Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι καλησπέρα!!

Έχω ένα iphone 3g και άλλαξα τζαμάκι και οθόνη πρόσφατα. Απο τότε δεν έχω ήχο στο ακουστικό και ο αισθητήρας δεν δουλεύει, ενώ ακούω κανονικά απο τα ακουστικά handsfree και σε ανοιχτή ακρόαση (το λέω αυτό για να σας πω, πως δεν είναι θέμα λογισμικού). Πιστεύω πως πρέπει να γρατζούνισα χωρίς να το καταλάβω κάποια καλωδιοταινία.. αυτή του sensor και του ακουστικού.. Εσείς τι λέτε; αν συμφωνείται, το εξάρτημα που πρέπει να αλλάξω είναι αυτό; => SENSOR MOTION PROXIMITY FLEX CABLE RIBBON;

Υ.γ.:

Καικάτι Offtopic.. τα κινέζικα εξαρτήματα πώς τα αξιολογείται;;

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να πας στους ειδικους του iphonehellas.

Δες αυτο το thread

και ισως δεν χρειαστει να αγορασεις ανταλλακτικα.

Εγω εχω αγορασει απο το ebay, μπαταρια και οθονη για το iphone

και ηταν μια χαρα ποιοτικα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απόκριση!!

Sistah @>> Στο forum αυτό περιγράφουν το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου φαίνεται, αλλά τι είναι το white tab;

Heatspreader @>> Ναι αυτός, ο proximity, είναι στην ίδια καλωδιοταινία με του ακουστικού!!

Δημοσ.

Sistah @>> Στο forum αυτό περιγράφουν το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου φαίνεται, αλλά τι είναι το white tab;

Heatspreader @>> Ναι αυτός, ο proximity, είναι στην ίδια καλωδιοταινία με του ακουστικού!!

To white tab ειναι αυτο που ασφαλιζει την καλωδιοταινια #3 ωστε να μεινει στην θεση της.

Για να την βγαλεις πρεπει να σηκωσεις πολυ προσεκτικα αυτο το ασπρο πραγματακι

και μετα να βγαλεις την καλωδιοταινια.

Παρακατω, παραθετω ενα video που δειχνει πως το κανεις.

(αυτουνου δεν ειναι white tab, αλλα black. Δεν εχει διαφορα ομως.)

Youtube Link

Δημοσ.

Ναι, είναι στην ίδια τότε.

Οπότε το αλλάζεις και κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!

Το white tab δεν είναι, το έχω κουμπώσει καλά. Οπότε θα χρειαστεί να αγοράσω!! λέω να πάρω απο Χονγκ Κονκγ μεριά και ότι βγεί!! σιγά.. 1.50-2 ευρώ έχει!!

Δημοσ.

Σωστό και αυτό!! Πάντως παιδιά ευχαριστώ!! Βρήκα ένα site που ζητούσε ταρίφα 41 ευρώ να μου το αλλάξει..χαοχοαχοα τι λένε ρε.. τέσπα..αν δεν ήμουν σχετικός με την πληροφορική κλπ θα έκλαιγα 41 ευρώ..

Δημοσ.

Είναι μια χαρά τιμή αυτή που σου είπε.

Το ότι μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου, δεν σημαίνει ότι αυτός ζητάει πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...