Προς το περιεχόμενο

Tp-link 3G modem MR3020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πήρα χθές αυτό το 3g modemακι, έχοντας σύνδεση 3g στην vodafone. Έχω το 3g usb της vodafone k3565-z . Προσπαθώ λοιπόν ώρες τώρα να το συνδέσω με το modem και δεν ρυθμίζεται με τίποτα. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Θέλει κάποιο tip; Ακολουθώ τις ρυθμίσεις της tp link κατα γράμμα...

Δημοσ.

επειδη δεν το εχω ψαξει το πρωτο που θα σου προτεινω ειναι κανε firmware update στο tp link.το Usb stick το βρισκει μεσα στο Tp link?το αναγνωριζει???ρυθμισεις κτλ περνας????λογικα θα ρωταει apn Κτλ κτλ.

η tp link τι οδηγιες δινει?τι εχεις καπου?

Δημοσ.

Φαίνεται καλή περίπτωση για διακοπο-router, αλλά εδώ : http://www.expertreviews.co.uk/wireless-routers/1290157/tp-link-tl-mr3020 λένε ότι έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει μερικά 3G modems, ακόμα και αν τα αναφέρει στη λίστα συμβατότητας (π.χ. αναφέρουν αδυναμία αναγνώρισης του K3770 της Vodafone - νομίζω ίδια οικογένεια με το δικό σου).

Απλά περιμένεις για firmware update ή δοκιμάζεις άλλο dongle...

Δημοσ.

οποιος εχει αρκετα παραπανω λεφτα μπορει να παρει και 3g ρουτερ που παιρνουν πανω καρτα sim απευθειας και εχουν πολυ καλυτερο σημα.τα χρησιμοποιουν σε απομακρυσμενα σημεια που το σημα ειναι λιγο.στην ελλαδα πιο πολυ στα φωτοβολταικα παρκα.εκει που το level one σουρνεται το teltonika επαιζε μια χαρα.αλλα τιμη 250 περιπου.και στα 2 το τριτο δωρο τα δινουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...