οχι το να πληρωσω) δν φευγει με τπτ.....αυτο το πα8αινω μονο στο συγκεκριμενο user που εχω...στα αλλα μπαινει κανονικα αλλα δν μ εμφανιζει επιφανεια εργασιας....υποπσιαζομαι πωσ εχω πεσει θυμα χακερ αλλα δν μπορω να καταλαβω τι εχει παθει το pc και μου βγαζει ασπρη οθονη....αν 3ερει καποιος κατι ασ μ πει....ευχαριστω ))))
neuroulis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ειναι καπως σαν και αυτο μονο π δεν ειχε διωξη ηλεκτρονικου εγγληματος.....και τετοια....απλα ασπρη ο9ονη και να βαλω τν καρτα να το στειλω λεφτα....αυτο τρ απο οτι καταλαβα απο το forum ειναι ιος?αν μπορεις να με βοη8ησεις πες μου.....ευχαριστω....
άδικος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μα γι'αυτό σου έδωσα το link. Ακολουθείς τις προτεινόμενες διαδικασίες που έχουν γράψει σ'αυτό για να απαλλαγείς από το κακόβουλο λογισμικό. Δεν έχει νόημα να ξαναγράφουμε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα