makislegr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 USB PC Cloud Stick C77 Android 4.0 Deal Price: $49.99 Μαζί με το Super Flymouse Mouse&Keyboard motion sensor ~$36.99 Σύνολο 87$ και κάνω την παλιά πλάσμα Internet TV ??? (κατι σαν αυτή ας πούμε! http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42LM670S-3D-LED-TV-42-42LM670S.htm)
axi100 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Θεωρητικά την κάνεις ακόμα πιο έξυπνη, αφού μάλλον μπορείς να εγκαταστήσεις και εφαρμογές android (παιχνίδια, καιρός κλπ). Το θέμα είναι ποιος θα κάνει το πειραματόζωο για να μάθουμε εάν αυτά τα Android PC κάνουν όσα υπόσχονται!
xpapias Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος τι κάνει αυτό το μαραφέτι; Και επίσης ποιος έχει βαθμολογήσει το θέμα με 1 αστερι?
axi100 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Είναι υπολογιστής Android σε μορφή USB stick. Έχει επεξεργαστή, μνήμη και USB θύρα. Συνδέεται με HDMI με την τηλεόραση και μπορείς να τρέχεις εφαρμογές Android πχ. internet browser, YouTube, Facebook, παιχνίδια, καιρός και γενικά πολλά από τα applications του Android market. Ψάξε στο Google για APC - Android PC και θα βρεις πολλά τέτοια μηχανάκια γύρω στα 100 ευρώ. Το ζήτημα είναι εάν δουλεύουν σωστά. Sent from my MB525 using Insomnia
makislegr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μίνι υπολογιστής σε USB stick με Android 4.0 Ice Cream Sandwich Με το iPPea TV μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε flat τηλεόραση σε Smart TV. Πρόκειται για ένα μικρό υπολογιστή στο μέγεθος ενός USB Stick με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, έξοδο HDMI και υποστήριξη video Full HD, υποδοχή για κάρτες micro SD αλλά, θύρα USB 2.0 για σύνδεση πληκτρολογίου ή ποντικιού και τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Εδω όλο το review για παρομοιο stick
e-bros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 εγω θα το συνδυαζα και με μια touchscreen.. και έχεις στο σαλόνι ένα ωραίο μεγάλο τάμπλετ android εφαρμογες με ποντικι δεν λεει..
vasilis1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πραγματικά αυτο θέμα που κάποιος συνεχώς βάζει ένα αστέρι για κάθε θέμα τον τελευταίο καιρο παρα έχει γίνει. Ψυχολογικά και Μόνο σε αποτρέπει Sent from my iPhone using Insomnia
kamui Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εγώ από την άλλη έχει 2 μήνες που έμαθα τα αστέρια γιατί βλέπω ανθρώπους να μιλάνε γι αυτά. Προσωπικά ΟΤΙ νέο θέμα βλέπω στις προσφορές μπαίνω και το διαβάζω και βγάζω συμπεράσματα από τα links που πάνε μαζί. Γενικά πολύ καλή φάση όλα αυτά τα μικρο-pcάκια τύπου Raspberry Pi κλπ. Μακάρι το συγκεκριμένο να είχε περισσότερες υποδοχές και εξόδους (πχ RCA) για να παίζει και σε παλαιότερες TV ( σε κανα εξωχικό) Εγώ μετά το Raspberry περιμένω την απάντηση των κινέζων με κάτι παρόμοιο και φθηνό. Πάντως makislegr τρομερή τιμή το στικάκι, μακάρι να κάνει και δουλειά. Ίδια λεφτά κάνουν και αυτά που θες βέβαια από εδώ http://www.ippea.com/products-page Αν στα στείλουν χωριστά φαντάζομαι δεν θα έχεις προβλήματα με τελωνεία.
manosmc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εχω δοκιμασει παρομοιο stickακι και δουλευει μια χαρα. Βεβαια καλο ειναι να συνδυαστει με χειριστηριο σαν αυτο που αναφερει ο makis. για οσους θελους περισσοτερες εισοδους - εξοδους υπαρχουν και μεγαλυτερα android 4.0 players. εγω παντως αν δεν ειχα αγορασει ηδη το egreat r 160s pro με dual boot (diko tou leitourgiko + android) ανετα αγοραζα ενα στικακι. σε αυτο το μεγεθος ειναι εντυπωσιακες οι λειτουργιες του.
@topos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δεν πετυχαινεις το ιδιο αποτελεσμα απλα συνδεοντας ενα tablet με hdmi?
opera Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 το apc της προσφοράς είναι παρόμοιο με αυτό; New Android4.0 Mini PC A10 DDR3 512MB HDMI WIFI GOOGLE HD Player TV BOX MK802*UK
Avatar_GR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να παίζουν ταινία στα 24p αυτά τα μηχανηματάκια αντί για 60hz η στα 50;
rizla7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 το apc της προσφοράς είναι παρόμοιο με αυτό; New Android4.0 Mini PC A10 DDR3 512MB HDMI WIFI GOOGLE HD Player TV BOX MK802*UK http://www.merimobiles.com/MK802_Allwinner_A10_Android_4_0_TV_Box_2160P_HDMI_p/meri5666.htm παίζει να το πετύχεις σε προσφορά καμια μέρα. κανα δυο φορές το είχε στα 50-60 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα