flik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Το sgs2 ήταν για μένα λίγο μπροστά απο το iphone 4, και με ακόμα μικρότερη διαφορά μπροστά απο το 4s. Αλλά το sgs3 με το 4s συνολικά, αν τα βάλεις όλα μέσα, δεν συγκρίνεται. Απλά. Για πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις προτείνεται το 4s αντί του sgs3. Τώρα με το iphone 5 η apple πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα, καθώς έχει πλέον τεράστιο ανταγωνισμό, και μια ms που μπαίνει και αυτή δυναμικά με το οικοσύστημά της. Λογικά θα δούμε κάτι καλό.
sabpaxa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Που λέει ο λόγος.. Αν επαιρνα αλλο σημερα το sgs3 θα επαιρνα παντως με κλειστά ματια. Και για να κάνω αρένα το τοπικ, η ποιο ολοκληρωμένη συσκευή απο κάθε άποψη αυτή τη στιγμή που μιλαμε (θα αλλάξει αυτό συντομα, επαναλαμβάνω, αυτή τη στιγμή), δεν ειναι ούτε το iphone, ούτε το sgs3, ούτε το one x, ειναι το sgs2 σε συνδιασμο με custom. Το έχουν εξελίξει σε απίστευτο βαθμο. Φαίνεται (δεν ειναι αλλα σου δινει αυτή την εντύπωσή) γρηγορότερο ακόμα και απο το sgs3, εχει στοιχεια απο την επομενη εκδοση android που ΘΑ βγει για τα υπολοιπα κινητα κάποτε ,και κανει πραγματα καλύτερα ακόμα και απο το sgs3. Αρκεί να το φτιάξεις σωστά. Κάτι που δεν κανει δυστυχώς ούτε ένα 5% Φυσικα σε 6-7 μήνες που θα φτιαχτούν καλές custom για το sgs3 θα προσπεράσει με φορα γιατί έχει πολυ καλυτερο hardware. Συνέχεια διαβάζω στο xda ατομα που έχουν και τα 2 και καθημερινά χρησιμοποιουν το 2 ακόμα και όχι το 3... Ξέρω ότι πολοι θα διαφωνισουν αλλα αυτό πιστεύω. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App λοιπον το αλλο μου το σβησανε.το γιατι δε με ενδιαφερει τα χεις μπερδεψει λιγο. συγκρινεις το s2 με τετραπυρινα.πιασε στα χερια σου κανα Galaxy nexus με JB και γραψε ξανα την ιδια γνωμη. δε νομιζω... καλο τηλεφωνο το s2 αλλα ειπαμε!!!μη το παρακανουμε!! μονο την αναλυση οθονης να υπολογισεις απο το s2,τελειωσε το παιχνιδι! προσωπικη γνωμη: Για μενα αυτα που γραφεις τα θεωρω λαθος.θα μου πεις "μη τα διαβαζεις"αυτο προσπαθησα να κανω αλλα πρεπει να σου κανω αντιλογο για να μη μπει καποιος που δεν ειναι γνωστης και κανει το λαθος να συγκρινει s2 vs s3 vs one X και διαβαζοντας αυτα που εγραψες να παρει το s2 ως το καλυτερο smartphone σε συγκριση με τα παραπανω.Ειναι λαθος!!
oldnew Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 λοιπον το αλλο μου το σβησανε.το γιατι δε με ενδιαφερει τα χεις μπερδεψει λιγο. συγκρινεις το s2 με τετραπυρινα.πιασε στα χερια σου κανα Galaxy nexus με JB και γραψε ξανα την ιδια γνωμη. δε νομιζω... καλο τηλεφωνο το s2 αλλα ειπαμε!!!μη το παρακανουμε!! μονο την αναλυση οθονης να υπολογισεις απο το s2' date='τελειωσε το παιχνιδι! προσωπικη γνωμη: Για μενα αυτα που γραφεις τα θεωρω λαθος.θα μου πεις "μη τα διαβαζεις"αυτο προσπαθησα να κανω αλλα πρεπει να σου κανω αντιλογο για να μη μπει καποιος που δεν ειναι γνωστης και κανει το λαθος να συγκρινει s2 vs s3 vs one X και διαβαζοντας αυτα που εγραψες να παρει το s2 ως το καλυτερο smartphone σε συγκριση με τα παραπανω.Ειναι λαθος!![/quote'] Το nexus με jb το εχω δει και ειναι όντως εξαιρετικό. Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτό. Απο την αρχή είπα οτι θα προκαλέσουν αντιδράσεις αυτά που γραφω. Απολυτα δεκτη επομένως η διαφωνια σου αν και επιμενω σε ότι ακριβώς γραφω, όχι ότι καταλαβαίνει καθένας όταν το διαβαζει. Εμένα το nexus δε μου κανει κυρίως γιατί θέλω παραπάνω αποθ χωρο. Εχω γεμίσει ηδη μια sd 32 giga. Αν δεις και το sgs2 με ressurection (έχει πολλα απο jb) θα διαπιστώσεις ότι ειναι επίσης εξαιρετικό, στα επιπεδα του nexus με jb, και με απίστευτες επιλογές που δεν έχει το nexus. Δες το πρώτα και μετα διαφωνισε.. Αλλα οκ για το nexus πιθανως να υπάρχει custom που να το κανει και καλυτερο. Το αποριπτω για εμένα αποκλειστικα για την sd. Απλα δε μου κανει, πως να το πω ποιο απλα; Επίσης δεν γραφω ότι το sgs2 ειναι καλύτερό απο sgs3, one x. Ενοειτε πως δεν ειναι! Γραφω ότι το sgs3 θα προσπεράσει σε 6-7 μήνες με φορα την εμπειρια που δινει το sgs2 σημερα. Αλλα σημερα με σωστο φτιάξιμο και σωστή custom δεν έχεις να ζηλεψεις απολύτως τίποτα. Στην καθημερινή χρηση δεν την βλέπεις τη διάφορα στο hardware (που ενοειτε ότι υπάρχει και ειναι μεγάλη). Ούτε οι 4 πυρήνες φαίνονται, ούτε η μεγαλύτερη αναλυση στην πραξη παρα ελάχιστα.. Στο utube κυκλοφορούν κάποια βίντεο που συγκρινουν sgs2 με ressurection και sgs3. Προφανώς και δεν τα έχεις δει. Θα δεις πχ ότι το sgs2 ανοίγει εφαρμογές όπως πχ ίντερνετ γρηγορότερα και ποιο smoth απο το sgs3. Βλέπεις το τέλειο optimisation του software στο sgs2 υπερισχύει του 2πλασιου καλύτερου hardware του sgs3. Όταν το πετύχουν αυτό στο sgs3 τα πράγματά θα αντιστραφούν. Μεχρι τοτε επίτρεψέ μου να υποστήριζω αυτά που γραφω παραπάνω. Και ξαναγράφω αυτό που εγραψα και πριν. Σημερα θα αγοραζα το sgs3. Αρα δε γραφω ότι ειναι καλυτερο ως hardware το sgs2.. Απλα εσι δεν καταλαβαίνεις καν τι γραφω, και δε σε κατηγορω γι αυτό. Πριν λίγο καιρο υποστηρίζα κοντρα στο ρεύμα ότι το sgs2 ειναι προτιμότερο απο το motorola razr. Την εποχη που το πουλούσαν για να πάρουν το razr. Σημερα το razr το πουλούσαν 280€ και το sgs2 500 το ιδιο μαγαζι... Αν και σαν hardware, αναλυση το razr ειναι καλύτερό. Και όμως το software έχει μεταμόρφωσει το sgs2 σε τέτοιο βαθμο που ειναι μερα με τη νύχτα σε σχεση με το razr. Και γι αυτό η ζήτηση (και η τιμη) ειναι πολυ μεγαλύτερη γι αυτό. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
