atropa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ναι εκεί, και οχι δεν είναι επικίνδυνο. γιατί πολύ απλά απο την στιγμή που κάνει αυτό το θόρυβο σημαίνει οτι δεν έχει γείωση στης πρίζες του ρεύματος έτσι και αλλιώς. γι αυτό κάνει και τον θόρυβο. μολις το κάνεις θα σταματήσει και ο θόρυβος.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Επιβεβαίωση πριν το δοκιμάσω... αυτό λέμε, έτσι; και βάζω μονοτική μόνο μπροστά ή και το αυλάκι που "κάθεται" στον οδηγό μέσα στην πρίζα;
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δεν ειναι μονο το κατω,ειναι και το πανω με τη τρυπα. αλλα για να λες οτι δε το κανει με τη μπαταρια κατι αλλο φταιει
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Να πω επίσης ότι με ακουστικά δεν το κάνει και ότι ένα παλιό λαπτοπ αλλά και το κινητό μου παίζει μουσική απροβλημάτιστα με το ηχοσύστημα του. Μόνο αυτό το Laptop και μόνο όταν είναι στο ρεύμα το κάνει
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δοκιμασε να βγαλεις ολα τα μηχανηματα απο τα πολυπριζα και να βαλεις μονο το λαπτοπ σε μια πριζα και τον ενισχυτη σε μια αλλη. φροντισε να εχουν γειωση πολυμετρο εχεις?
atropa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 πρεπει να καλύψεις ολο το σιδεράκι της γείωσης το μονο μεταλλικό μέρος που θα μείνει να ειναι αυτά που μπαίνουν στη πρίζα. το εχω κανει απειρες φορες ειναι λύση ειδικά οταν παιζω μουσικη σε κατι κολο κλαμπακια που κουβαλαν κατι χρεπια για μηχανηματα σε αγειωτες πριζες
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δοκιμασε να βγαλεις ολα τα μηχανηματα απο τα πολυπριζα και να βαλεις μονο το λαπτοπ σε μια πριζα και τον ενισχυτη σε μια αλλη. φροντισε να εχουν γειωση πολυμετρο εχεις? έχω ναι... επειδή αγγαρεία κάνω: α) με καμιά usb κάρτα ήχου λέτε να δω διαφορά; β) με άλλο τροφοδοτικό ή καλώδιο από την πρίζα στο τροφοδοτικό;
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 δε πρεπει να ειναι θεμα λαπτοπ,αλλα ενισχυτη. ξερεις να μετρησεις τη γειωση με το πολυμετρο?
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Όχι, δεν ξέρω. Αλλά γιατί δεν το κάνει με άλλα λάπτοπ/συσκευές;
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αν δεν βρεις λύση για πόσταρε το πρόβλημά σου εδώ.
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Όχι, δεν ξέρω. Αλλά γιατί δεν το κάνει με άλλα λάπτοπ/συσκευές; τα αλλα λαπτοπ εχουνε τροφοδοτικο με γειωση οπως αυτο η ειναι 2πολικο?
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 τα αλλα λαπτοπ εχουνε τροφοδοτικο με γειωση οπως αυτο η ειναι 2πολικο? Μπορείς να βάλεις και καμιά εικόνα με το τι εννοείς γιατί δεν κατάλαβα και δεν μπορώ να σου απαντήσω;
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μπορείς να βάλεις και καμιά εικόνα με το τι εννοείς γιατί δεν κατάλαβα και δεν μπορώ να σου απαντήσω; με γείωση, 2πολικό
tmjuju Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μπαλαντέζα από άλλη γραμμή του πίνακα δοκίμασες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα