Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,ένας φίλος μου θέλει ένα pc να παίζει το ΛοΛ και να είναι και skype(ελαφρό multitask).Δίνει 150-200 ευρώ.Σε τι μπορεί να κινηθεί στα μεταεχειρισμένα? οθόνη υπάρχει με ανάλυση 1280χ1024..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σοβαρα?πλακα κανεις φιλε 200 ευρω gaming pc εστω και για λολ...οπως λεει ο παραπανω και να το εχεις σε very low detail δεν θα τρως κοληματακια.ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΑΓΚ ΘΑ ΕΧΕΙΣ

Δημοσ.

Ενδεικτικά θες κάτι τέτοιο. Υπάρχει και μια 8800GT @40€. Δεν ξέρω αν οι τιμές είναι καλές αλλά με C2D, 2GB RAM & 8800GT έπαιζε κάποτε μια χαρά το lol @ 1280x1024. Αλλά όπως βλέπεις θα πρέπει ν ανέβεις κάπου στα ~250€ μια και θες κουτί (κανα 20άρι), σκληρό (κάνα 40άρι), τροφοδοτικό (κανα 30άρι) και πληκτρολόγιο/ποντίκι/ηχεία (κανα 20άρι).

Οι τιμές είναι στο περίπου μιας και δεν έχω μεγάλη επαφή με τα μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

Αν θες να πας σε κάτι τέρμα οικονομικό αλλα σε refurbished, εγώ παίζω σε ένα hp compaq dc sff 7100 με p4 στα 3.2ghz ,1gb μνήμη και βρήκα μια low profile κάρτα ati radeon 256mb(x300) και παίζω μια χαρά και μιλάω skype. Κόστισαν κάπου στα 180 αυτά. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω link απο μαγαζί γιατί τα πήρα απο εκεί που δουλεύω και δεν έχουμε e-shop.

Δημοσ.

Ας δώσει λίγα παραπάνω να πάει σε κατι καινουργιο...

post-74154-0-90543600-1342044007_thumb.jpg

Αρκετά καλύτερα, αυτόν τον επεξεργαστή κοιτούσα κι εγώ στο ίδιο κατάστημα αλλά τελικά δεν πρότεινα γιατί δεν ήξερα πόσα πιάνει η ενσωματωμένη κάρτα του.

Δημοσ.

Αρκετά καλύτερα, αυτόν τον επεξεργαστή κοιτούσα κι εγώ στο ίδιο κατάστημα αλλά τελικά δεν πρότεινα γιατί δεν ήξερα πόσα πιάνει η ενσωματωμένη κάρτα του.

Για lol και οχι μονο ... μια χαρα ειναι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...