Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Δυο πραγματα.

Πρωτον θελω να μου προτεινετε μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη για λιιιιγο Overclock πολυ λιγο, πιο πολυ βασικα θελω ναναι δροσερος πιο πολυ απτην εργοστασιακη

και τελος θελω να βαλω και παστα.εχουν διαφορα οι παστες; αν ναι προτεινετε καποια.

Δημοσ.

Έχουν διαφορά οι πάστες. Έχω μία της arctic-cooling που νομίζω είναι απο τις καλές, μία ΜΧ-2, δεν ξέρω αν βγάλαν άλλη.

Τώρα για ψύχτρα, είχα παλιά έναν Zalman CNPS7700-Cu120 στον δικό μου. Απίστευτα καλός και χωρίς θόρυβο.

Δημοσ.

1) Γενικά ο Q6600 κλοκάρει καλα ειδικά αν ειναι G0 revision

2) Η διαφορα που θα σου δωσει η μια παστα σε σχεση με την αλλη είναι κανα δυο βαθμους (μιλαω για καινουριες παστες),αρα είναι ελάχιστη σε σχεση με τη διαφορα που θα σου δωσει το cooler.

Μια καλη -οικονομικη παστα πχ arctic silver ceramique σε σχεση με μια ακριβή δε θα εχει σχεδον καμια διαφορα (το πολυ 1 βαθμο). Οπότε προσωπικά από πάστα προτείνω ceramique Λογω τιμης,απόδοσης + ασφαλειας (δεν ειναι αγωγιμη).

3) Γενικά λιγο Overclock Κανεις και με stock ψυκτρα. Φυσικά καλό ειναι να ειναι δροσερός και ειδικά τωρα το καλοκαιρι.

Επειδή όμως πολλές ψύκτρες είναι τερατακια και δε χωραν σε οτι κουτι να ναι ,πρεπει να μας πεις και τι κουτι εχεις.

True spirit 120 ειναι μια καλη λυση και οικονομικη. Ριξε και μια ματια σε αυτη τη σελίδα που εχει αρκετες ψυκτρες.

http://www.hardwaresecrets.com/article/Thermalright-True-Spirit-120-CPU-Cooler-Review/1420/6

Αν βρεις καποια αλλή που να ειναι καλή και σε καλύτερη τιμη απο την TR 120 τσιμπα αυτη.

Δημοσ.

Προτίμησε κάποια κεραμική πάστα, είναι πιο ασφαλής. Από ψύκτρα θα σου πρότεινα μια zalman 9700 led, έχω δει στις αγγελίες στα 20-25 ευρώ. Είναι σκυλί και θα σε καλύψει απόλυτα, αλλά δεν θα την έλεγες αθόρυβη ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...