sabpaxa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Το nexus με jb το εχω δει και ειναι όντως εξαιρετικό. Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτό. Απο την αρχή είπα οτι θα προκαλέσουν αντιδράσεις αυτά που γραφω. Απολυτα δεκτη επομένως η διαφωνια σου αν και επιμενω σε ότι ακριβώς γραφω, όχι ότι καταλαβαίνει καθένας όταν το διαβαζει. Εμένα το nexus δε μου κανει κυρίως γιατί θέλω παραπάνω αποθ χωρο. Εχω γεμίσει ηδη μια sd 32 giga. Αν δεις και το sgs2 με ressurection (έχει πολλα απο jb) θα διαπιστώσεις ότι ειναι επίσης εξαιρετικό, στα επιπεδα του nexus με jb, και με απίστευτες επιλογές που δεν έχει το nexus. Δες το πρώτα και μετα διαφωνισε.. Αλλα οκ για το nexus πιθανως να υπάρχει custom που να το κανει και καλυτερο. Το αποριπτω για εμένα αποκλειστικα για την sd. Απλα δε μου κανει, πως να το πω ποιο απλα; Επίσης δεν γραφω ότι το sgs2 ειναι καλύτερό απο sgs3, one x. Ενοειτε πως δεν ειναι! Γραφω ότι το sgs3 θα προσπεράσει σε 6-7 μήνες με φορα την εμπειρια που δινει το sgs2 σημερα. Αλλα σημερα με σωστο φτιάξιμο και σωστή custom δεν έχεις να ζηλεψεις απολύτως τίποτα. Στην καθημερινή χρηση δεν την βλέπεις τη διάφορα στο hardware (που ενοειτε ότι υπάρχει και ειναι μεγάλη). Ούτε οι 4 πυρήνες φαίνονται, ούτε η μεγαλύτερη αναλυση στην πραξη παρα ελάχιστα.. Στο utube κυκλοφορούν κάποια βίντεο που συγκρινουν sgs2 με ressurection και sgs3. Προφανώς και δεν τα έχεις δει. Θα δεις πχ ότι το sgs2 ανοίγει εφαρμογές όπως πχ ίντερνετ γρηγορότερα και ποιο smoth απο το sgs3. Βλέπεις το τέλειο optimisation του software στο sgs2 υπερισχύει του 2πλασιου καλύτερου hardware του sgs3. Όταν το πετύχουν αυτό στο sgs3 τα πράγματά θα αντιστραφούν. Μεχρι τοτε επίτρεψέ μου να υποστήριζω αυτά που γραφω παραπάνω. Και ξαναγράφω αυτό που εγραψα και πριν. Σημερα θα αγοραζα το sgs3. Αρα δε γραφω ότι ειναι καλυτερο ως hardware το sgs2.. Απλα εσι δεν καταλαβαίνεις καν τι γραφω, και δε σε κατηγορω γι αυτό. Πριν λίγο καιρο υποστηρίζα κοντρα στο ρεύμα ότι το sgs2 ειναι προτιμότερο απο το motorola razr. Την εποχη που το πουλούσαν για να πάρουν το razr. Σημερα το razr το πουλούσαν 280€ και το sgs2 500 το ιδιο μαγαζι... Αν και σαν hardware, αναλυση το razr ειναι καλύτερό. Και όμως το software έχει μεταμόρφωσει το sgs2 σε τέτοιο βαθμο που ειναι μερα με τη νύχτα σε σχεση με το razr. Και γι αυτό η ζήτηση (και η τιμη) ειναι πολυ μεγαλύτερη γι αυτό. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App καταρχην μπηκες σε θρεντ που συγκρινει αλλες συσκευες για να μας πεις για το s2!!?? καταλαβαινω πολυ καλα τι θες να μας πεις...μη σε νοιαζει! θελεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι εχεις κανει την καλυτερη αγορα. για τουλαχιστον 2 ετη δεν θα την ξεπερασουν τα αλλα κορυφαια σμαρτφωουνσ που βγηκαν(βλεπε 6-7 μηνες) αχαχαχαχαχα τελος τα οφτοπικ!
oldnew Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 καταρχην μπηκες σε θρεντ που συγκρινει αλλες συσκευες για να μας πεις για το s2!!?? καταλαβαινω πολυ καλα τι θες να μας πεις...μη σε νοιαζει! θελεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι εχεις κανει την καλυτερη αγορα. για τουλαχιστον 2 ετη δεν θα την ξεπερασουν τα αλλα κορυφαια σμαρτφωουνσ που βγηκαν(βλεπε 6-7 μηνες) αχαχαχαχαχα τελος τα οφτοπικ! Αμα δεν μπορείς να καταλαβεις γιατί γραφω για το sgs2 , τι σχεση έχει όταν λεω ότι ακόμα και αυτό ειναι προτιμότερο απο το iphone 4s ok. Καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει να καταλαβει δυστυχώς και όχι μονο στο συγκεκριμενο τοπικ αλλα γενικώς. Και απολυτως καμία κριτική σε αυτά που γραφω αλλα ότι να ναι.. Οπως το ειπες, oftopic γραφεις. Σε ότι γραφω μπορεις να βρεις τίποτα που να μη ισχύει; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. Οταν δεν έχουμε επιχειρήματα το γυρίζουμε σε προσωπικες επιθέσεις για καλύτερες αγορές και πράσινα αλόγα. Εγω ότι γραφω το τεκμηριώνω ητε συμφωνείς ητε διαφωνεις. Εσι δεν μπορεις καν να γραψεις 5 επιχειρήματα έστω της πλάκας. Εσι συγκρινεις μονο πυρήνες και αναλύσεις οθόνης και βγάζεις συμπεράσματά. Δεν έχεις ιδέα τι ενοω όταν γραφω για εμπειρια χρησης. Με βάση τι δικη σου λογική το razr έπρεπε να κανει τα διπλα λεφτά απο το sgs2 ,και αμφιβάλω αν ποτε θα καταλαβεις γιατί συμβαίνει το αντίστροφο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
sabpaxa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αμα δεν μπορείς να καταλαβεις γιατί γραφω για το sgs2 , τι σχεση έχει όταν λεω ότι ακόμα και αυτό ειναι προτιμότερο απο το iphone 4s ok. Καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει να καταλαβει δυστυχώς και όχι μονο στο συγκεκριμενο τοπικ αλλα γενικώς. Και απολυτως καμία κριτική σε αυτά που γραφω αλλα ότι να ναι.. Οπως το ειπες, oftopic γραφεις. Σε ότι γραφω μπορεις να βρεις τίποτα που να μη ισχύει; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. Οταν δεν έχουμε επιχειρήματα το γυρίζουμε σε προσωπικες επιθέσεις για καλύτερες αγορές και πράσινα αλόγα. Εγω ότι γραφω το τεκμηριώνω ητε συμφωνείς ητε διαφωνεις. Εσι δεν μπορεις καν να γραψεις 5 επιχειρήματα έστω της πλάκας. Εσι συγκρινεις μονο πυρήνες και αναλύσεις οθόνης και βγάζεις συμπεράσματά. Δεν έχεις ιδέα τι ενοω όταν γραφω για εμπειρια χρησης. Με βάση τι δικη σου λογική το razr έπρεπε να κανει τα διπλα λεφτά απο το sgs2 ,και αμφιβάλω αν ποτε θα καταλαβεις γιατί συμβαίνει το αντίστροφο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App δεν καθομαι να σου γραψω επιχειρηματα γιατι πολυ απλα αυτα που λες(οχι ολα βεβαια)τα περισσοτερα ειναι λαθος και τα γραφεις με φανατισμο!(δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφεις???) ειχα-εχω και τις 3 συσκευες το galadxy s2 το εδωσα στην αδερφη μου(η λογοι ειναι προφανεις),to nexus to πουλησα και ειμαι με το razr! αυτα που λες για την τιμη του ραζρ ειναι απολυτος σωστα,γιατι πολυ απλα δεν εχει υποστηριξη λογο κλειδωμενου bootloader.Αρα αχρηστο το ανωτερο hardware σε σχεση με το s2!αλλα ειναι ανωτερο γενικα λογο της τιμης που ειχε 270Ε!!εαν και τα 2 ειχαν την ιδια τιμη τοτε λογο costum software υπερτερει με διαφορα το s2 για το s2...εαν εσενα δε σε πειραζει που σε ενα high end τηλεφωνο δεν εχεις μια αξιοπρεπεη οθονη με σοβαρη αναλυση(800 x 480 ειναι απλα για κλαματα)δεν ειναι δικο μου προβλημα που εισαι "ιδιαίτερος". το S2 απεκτησε φανατικο κοινο(εσυ μπορει να εισαι και ο αρχηγος:Ρ)γιατι πολυ απλα η samsung εριξε ολο το χρημα..οχι στην εξελιξη του firmware,ουτε στην ποιοτητα κατασκευης, ουτε στο hardware.... ΑΛΛΑ στην διαφημιση!!!ΓΚΕΓΚΕ??? ακου εκει...ειναι λεει το καλυτερο αυτη τη στιγνη(σαν συνολο) απο s3,iphone & one X!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ AΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!! Παρτο χαμπαρι!για τα χρηματα που εδωσες,πηρες την χειροτερη συσκευη! και οπως ξαναειπα. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΟΦΤΟΠΙΚ Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2012 από sabpaxa
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Samsung Galaxy S3 vs. iPhone 4s Γιατί μιλάτε ακόμα για το S2 ;
oldnew Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Γιατί μιλάτε ακόμα για το S2 ; Προφανώς γιατί κολησε εκεί η προσωπική επίθεση, αλλα και επειδή κανεις αλλος δεν γραφει τίποτα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Επειδή δεν είμαι σε πολλά κέφια τελευταία, φροντίστε να το κλείσω μια και έξω...
forgotten Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ειχα android galaxy s2 λογω περιεργειας για το περιβοητο ios προχωρησα και πηρα απο ταξιδι μου ενα iphone 4s,για καποια πραγματα ειναι αρκετα καλο αλλα ακομα και με το jailbreak μου λειπουν βασικα στοιχεια του android ( οπως themes light notification of sms,ξεκλειδωτο bluetooth χωρις cydia κλπ .εχωντας δει το s3 σε καταστημα μου φαινεται οτι εχει βελτιωθει το android αξιζει να το ξεφωρτωθω το ios ?σταθερο λειτουργικο εχει αλλα τετοιο κλειδωμενο οικοσυστημα ουτε ringtones ευκολα δεν μπαινουν πρωτη φορα βλεπω. προβληματισμοι ειναι αξιζει η μεγαλη οθονη ? με το 4s η ποιοτητα ειναι φοβερη ,αυυτονομια ποσο εχει αν καποιος το εχει?
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Τα τελευταια ποστ σβηστηκαν γιατι κριθηκαν προκλητικα προς χρηστες και η μπαλα πηρε και τις απαντησεις τους σε αυτα. Το θεμα ειναι ΣΑΦΕΣ. Συνεχιζετε οntopic αλλιως το θεμα θα κλειδωθει και ειναι κριμα γιατι αφορα ενδιαφερουσα συγκριση. Ευχαριστω
Haldol Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 ειχα android galaxy s2 λογω περιεργειας για το περιβοητο ios προχωρησα και πηρα απο ταξιδι μου ενα iphone 4s,για καποια πραγματα ειναι αρκετα καλο αλλα ακομα και με το jailbreak μου λειπουν βασικα στοιχεια του android ( οπως themes light notification of sms,ξεκλειδωτο bluetooth χωρις cydia κλπ .εχωντας δει το s3 σε καταστημα μου φαινεται οτι εχει βελτιωθει το android αξιζει να το ξεφωρτωθω το ios ?σταθερο λειτουργικο εχει αλλα τετοιο κλειδωμενο οικοσυστημα ουτε ringtones ευκολα δεν μπαινουν πρωτη φορα βλεπω. προβληματισμοι ειναι αξιζει η μεγαλη οθονη ? με το 4s η ποιοτητα ειναι φοβερη ,αυυτονομια ποσο εχει αν καποιος το εχει? Αν και εφόσον σε εξυπηρετεί το iPhone 4S (έστω και με jailbreak) για μένα είναι λάθος να αλλάξεις συσκευή. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι... να χάσεις λεφτά. Θα σκοτώσεις το iPhone 4S, ενώ θα πάρεις ένα κινητό που βγήκε μόλις τώρα- άρα ακριβό (πιο ακριβό και από το iPhone 4S, για να λέμε την αλήθεια). Το Android πράγματι έχει βελτιωθεί. Αρκετά πιο smooth, αρκετά πιο εύχρηστο, αρκετά πιο «ανθρώπινο». Κυρίως στο Galaxy S3 είναι τρομερό- η μαμά Sammy έκανε πολύ καλή δουλειά. Και πάλι όμως σε αυτούς τους τομείς παραμένει πολύ πίσω από το iOS, παρά τις όποιες βελτιώσεις. Οπότε καταλήγουμε ξανά σε όσα σου έγραψα και στο status: οι ανάγκες σου, ποιες είναι; Βάζεις τις δυνατότητες και την όποια ελευθερία του Android πάνω από την out-of-the-box ευχρηστία και λειτουργικότητα του iOS; Αν ναι, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Και πάλι όμως θα πρέπει να σκεφτείς πόσο σε κόφτει κάτι τέτοιο, μιας και γύρω στα 150€ θα τα χάσεις σίγουρα από την αλλαγή. Ίσως και παραπάνω. Εάν τα διαθέτεις και προτιμάς τα όσα σου δίνει το Android, τότε by all means, πάρε το Galaxy S3. Τα ringtones στο iOS μπαίνουν εξαιρετικά εύκολα- μέσα από το iTunes. Εκτός κι αν μιλάς για δικά σου ringtones, εκεί αλλάζει το θέμα. Πάμε στην οθόνη τώρα. Στο status σου θα θυμάσαι ότι τα 'χωσα στον geowizard διότι λόγω fanboy-ισμού χαρακτηρίζει μια εξαιρετική συσκευή «μάπα» ενώ θεωρεί δεδομένο ότι όλοι έχουν τις ίδιες ανάγκες με αυτόν. Ε, αυτό δεν ισχύει, ενώ φυσικά δε πρόκειται να κάνω το ίδιο λάθος: και το μέγεθος της οθόνης είναι ένα θέμα καθαρά υποκειμενικό. Το μικρότερο iPhone 4S θα σε βολέψει αρκετά περισσότερο σαν συσκευή. Χωράει πιο εύκολα στην τσέπη σου, ...στο χέρι σου, παντού. Σαν κινητό είναι πολύ πιο εύχρηστο λόγω του μεγέθους του. Από την άλλη για να νιώθεις εντάξει με το Galaxy S3 θα πρέπει να έχεις χέρια σα του Κινγκ Κονγκ. Ήταν που ήταν το Galaxy S2 μεγάλο, τώρα το παράκαναν. Κάποιοι βέβαια λένε ότι προτιμούν κάτι τέτοιο, οπότε γυρνάμε ξανά στο ίδιο πράγμα: εσύ, τι προτιμάς; Να πούμε και τα καλά της μεγάλης οθόνης όμως; Περισσότερο real estate στην οθόνη σημαίνει πιο άνετο UI. Αλλιώς είναι να προσπαθείς να πετύχεις ένα button 0,3 × 1 cm και αλλιώς ένα button 0,7 × 2 cm. Αν και για να πω την πικρή αλήθεια, το Android τα πάει αρκετά χειρότερα απ'το iOS στο θέμα «που πάτησε ο χρήστης», οπότε αυτό μάλλον δε θα το διαπιστώσεις ποτέ, παρά το θεωρητικό πλεονέκτημα της οθόνης. Ταινίες; Σε 3,5" είναι κόλαση. Σε 4,8" από την άλλη είναι λιγότερο κόλαση. Η ουσιαστική διαφορά (υπέρ του Galaxy S3) είναι στο browsing. Όπως τα δείχνει το iPhone 4S είναι νιανιά. Οκ, καλά για όσους το έχουν (me included) αλλά εάν συνηθίσεις να surfάρεις σε μια μεγάλη οθόνη δύσκολα γυρνάς πίσω. ---------- Να μιλήσω τώρα για τον εαυτό μου; Εγώ έχω το iPhone 4. Η λογική μου είναι «μη μπεις στη διαδικασία αν η διαφορά δεν είναι τιτανοτεράστια». Αγόρασα το iPhone 3GS μετά από το SE K800i, οπότε καταλαβαίνεις τι διαφορές θέλω για να κάνω μια αλλαγή. Μετά πήρα το iPhone 4 κυρίως επειδή το άλλο μου έσπασε. Όχι ότι με χάλασε η Retina Display, αλλά άμα δε το 'χα κάνει βίδες πιθανότατα θα κράταγα το iPhone 3GS μέχρι το 2015 (ή μέχρι να το κλ*σει η Apple και να μη μπορώ να βάλω νέες εφαρμογές). Εάν η μοίρα τα είχε φέρει αλλιώς και ήμουν στη μεριά του Android ενώ δε μου αρέσει, πάλι δύσκολα θα άλλαζα την όποια συσκευή είχα για κάποιο iPhone. Θα έπρεπε και πάλι να υπάρξει κάποιος πολύ βαρβάτος λόγος για να το κάνω, όχι κάτι του στυλ «στο iPhone η μπαταρία κρατάει 3 ώρες παραπάνω». Εάν στην εξίσωση έβαζα και την «επένδυση» που θα είχα κάνει στο Android, που θα ήταν αντίστοιχη με αυτή που έχω κάνει τώρα στο iOS (αυτή τη στιγμή έχω 100+ paid εφαρμογές από το AppStore- δεν είναι εύκολο να τις ξαναγοράσεις όλες) μάλλον θα άλλαζα πλατφόρμα στις 30/02/2013. Όπως θα κάνω και τώρα, εκείνη την ημέρα θα πάω από iOS σε Android.
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Back to the basics. Τηλέφωνο που να τα κάνει όλα δεν υπάρχει. Διάλεξε με τι θα συμβιβαστείς. Προσωπικά θεωρώ κοροϊδία την μικρή οθόνη του 4s. Δεν μιλάω με το τηλέφωνο στο αυτί (λόγω ΒΤ) , ούτε το βάζω κλτσεπη για να με ενοχλεί το μέγεθος του. Τα υπόλοιπα ανάγονται σε θέμα OS's που από το μηλόφωνο λείπουν πάρα πολλά features. Δυστυχώς δεν θεωρώ τα iPhones ανταγωνιστικές συσκευές. Περισσότερο σαν gadgets. Γαλαξίας Νο3 λοιπόν. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
Meraklis56 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αν και εφόσον σε εξυπηρετεί το iPhone 4S (έστω και με jailbreak) για μένα είναι λάθος να αλλάξεις συσκευή. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι... να χάσεις λεφτά. Θα σκοτώσεις το iPhone 4S, ενώ θα πάρεις ένα κινητό που βγήκε μόλις τώρα- άρα ακριβό (πιο ακριβό και από το iPhone 4S, για να λέμε την αλήθεια). Πείτε με ψείρα αλλά τα 540Ε(S3) δεν είναι περισσότερα από 567E(4S).Και αν αναλογιστείτε ότι μέσα σε 1 μήνα έπεσε 120 Ευρώ είναι πάρα πολλά...
Haldol Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πείτε με ψείρα αλλά τα 540Ε(S3) δεν είναι περισσότερα από 567E(4S).Και αν αναλογιστείτε ότι μέσα σε 1 μήνα έπεσε 120 Ευρώ είναι πάρα πολλά... Πάντα όταν κοιτάω τιμές ψάχνω καταστήματα από τα οποία είναι πιο πιθανό να αγοράσει κάποιος, όχι το απόλυτα φθηνότερο που θα μου βγάλει το Skroutz. Ξέρεις κανέναν να παίρνει από το Abalabuba Shop; Όλοι μας αγοράζουμε από Γερμανό, Πλαίσιο, Cosmote, Vodafone, etc. Οπότε τις τιμές αυτών κοιτάμε, όχι τη μικρότερη τιμή που βρίσκουμε για κάποιο μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα