Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω βοήθεια σχετικά με ένα blog στο blogger. Πρόκειται για βιογραφικό blog. Επομένως δεν ήθελα το κομμάτι με τα αρχειοθετημένα άρθρα της αρχικής σελίδας. Έτσι στο μενού εξαφάνισα την αρχική σελίδα και δημιούργησα μια άλλη "Αρχική Σελίδα' στατική όπου έγραψα το κείμενο που θέλω. Έλα όμως που όταν κάποιος πληκτρολογήσει την διεύθυνση βγάζει την παλιά αρχική....Μπορεί να αντικατασταθεί η αρχική με μια δική μου που θα εμφανίζεται πρώτη ή τζάμπα το παιδεύω? Περιμένω τις γνώσεις σας επί του θέματος....

Δημοσ.

Δηλαδή φταίει το template μου? Βρήκα ένα καλό free και τα πέρασα όλα.... Δεν υπάρχει τρόπος να του πω να ξεκινάει από την στατική "Αρχική Σελίδα"? Αφού την έβγαλα και απ'το κυρίως μενού....

Δημοσ.

κοιτα το να του πεις να ξεκιναει απο τη στατικη σελιδα δε γινεται ακριβως ετσι οπως το λες.

γινεται ομως να το κανεις να ΦΑΙΝΕΤΑΙ σαν ειναι στατικη σελιδα

ποιο ειναι το blog σου?

Δημοσ.
http://velitsianos-ioannis.blogspot.gr/ Αυτό είναι το blog. Αυτό που θα δεις ανοίγοντας είναι αυτό που δεν θέλω να φαίνεται. Με το που πατήσεις Αρχική Σελίδα θέλω αυτή να εμφανίζεται σαν πρώτη ή έστω να κάνω την πρώτη έτσι. Γίνεται?
Δημοσ.

αυτο που λες ειναι απλο

κανεις ενα καινουργιο ποστ με τα περιεχομενα που εχεις βαλει στη στατικη σελιδα.

δοκιμασε το

edit. αλλα θα παραμεινει το slider.

αμα θες να το βγαλεις πρεπει να επεμβεις στο κωδικα

Δημοσ.

Το δοκίμασα. Απλά μου το κόβει, το εμφανίζει μέχρι ένα σημείο, μετά τελείες και READMORE. Αν το πιστεύεις προσπαθώ μισή μέρα να βρω πως μεγαλώνουν τα περιθώρια μέχρι το READMORE και πως αλλάζει το READMORE σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Διάβασα tutorial και tutorial, να επισυναπτω και το xml αλλά δεν αλλάζει τίποτα γιατί όλα τα δοκίμασα που έλεγαν.Πως γίνεται να φαίνεται στατική?

Δημοσ.

α αυτο ειναι απο καποιο script που εχει το template απο τη μανα του.

βγαινει ομως...

αν θες στειλε μου στο email μου [email protected]

το κωδικα του template για να το φτιαξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...