Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...Όπως θα δείτεκαι στην εικόνα έχω βάλει το RocketDock στην επιφάνεια εργασίας (για να αποφύγωτέτοιες απαντήσεις αυτόματη απόκρυψη δεν βάζω και ούτε φάκελους κάτω από τοRocketDock) το μόνο πρόβλημα είναι πως ότι αποθηκεύω στην επιφάνεια εργασίας κρύβετεκάτω από το RocketDock και είναι δύσκολο μετά να το πάρω. Υπάρχει κάποιος τρόπος(όπως είπα και ποιο πάνω δεν βάζω φάκελους γιατί όταν θέλω ανεβάσω μια εικόνα βλέπω100 φάκελους) να ρυθμίσω τα περιθώρια για το που θα μπαίνουν τα αρχεία???

Δημοσ.

Τι δουλειά έχει αυτο στο hardware γενικα μπορεις να μου πεις... και να πω ότι είσαι και νέο μελος να παει στο διαλο αλλα εισαι απο το 9 εδώ μέσα!!

Δημοσ.

Που ειναι η εικονα???οεο???? :mrgreen:

Θες και εικόνα...grin.png 469c3cdf.png

Τι δουλειά έχει αυτο στο hardware γενικα μπορεις να μου πεις... και να πω ότι είσαι και νέο μελος να παει στο διαλο αλλα εισαι απο το 9 εδώ μέσα!!

Και για πες μου που μπενει??? Οθόνες δεν έχει καμιά σχέση η οθόνη με την επιφάνεια εργασίας...

Δημοσ.

Θες και εικόνα...grin.png 469c3cdf.png

Και για πες μου που μπενει??? Οθόνες δεν έχει καμιά σχέση η οθόνη με την επιφάνεια εργασίας...

Στο software ισως .. αντε βαριά βαριά μπορει και στο windows section... στο hw ομως με την καμια!!

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις το rd στο κάτω μέρος της οθόνης;

Μια άλλη λύση είναι να δημιουργήσεις μια σειρά από fake αρχεία που θα είναι πίσω από το rd. Έτσι, ότι καινούργιο δημιουργείται θα μπαίνει αναγκαστικά από κάτω.

Άλλο τρόπο δεν ξέρω ώστε να περιορίζεις στο που θα εμφανίζονται τα εικονίδια στο desktop.

Δημοσ.

Καλησπέρα...Όπως θα δείτεκαι στην εικόνα έχω βάλει το RocketDock στην επιφάνεια εργασίας (για να αποφύγωτέτοιες απαντήσεις αυτόματη απόκρυψη δεν βάζω και ούτε φάκελους κάτω από τοRocketDock) το μόνο πρόβλημα είναι πως ότι αποθηκεύω στην επιφάνεια εργασίας κρύβετεκάτω από το RocketDock και είναι δύσκολο μετά να το πάρω. Υπάρχει κάποιος τρόπος(όπως είπα και ποιο πάνω δεν βάζω φάκελους γιατί όταν θέλω ανεβάσω μια εικόνα βλέπω100 φάκελους) να ρυθμίσω τα περιθώρια για το που θα μπαίνουν τα αρχεία???

για δοκιμασε αυτο:

http://www.stardock.com/products/fences/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...