evoracing Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα...Μου έφεραν ένα σταθερόPC το οποίο το πήγαν στον Πλαίσιο και τους είπαν 200 (και επειδή δεν ήξεραν δενζήτησαν χαρτί με το πρόβλημα που είχε) το πηρά το σύνδεσα, το άνοιξα και τα γραφικάμου έκαναν προβληματάκια κάτι χορούς της εικόνας, μου έβγαλε την επιλογή Κανονικήεκκίνηση, Ασφαλείς λειτούργει..... Πάτησα κανονική και μπήκε σε ασφαλής λειτουργεία.... μπήκε στην επιλογή User και πήγα να μπω και εμφανίστηκε το cmd(πινάκας εντολών)από εντολές δεν ξέρω να ψάχνω πάτησα Χ και μου εμφάνισε την οθόνη ασφαλής λειτουργιάςχωρίς γραμμή έναρξης χωρίς τίποτα άνοιξα την διαχείριση εργασιών και στης διεργασίεςδεν είχε τίποτα σκεπτικά μήπως καταφέρω να κάνω format άλλα έβαλα το CD και μουεμφάνισε κάτι γράμματα τα οποίο φαινοντουσαν ισα ισα για να βλέπεις ότι έχει γράμματακαι πάτησα ένα κουμπί γιατί υπέθεσα ότι θα είναι το press any key.... μαύρισε ηοθόνη και μετά τίποτα....Η μητρική είναι asus p5vd2-vm se με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και Ram είχε μόνο μια 1GB μόνο αυτά ξέρω με εγκατεστημένα WINDOWS VISTA (θα αυτοκτονήσω... εγώ ότι και να φταίει τα Vista θα κατηγορώ...)
TheELF Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Πας για ρεκόρ μεγαλύτερης πρότασης;;;; Αν σου βρίσκετε κάρτα γραφικών, και αν μπορείς να μπεις στο bios(αν φαίνεται δηλαδή),τότε δοκίμασε να ρυθμίσεις από το bios να μην δουλέψει την εσωτερική αλλά μόνο την άλλη. Λογικά τα'φτυσε το τσιπάκι, άκου 200 τι κάρτα θέλαν να βάλουν δηλαδή...
evoracing Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Πας για ρεκόρ μεγαλύτερης πρότασης;;;; Αν σου βρίσκετε κάρτα γραφικών, και αν μπορείς να μπεις στο bios(αν φαίνεται δηλαδή),τότε δοκίμασε να ρυθμίσεις από το bios να μην δουλέψει την εσωτερική αλλά μόνο την άλλη. Λογικά τα'φτυσε το τσιπάκι, άκου 200 τι κάρτα θέλαν να βάλουν δηλαδή... Μα και εσύ κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες.... Κοίταξε τα Bios και την Ασφαλής λειτουργία μου την δείχνει κανονικά όλα τα άλλα μερικά χάνονται. Αλλά και πάλη δεν είναι λόγος για να μην κάνει Format και να μπαίνει στα windows VISTA(αν είναι δυνατών)
TheELF Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αλλά και πάλη δεν είναι λόγος για να μην κάνει Format και να μπαίνει στα windows VISTA(αν είναι δυνατών) Αυτό το συμπεραίνεις από αυτό; πάτησα ένα κουμπί γιατί υπέθεσα ότι θα είναι το press any key.... μαύρισε ηοθόνη και μετά τίποτα....
evoracing Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αφού έβαλα το CD για να κάνει boot...το μόνο που φαινόταν ήταν οι 3 τελείες
username-taken Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εάν το πρόβλημα που λες είναι σαν χιόνι στην οθόνη (άσπρες τελείες παντού) τότε νομίζω είναι η μνήμη της κάρτας γραφικών.
evoracing Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εάν το πρόβλημα που λες είναι σαν χιόνι στην οθόνη (άσπρες τελείες παντού) τότε νομίζω είναι η μνήμη της κάρτας γραφικών. Όχι δεν υπάρχουν χιόνια...π.χ. όταν είναι στη εικόνα που λέει κανονική εκκίνηση, ασφαλής λειτουργιά εκεί πηγαίνει πέρα δώθε η εικόνα μόνο στα BIOS και στην ασφαλής λειτουργία δεν κάνει έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα