Προς το περιεχόμενο

Adventurer - xbox360 console exclusive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πρώτο δεν το έχω παίξει. Το δεύτερο μου φάνηκε μια χαζομάρα και μισή. Το 3ο όλα τα λεφτά. Αυτή είναι η γνώμη μου.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

The Farm 51′s Project Adventurer – Three New Enemies Announced

The Farm 51 revealed 3 new enemies which will be featured in their upcoming action/adventure FPS – Project Adventurer. The new enemies will play a pivotal role in the story of a private investigator from San Francisco who gets caught up in a Nazi plot to find an ancient and dangerous artifact.

2w2eiq9.jpg

20js0gj.jpg

Δημοσ.

No prob. Έχουν μπει στη σειρά Gears of War 3, Forza 4, Halo 4 και κάποιοι τίτλοι XBLA από 360.

Εσύ συνεχίζεις να ασχολείσαι με games? Γιατί είχαμε καιρό να σε δούμε εδώ :)

Δημοσ.

Ναι. Γενικά παίζω games από τα γεννοφάσκια μου που λέει ο λόγος. Έπειτα παίζω ΤΟ game, δηλαδή Σκάκι...oπότε δε γίνεται να μην ασχολούμαι με games :P

Χάρηκα πολύ το Resistance 1, μου θύμισε παλιές καλές εποχές, μετά έπιασα πάλι Gears 1 στο 360 στο Hard και στο Insane (το insane το έχω αφήσει στη μέση) και μετά με πιασε μία ρέτρο διάθεση και άρχισα Super Mario 64 και Ocarina of Time στο Nintendo 64. Και ενδιάμεσα έπαιξα (και ακόμη ασχολούμαι) με το Forza 2. Πολύ όμορφο για την εποχή του, τρομερό soundtrack, πολύ καλύτερο από το Forza 3 και το arcade που έχει πολύ φαν, γενικά το παιχνίδι είναι λίγο πιο ανέμελο από το 3.

Aπλά έχω φρενάρει λίγο και λόγω φόρτου εργασίας και γιατί τώρα τελευταία επαναλαμβάνονται τα παιχνίδια, πολλά sequels και όχι επαναστατικό gameplay. Όσο ωραία και αν είναι τα γραφικά, το gameplay μετράει πάνω από όλα.

Τώρα που ξαναπιάστηκα με το Forza, θέλω να αγοράσω ένα νέο ραλλάκι και είμαι ανάμεσα στα Forza 4 και Forza Horizon το οποίο και αυτό πήρε πολύ καλά reviews. Θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα πάω για το Forza 4. Και επίσης θέλω να αγοράσω τα Forza 1 και το Colin McRae 04 να θυμηθώ τα παλιά. Ειδικά Colin Mc Rae 04. (παίζει bc στο 360 και αυτό και το Forza 1). Ακόμα σκέφτομα και το GoldenEye:Reloaded, καθώς το Goldeneye ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι στην εποχή του και έχω όμορφες αναμνήσεις και από αυτό.

Και από τα νέα παιχνίδια σχετικά, θέλω το Halo 4 το οποίο θα το πάρω μάλλον σχετικά σύντομα γιατί δείχνει πανέμορφο, παίζει να έχει και τα πιο όμορφα γραφικά στο 360 και θέλω να το δω από την άποψη τι έχουν καταφέρει να φτιάξουν σε hardware 7ετίας τα σαίνια της 343 Industries. Και από ps3 με ενδιαφέρει πολύ το Ni No Kuni που έρχεται τη νέα χρονιά. (και κάποιααα στιγμή πρέπει να δω τα Gears 3 και Uncharted 3, τα έχω αφήσει και τα 2).

Aυτά...ά και στο PC έχω αρχίσει να παίζω Pro 2013, το οποίο και είναι το πρώτο Pro που μου άρεσε μετά το 2008 και φέτος μετά από πολλάααα χρόνια θα το γυρίσω στο Pro 2013 από FIFA. (μέχρι πρότινος έπαιζα το South Africa, από τα αγαπημένα μου ποδοσφαιράκια).

Δημοσ.

Το Golden Eye εγώ πάντως το διασκέδασα πολύ στο Wii. Δε θα σου θυμίσει και πολύ το παλιό, βέβαια. Είναι σχεδόν όσο remake ήταν κ το Silent Hill σε σχέση με το 1. Περιμένω μήπως βγει στο plus να το δω πώς είναι και με το Move. Αν παίζει το ίδιο ή καλύτερα σίγουρα θα το ξαναπαίξω, για την ανάλυση και το AA και μόνο. Και για το gameplay, αλλά you get the point :P

Να δούμε πότε θα βρούμε χρόνο για εκείνο το Gears co-op που λέγαμε κάτι μήνες πριν.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Unreal Engine 3-powered Project Adventurer Gets A Proper Name, To Be Published By Nordic Games

The Farm 51, developers of Painkiller: Hell & Damnation, announced today – via the game’s official FB page – that Project Adventurer will be renamed to Deadfall Adventures and that it will be published by Nordic Games. Deadfall Adventures is powered by Epic’s Unreal Engine 3 and is inspired by Naughty Dogs’ Uncharted series, and is planned for a 2013 release for X360 and PC – with plans for a Playstation 3 version of the game at a later date.
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Deadfall Adventures To Be Released On September 27th

Nordic Games today announced that the release date for Deadfall Adventures has been confirmed as September 27th, and will be available on X360 and PC. The development team at The Farm 51 have been working around the clock to ensure that the game is packed full of unique gameplay.

Deadfall Adventures will feature a single player campaign, multiplayer battle arenas and can now reveal it will also feature a survival cooperation mode for the most impactful, action adventure game.

The first person shooter experience has been combined with puzzle solving exploration so that players can immerse themselves in the role of the adventurer Quatermain.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος δεν έχουμε δει ούτε ένα gameplay video επίσημα ακόμα σωστά? Ελπίζω να μην είναι καμια μετριότητα...

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι επειδή κρατάνε το μπάτζετ τους χαμηλό και το διοχετεύουν εκεί όπου μετράει (στην ανάπτυξη του παιχνιδιού) κι όχι σε εντυπωσικό promotion. 

...

Ναι, καμιά φορά είμαι αφελής επίτηδες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...