Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύνδεσε ένας φίλος ένα laptop που πήρε στο ηχοσύστημα που παίζει μουσική στην ταβέρνα του. Από την έξοδο των ακουστικών στον ενισχυτή και από εκεί πάει παρακάτω.

Το πρόβλημα είναι ότι όποτε είναι το laptop στην πρίζα κάνει παρεμβολές... πολλές...

Ξέρει κανείς από τι γίνεται αυτό; Λύνεται με κάποιο καλώδιο; Με κάτι άλλο; Με εξωτερική κάρτα ήχου usb θα λυθεί;

Όποιος ξέρει, είναι λίγο επείγων το θέμα παιδιά. Ευχαριστώ

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι στην ιδια πριζα με τον ενισχυτη?

Ναι, σε πολύμπριζο μαζί με άλλα 10.000 πράγματα. Λες να δοκιμάσω σε άλλη; θα κάνει διαφορά;

Δημοσ.

Ναι, σε πολύμπριζο μαζί με άλλα 10.000 πράγματα. Λες να δοκιμάσω σε άλλη; θα κάνει διαφορά;

Για βάλε το laptop σε ξεχωριστή μπρίζα?

Δημοσ.

Δοκίμασε να το απομακρύνει όσο μπορεί (κι ας είναι και στην ίδια μπρίζα)? Τα ηχεία αν είναι unshielded μπορεί να δημιουργούν το πρόβλημα

Δημοσ.

Κλασσικη περιπτωση βλαβης

αυτο γινεται γιατι δε δουλευει σωστα η και καθολου η γειωση.

εκτος απο τα παρασιτα μπορει να δημιουργησει και σοβαρο προβλημα σε ολα τα μηχανηματα

καλυτερα να τα βαλει σε οσο περισσοτερες διαφορετικες πριζες γινεται.

Δημοσ.

Αφού είναι μόνο αυτό πάλι καλά. Δεν μου έχει ξανά τύχει και άρχισα να σκέφτομαι κάρτες ήχου και μονώσεις καλωδίων που θα έκανα εγώ ο αγγαρειομάχως

Δημοσ.

Μπα παιδιά, τελικά δεν είναι αυτό. Το δοκίμασα σε ξεχωριστή πρίζα και συνεχίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Άλλη ιδέα;

Δημοσ.

Μπα παιδιά, τελικά δεν είναι αυτό. Το δοκίμασα σε ξεχωριστή πρίζα και συνεχίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Άλλη ιδέα;

Δοκίμασε με μπαλαντέζα, από πιο μακρινή πρίζα. Από άλλη ασφάλεια του πίνακα. Δες μήπως έχεις εκεί κοντά λ.χ. γραμμή ρεύματος απευθείας από τον πίνακα για να τροφοδοτήσεις air condition.

Αυτή η Usb κατρούλα ήχου για τα λεφτά της είναι καλή http://www.skroutz.gr/c/901/mousikos-eksoplismos-ypologist.html?from=most-popular&keyphrase=behringer+uca στην τελική όλο και κάπου αλλού μπορεί να σε εξυπηρετεί.

Αν και δε νομίζω να φταίει η έξοδος ήχου / κάρτα ήχου του laptop.

Με φορτισμένο το laptop και χωρίς να είναι στη πρίζα έχεις πρόβλημα ?

Δημοσ.

Βάλε μονοτικη ταινία στη γιοση της πριζας του τροφοδοτικου του λάπτοπ ώστε να μην εφάπτεται με τη γιοση στο πολυμπριζο!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βάλε μονοτικη ταινία στη γιοση της πριζας του τροφοδοτικου του λάπτοπ ώστε να μην εφάπτεται με τη γιοση στο πολυμπριζο!

γιατι να κανει κατι τετοιο?

210px-YoshiMarioParty9.png

Δημοσ.

Αν και δε νομίζω να φταίει η έξοδος ήχου / κάρτα ήχου του laptop.

Με φορτισμένο το laptop και χωρίς να είναι στη πρίζα έχεις πρόβλημα ?

Με την μπαταρία όταν είναι δεν το κάνει, δουλεύει κανονικά.

ανοίγω το τροφοδοτικό ή το laptop;

Δημοσ.

ανοίγω το τροφοδοτικό ή το laptop;

Εδώ νομίζω εννοεί (το κάτω μεταλλικό ανάμεσα από τα βύσματα):

Franch-Plug-With-Power-Cord-Din-Vde-Approved-KH-9902-.jpg

Αλλά δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο αν το κάνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...