Nihilist Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για αγορά ενός από τα 2 κινητά. Πήγα σήμερα δοκίμασα το s3 και το 4s. Το s3 ήταν πολύ smooth να πούμε, πολλή γρήγορη ανταπόκριση όλα τέλεια αλλά αυτή η samsungίλα με ξενέρωσε λίγο. Ωραία χρώματα, και πολύ βολικό αν και μεγάλο. Το 4s από την άλλη αν και κατώτερο σε όλα, με τράβηξε το ios και γενικά είναι άλλοι κόσμοι αλλά είναι λίγο μικρό. Εσείς τι προτείνετε; ΥΣ: Θέλω να λάβετε υπόψη και το κύριος που δίνει το κάθε κινητό
Nihilist Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Βρε μάγκες η αυτόματη διόρθωση έβγαλε κύριος αντί για κύρος. Αμάν αμέσως να με φάτε. Το 5 τον δεκέμβρη θα βγει;
flik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Το ότι είναι μικρό σημαίνει οτι θα κάνεις κάποια, κάποια πράγματα πιο δύσκολα. Αλλά αφού το λειτουργικό σου αρέσει περισσότερο, και για λόγους σωστούς, δεν είναι ιδέα σου δηλαδή, ή ότι σου είπαν οι άλλοι, απο μένα για άλλη μια φορά iphone 4S.
oldnew Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Τα δεδομένα τα ξέρεις. Το sgs3 απο spec ειναι πολυ μπροστά σχεδόν σε ολα. Ειναι ποιο καινουριο κινητό. Απο εκεί και περα οπότε έχουμε πλατφόρμα android vs ios μονο σε fanboyσμους καταλήγουμε. Επίσης καταλαβαίνω ότι θεωρείς ότι το iphone 4 θα σου δωσει παραπάνω κυρος και αυτό ειναι σημαντικό για εσένα. Σχετικό ειναι αυτο. Εξαρτάται σε ποιον θες "να σε βλεπει καλύτερα ". Πιθανότατα σε κάποια χαζή ξανθιά να έχεις μεγαλύτερο κυρος, μιας και μονο το iphone θα ξέρει. Εγω πχ όταν βλέπω κάποιον με iphone δεν ασχολουμε γιατί ειναι ένα παλαιο συνηθισμένο κινητό που εχω δει πολλές φορές. Αντίθετα σε κάποιον με το sgs3 θα μιλαγα και θα το επεξεργαζόμουν. Τώρα αν αυτό θεωρείται "κυρος" δεν ξέρω και πιθανότατα θα προκαλέσει επίσης φανμποισμους.. Παρε ότι εσι γουσταρεις περισσότερο και ασε πως το βλέπουν οι άλλοι. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
flik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Αντίθετα σε κάποιον με το sgs3 θα μιλαγα και θα το επεξεργαζόμουν. Κι εγώ όταν βλέπω άλλους να έχουν καινούρια μοντέλα προσπαθώ να τους πιάσω κουβέντα μπας και ασχοληθώ λίγο. Και έλεγα δε μπορεί να είμαι ο μόνος.
oldnew Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Κι εγώ όταν βλέπω άλλους να έχουν καινούρια μοντέλα προσπαθώ να τους πιάσω κουβέντα μπας και ασχοληθώ λίγο. Και έλεγα δε μπορεί να είμαι ο μόνος. Μπα είμαστε πολοι.. Αν και δεν είμαστε το target group που ενδιαφέρει το φιλο πιστεύω.. Μαλλον η χαζη ξανθιά ειναι.. Ούτε καν η έξυπνη ξανθιά.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
mpasketpro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Off topic. Και εγω το ιδιο κανω αλλα οποιον εχω πετυχει μαζευει το κινητο λες και θα του το αρπαξω..
nikoskon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω πως ένα τηλέφωνο μπορεί να χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο. Μην υπερβάλλετε παίδες. Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2
christs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 απο που και ως που το i phone 4s δινει περισσοτερη "γοητεια" , σε σχεση με το ολοκαινουριο και τοπ ανα τον κοσμο αυτη τη στιγμη s3?? Δεν χρησιμοποιω τη λεξη κυρος, γιατι ειναι tragic κανεις να ψανει κυρος απο το κινητο που κουβαλαει. Μαλλον κομπλεξ το βρισκω.
flik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δεν θα μιλήσω για κύρος ούτε για γοητεία. Ξέρουμε όλοι οτι δεν στέκει τίποτα απο αυτά. Αλλά για όσους θέλουν να τραβάνε τα βλέμματα, και δεν θα το κρίνω αν είναι σωστό κριτήριο επιλογής ή όχι, έχω να πω πως το sgs3 σίγουρα θα τραβάει περισσότερα βλέμματα απο το 4s. Τώρα για το iphone δε ξέρω, μένει να δούμε, αλλά πάλι δεν πιστεύω.
Nihilist Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 απο που και ως που το i phone 4s δινει περισσοτερη "γοητεια" , σε σχεση με το ολοκαινουριο και τοπ ανα τον κοσμο αυτη τη στιγμη s3?? Δεν χρησιμοποιω τη λεξη κυρος, γιατι ειναι tragic κανεις να ψανει κυρος απο το κινητο που κουβαλαει. Μαλλον κομπλεξ το βρισκω. Κύρος και καλά στα μάτια του κόσμου. Άλλο ένα alcatel 100 (δεν ξέρω καν αν υπάρχει) και άλλο ένα 4s. Άλλο μία ferrari και άλλα ένα fiat. Χαχαχα καλα και συ ανοιξες τετοιο θεμα στην φωλια των hater?? Sent from my iPad using Insomnia Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και τον κατανοώ απόλυτα, το απόλυτο κόμπλεξ είναι το γεγονός ότι δεν μπορούν να αγοράσουν ένα κινητό τέτοιας αξίας και προσπαθούν να θάψουν τέτοιες κινήσεις όπως μπορούν. Δες τι ερώτηση κάνω και αρκετοί σχολιάζουν για το κύρος, που θέλω να είναι ένας παράγοντας κι αυτός μιας και θέλω ένα πολυμηχάνημα τσέπης. Και τα 2 κινητά με ικανοποιούν με τον τρόπο τους απλά θέλω να ξέρω και ποιο lure τον κόσμο περισσότερο. Δεν θα μιλήσω για κύρος ούτε για γοητεία. Ξέρουμε όλοι οτι δεν στέκει τίποτα απο αυτά. Αλλά για όσους θέλουν να τραβάνε τα βλέμματα, και δεν θα το κρίνω αν είναι σωστό κριτήριο επιλογής ή όχι, έχω να πω πως το sgs3 σίγουρα θα τραβάει περισσότερα βλέμματα απο το 4s. Τώρα για το iphone δε ξέρω, μένει να δούμε, αλλά πάλι δεν πιστεύω. Και γω πιστεύω πως το 4s έχει φορεθεί πολύ φέτος και το s3 θα κάνει το μπαμ. Τα δεδομένα τα ξέρεις. Το sgs3 απο spec ειναι πολυ μπροστά σχεδόν σε ολα. Ειναι ποιο καινουριο κινητό. Απο εκεί και περα οπότε έχουμε πλατφόρμα android vs ios μονο σε fanboyσμους καταλήγουμε. Επίσης καταλαβαίνω ότι θεωρείς ότι το iphone 4 θα σου δωσει παραπάνω κυρος και αυτό ειναι σημαντικό για εσένα. Σχετικό ειναι αυτο. Εξαρτάται σε ποιον θες "να σε βλεπει καλύτερα ". Πιθανότατα σε κάποια χαζή ξανθιά να έχεις μεγαλύτερο κυρος, μιας και μονο το iphone θα ξέρει. Εγω πχ όταν βλέπω κάποιον με iphone δεν ασχολουμε γιατί ειναι ένα παλαιο συνηθισμένο κινητό που εχω δει πολλές φορές. Αντίθετα σε κάποιον με το sgs3 θα μιλαγα και θα το επεξεργαζόμουν. Τώρα αν αυτό θεωρείται "κυρος" δεν ξέρω και πιθανότατα θα προκαλέσει επίσης φανμποισμους.. Παρε ότι εσι γουσταρεις περισσότερο και ασε πως το βλέπουν οι άλλοι. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Θεωρείται κύρος και αυτό. Δεν είπα ποτέ ότι το θέλω αποκλειστικά για κοπέλα.
christs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και τον κατανοώ απόλυτα, το απόλυτο κόμπλεξ είναι το γεγονός ότι δεν μπορούν να αγοράσουν ένα κινητό τέτοιας αξίας και προσπαθούν να θάψουν τέτοιες κινήσεις όπως μπορούν. Δες τι ερώτηση κάνω και αρκετοί σχολιάζουν για το κύρος, που θέλω να είναι ένας παράγοντας κι αυτός μιας και θέλω ένα πολυμηχάνημα τσέπης. Και τα 2 κινητά με ικανοποιούν με τον τρόπο τους απλά θέλω να ξέρω και ποιο lure τον κόσμο περισσότερο. Επειδη, λογικα, με παιρνει και εμενα η μπαλα στο παραπανω, ψαξου λιγο γιατι εχεις αναγκη να τραβας την προσοχη με αντικειμενα οπως ενα κινητο, κτλ. Η ιατρικη επιστημη τα εξηγει ολα αυτα, και δη η ψυχιατρικη. Αυτα τα λιγα, γιατι δε μ αρεσουν οι εξυπνακηδες. Αν θες περισσοτερες επιστημονικες πληροφοριες, επανερχομαι. Εμ Θετεις θεματα κυρους, που πηγαζουν απο ενα κινητο, και απ την αλλη θες και να μας την πεις κιολας. Στα σοβαρα τωρα, το θεμα συγκριση των 2 κινητων, δεν υπαρχει. Αλλα σπεκς, ολοφρεσκο κινητο το s3. Το 4s, σε σχεση με το s3, το παιρνεις για 2-3 λογους 1. θες το ios, και οχι android 2. εχεις φαει φλασια και σου αρεσει εμφανισιακα το κινητο (εξωτερικη εμφανιση=τερμα υποκειμενικο κριτηριο 3. θες πιο συμμαζεμενη οθονη, ισως (τραβηγμενο μεν, το θετω δε) Τα υπολοιπα ειναι κατ εμε περιττα. Θες κατι απ τα παραπανω? Καλως. Δεν τα θες? μια χαρα, πας στο s3. Να μου λεγες 4s vs galaxy s2, να το συζητησουμε. Προφανως και το s3 ειναι πιο πιασαρικο εξω, απο τη στιγμη που ειναι ολοφρεσκο κινητο και το τοπ αυτη τη στιγμη στα smartphones. Μονο καμια κοπελιτσα που δεν εχει δει τιποτα περα απ το i-phone της, θα προτιμησει ενα χαμηλοτερων δυνατοτητων και παλαιοτερο μοντελο. Οποτε συμφωνω με τα παιδια.
oldnew Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Εγω είπα, το θεμα "κυρος" θα προκαλέσει τσακωμούς.. Κακώς του γράφετε για ψυχιατρικές κλπ. Αυτό που γραφει ο φιλος παραπάνω συμβαίνει πραγματικά. Ειμαι βέβαιος ότι πολυ κόσμος σημερα προτιμα και παίρνει το iphone 4s για κανένα λογο απο αυτούς που γραφει ο christs. Ο christs σκέφτεται αντικειμενικά - λογικά. Η αγορα όμως δε σκέφτεται έτσι.. Όπως ακριβώς καποιος αγοραζει ένα παντελόνι μάρκας και δινει 300€. Δε σημαίνει ότι ειναι καλύτερό απο ένα των 50€. Το ιδιο ακριβώς συμβαίνει και στα κινητα. Ορθολογικα μπορεί να ειναι λάθος αλλα δεν ειναι τρελός αυτός που κανει επιλογή ΚΑΙ με τέτοια κριτήριά. Άλλωστε η διαφήμιση ακριβώς αυτο στοχεύει. Αν δε συνέβαινε αυτο, δε θα υπηρχε.. Η apple καλώς ή κακώς έχει γίνει και μοδα. Σύμβολο status όπως πχ η BMW στα αυτοκινητα.. Γιατί υπάρχει σημαντική κατηγορία χρηστών που μονο το iphone ξερει. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Nihilist Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Εγω είπα, το θεμα "κυρος" θα προκαλέσει τσακωμούς.. Κακώς του γράφετε για ψυχιατρικές κλπ. Αυτό που γραφει ο φιλος παραπάνω συμβαίνει πραγματικά. Ειμαι βέβαιος ότι πολυ κόσμος σημερα προτιμα και παίρνει το iphone 4s για κανένα λογο απο αυτούς που γραφει ο christs. Ο christs σκέφτεται αντικειμενικά - λογικά. Η αγορα όμως δε σκέφτεται έτσι.. Όπως ακριβώς καποιος αγοραζει ένα παντελόνι μάρκας και δινει 300€. Δε σημαίνει ότι ειναι καλύτερό απο ένα των 50€. Το ιδιο ακριβώς συμβαίνει και στα κινητα. Ορθολογικα μπορεί να ειναι λάθος αλλα δεν ειναι τρελός αυτός που κανει επιλογή ΚΑΙ με τέτοια κριτήριά. Άλλωστε η διαφήμιση ακριβώς αυτο στοχεύει. Αν δε συνέβαινε αυτο, δε θα υπηρχε.. Η apple καλώς ή κακώς έχει γίνει και μοδα. Σύμβολο status όπως πχ η BMW στα αυτοκινητα.. Γιατί υπάρχει σημαντική κατηγορία χρηστών που μονο το iphone ξερει. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Ό,τι πιο ρεαλιστικό έχω ακούσει. Μάλλον για iPhone θα πάω. Θα δείξει. Θα πάω να ξαναδοκιμάσω σε κατάστημα τα 2 μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα