Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Νομίζω πως ξεχάσατε μερικοί πόσο κοστίζει το S3 ε?
koutoukos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Νομίζω πως ξεχάσατε μερικοί πόσο κοστίζει το S3 ε? πιο φτηνο απο το iphone 4 http://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-I9300-16GB.html .αξιζει τα λεφτα του με το παραπανω!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ναι είναι απο διαστημικό ...πλαστικό, οπότε τα αξίζει και με το παραπάνω! Αλλά μην κοιτάς τη χαμηλότερη τιμή που σου δίνει η αναζητηση. Κανε μια πιο ρεαλιστική σύγκριση με τιμές Πλαισίου για παράδειγμα.
oldnew Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Με τις custom rom που έχουν βγει για τα galaxy πλεον και το sgs2 ειναι καλύτερό απο iphone 4s.. Για το sgs3 δεν υφίσταται καν τέτοια συγκριση.. Τώρα οποίος δεν το καταλαβαίνει πρόβλημα του.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
lampisch Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 φιλαρακι το 4s εχω και ολοι το κοιτανε ειδικα τα γκομενακια που δεν ξερουν απο επεξεργαστες κ δυνατοτητες.οπου σκαω το αφηνω χυμα αναποδα να φενετε το μηλο.το 4s εχει το μεγαλυτερο κυρος απο ολα τα smart αλλα οχι και γρηγοροτερο κτλ Sent from my iPhone using Insomnia sorry κιολας αλλα μην μου πεις οτι σου την πεφτουν κιολας λογω του 4s.. και γω το ιδιο εχω και θελω να το ξεφορτωθω.. 4s 64gb.. που ξερεις αν δουν οτι ειναι 64αρι μπορει και να σου κατσουν.. Sent from my iPhone using Insomnia
oldnew Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 sorry κιολας αλλα μην μου πεις οτι σου την πεφτουν κιολας λογω του 4s.. και γω το ιδιο εχω και θελω να το ξεφορτωθω.. 4s 64gb.. που ξερεις αν δουν οτι ειναι 64αρι μπορει και να σου κατσουν.. Sent from my iPhone using Insomnia Για τα γκομενακια παίζει να έχει δίκιο. Το μονο κινητό που ξερουν σιγουρα ολες ότι ειναι ακριβό ειναι το iphone. Παρε εσι κινητό και με 1000€ , το πιθανότερο ειναι να νομίζουν ότι ειναι κινεζικό των 100€.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
apostol1s Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 ειπαμε για κυρος μοστρα 4s για δυνατοτητες κ πιο γρηγορο sgs3 Sent from my iPhone using Insomnia
Meraklis56 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ναι είναι απο διαστημικό ...πλαστικό, οπότε τα αξίζει και με το παραπάνω! Αλλά μην κοιτάς τη χαμηλότερη τιμή που σου δίνει η αναζητηση. Κανε μια πιο ρεαλιστική σύγκριση με τιμές Πλαισίου για παράδειγμα. Γιατί να μην κοιτάει την χαμηλότερη τιμή και την τιμή του πλαίσιου;Αφού όλοι ξέρουμε πως σε τέτοιες συσκευές το κέρδος τους είναι πάνω απο 60 Ευρώ.(απο 585 ευρώ το πουλούσαν 669) Εγώ πάντως βλέπω οτι η τιμή του S3 τώρα είναι 545 και του iphone 4s 568.
ektor7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Για τα γκομενακια παίζει να έχει δίκιο. Το μονο κινητό που ξερουν σιγουρα ολες ότι ειναι ακριβό ειναι το iphone. Παρε εσι κινητό και με 1000€ , το πιθανότερο ειναι να νομίζουν ότι ειναι κινεζικό των 100€.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Άρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα! Ξέρεις πόσα γκομενακια εχω δει σε κύπρο κ βουλγαρία να μοστραρουν στα καφέ με το s2 white!?!
oldnew Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Άρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα! Ξέρεις πόσα γκομενακια εχω δει σε κύπρο κ βουλγαρία να μοστραρουν στα καφέ με το s2 white!?! Ναι ε.. Μήπως να σκέφτομαι να ξεφορτωθω το sgs2 σιγα σιγα; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
oldnew Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Και τι να πάρεις? Που λέει ο λόγος.. Αν επαιρνα αλλο σημερα το sgs3 θα επαιρνα παντως με κλειστά ματια. Και για να κάνω αρένα το τοπικ, η ποιο ολοκληρωμένη συσκευή απο κάθε άποψη αυτή τη στιγμή που μιλαμε (θα αλλάξει αυτό συντομα, επαναλαμβάνω, αυτή τη στιγμή), δεν ειναι ούτε το iphone, ούτε το sgs3, ούτε το one x, ειναι το sgs2 σε συνδιασμο με custom. Το έχουν εξελίξει σε απίστευτο βαθμο. Φαίνεται (δεν ειναι αλλα σου δινει αυτή την εντύπωσή) γρηγορότερο ακόμα και απο το sgs3, εχει στοιχεια απο την επομενη εκδοση android που ΘΑ βγει για τα υπολοιπα κινητα κάποτε ,και κανει πραγματα καλύτερα ακόμα και απο το sgs3. Αρκεί να το φτιάξεις σωστά. Κάτι που δεν κανει δυστυχώς ούτε ένα 5% Φυσικα σε 6-7 μήνες που θα φτιαχτούν καλές custom για το sgs3 θα προσπεράσει με φορα γιατί έχει πολυ καλυτερο hardware. Συνέχεια διαβάζω στο xda ατομα που έχουν και τα 2 και καθημερινά χρησιμοποιουν το 2 ακόμα και όχι το 3... Ξέρω ότι πολοι θα διαφωνισουν αλλα αυτό πιστεύω. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
apostol1s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 καλα σε 6-7 μηνες το iphone5 θα ντροπιασει την samsung. Sent from my iPhone using Insomnia
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αποκλείεται να βρείτε πιο είναι το καλύτερο
stamatisx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 επειδή είχα το iphone 4 και τώρα το S3, αν δε σου χρειάζεται οπωσδήποτε το ιOS χωρίς δεύτερη σκέψη το S3. Sent from my GT-I9300 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα