georgegeo910 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Είχα παραδοσει στο εν λόγω κατάστημα το ελαττωματικό υπολογιστή μου Μετά από μακρύ χρονικό διάστημα πήγα να το παραλάβω όλοι εξαφανισμενοι το κατάστημα κλειστό και τα τηλέφωνα τους δεν λειτουργουν Ξέρεις κανείς πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους .Το μόνο που μου μένει είναι να κινηθώ δικαστικά εναντίον τους κατά του κυρίου γεωργοπουλου της techneasy με όλα τα έγγραφα παραδοσης.
isay Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Τα έξοδα δικηγόρου, μήνυσης, κλπ ειναι λιγότερα ή περισσότερα απο την αξία του υπολογιστή; Με λίγα λόγια τον ήπιες.
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Η μόνη λύση είναι η αγορά καινούργιου υπολογιστή. Δύσκολα θα βγάλεις άκρη και τα δικαστικά έξοδα και η αμοιβή του δικηγόρου θα είναι μάλλον περισσότερα.
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αν μαζευτουν και αλλοι και κανουν καταγγελια ισως δε παει δικαστικα αλλα ο εισαγγελεας δωσει εντολη να ανοιχθει το καταστημα για να παρετε τους υπολογιστες σας. αφου βεβαια δηλωσετε ακριβως την περιγραφη του μηχανηματος που ειχατε αφησει. εκτος αν παιζει αρπαχτη και εχουν ηδη πουληθει σε κομματια σε ebay πχ.
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 To υπόγειο ήταν κοντά στο Σπιτι μου. Απο κουτσομπολιά στην γειτονιά μαθευτηκε ότι ειναι στην στενή για κομπίνες σε συνεργασια με υπαλλήλους φορέων κινητής τηλεφωνίας
georgegeo910 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Teokos μιλάς για τον γεωργοπουλο παρη ξέρει κανείς τη ακριβή διεύθυνση του εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει thanks η εάν υπάρχουν άλλοι που έχουν παρόμοιο πρόβλημα ας στείλουν mail δεν υπάρχει περίπτωση να το σταματήσω εδώ ο υπολογιστής ήταν apple πολύ ακριβος το οποίο θα δηλώσω κλοπή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα