Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα το οποιο δεν μπορω να εξηγισω με τιποτα... Ειχα windows 7 home primium 32bit και σκεφτικα να κανω φορματ προκιμενου να εγκαταστησω windows 7 ulitimate 62bit ετσι λοιπον αρχισα.. μπουταρα το φλασακι γιατι τ pc μου δεν εχει cd rom και εγκατεστισα τα ultimate χωρις ομως να σβισω τα αρχεια απο τα παλια windows γιατι εκει ειχa Τα setup απο τους driver της μητρικης και γραφικων καρτας ετσι πηγα να εγκαταστισω τα driver και ειδα οτι δεν μπορουσε να τα ανοιξει ετσι σκεφτικα οτι μπορει να φτεει η εκδοση των windows και ετσι ξαναεγκατεστησα τα home premium χωρις παλι να σβισω απο τον σκληρο τα αρχεια των windows αλλα και παλι ειδα οτι οι driver δεν ανοιγαν ετσι πιγα σε εναν αλλο υπολογιστη και μετεφερα ξανα τα αρχεια απο τα cd των dirver σε φλασακι και ειδα οτι τοτε ανοιγαν ετσι πιγα να ξαναεγκαταστισω τα ulimate αφου καταλαβα τι εφτεγε αλλα μολις ανοιξα το setup με boot μου ελεγε :Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. see the setup log files for more information.

ετσι σκεφτικα οτι θα ηταν καλυτερα να διεγραφα τα παντα απο τον σκληρο και να εγκαταστισω παλι απο την αρχη πραγμα που εκανα και μολις επελεξα τον σκλιρο και πατισα next μου ελεγε παλι αυτο...Γιατι γινετε αυτο και τι μπορει να φτεει??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δημοσ.

εσυ πιστεβεις οτι μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα στο σκληρο η οχι ?? θενκς για το ενδιαφερον σου :)

Δημοσ.

στο φλασακη απλά αυτός ο τρόπος με το usb δεν είναι σαν το dvd

σου το λέω γιατί το έχω πάθει πρόσφατα με το winToFlash

κολλούσε στην αρχή που διάβαζε κάτι αρχεία μετά όταν τα ξανά πέρασα με την πρώτη ξεκίνησε

Δημοσ.

αχα τοτε 8α τα ξαναπερασω παλι και θα το ξαναπροσπαθισω και ναι οντος στα φλασακια ειναι πολυ διαφορετικα απλα νομισα μηπος επαθε τπτ ο σκληρος και τρεχω και για σκληρο αλλα και κατι αλλο το να κανω boot ανοιγοντας το bootsect.exe εχει καμια διαφρα απο να το ανοιξω με το cmd απο το vintual στο φλασακι? Αν και δεν νομιζω να διΑφερουν

Δημοσ.

απο τα bios τουλαζιστον στο δικο μ pc απλα επιλεγω ποιες συσκευες θελω να εμαφανιζονται στο boot menu και ποια θα ειναι η προεπιλεγμενη ατυη δηλαδη που θα ανοιγει αυτοματα(σκληρος δισκος)ενω το φλασακι για να το ανοιξεις με boot menu το bootareis απο τα windows δεν ξερω παντοσ αμα γινετε και αυτο που λες γιατι δεν εχω ψαξει καλα τα bios γι' αυτο δεν ειμαι και σιγουρος :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...