cortaN@ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Νέο παιχνίδι Uncharted-style από το Polish Studio Farm51: Adventurer game for 360 and PC
Vole Maulder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ας ελπίσουμε να έχει λίγο παραπάνω εξερεύνηση και κανέναν γρίφο της προκοπής. Και να μην είναι ο Νόλαν Νορθ η φωνή του πρωταγωνιστή! Αν και, εντάξει, οι ομοιότητες φαίνονται να είναι πως έχει δέντρα και αρχαία ερείπια. Ούτε καν 3rd person δεν είναι.
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλά τα τοπία και το όλο σκηνικό είναι φουλ κλεμμένα από Uncharted. Αλλά η fps κάμερα ίσως χαλάσει λίγο την εμπειρία που θέλουν να δώσουν. πάντως φαίνεται πολύ καλό.
JohnVani18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δεν το λές exclusive αφού θα βγεί και στο PC..
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δεν το λές exclusive αφού θα βγεί και στο PC.. Αφού θα βγει και σε PC και εμείς θα έχουμε να το απολαύσουμε...
cortaN@ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δεν το λές exclusive αφού θα βγεί και στο PC.. Γι αυτό και έγραψα console exclusive
MetalGearFan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αα... Εξυπνάδες..!! βρε άσε το παιδί να χαρεί !
cortaN@ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αα... Εξυπνάδες..!! JohnVani18 παγκόσμια αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για να δηλώσεις ένα παιχνίδι πως είναι exclusive σε κονσόλες, αλλά μπορεί να βγει σε άλλα mediums όπως PC. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο ντόρος, το παιχνίδι είναι console exclusive για το 360. Όπως αντίστοιχα console exclusive είναι και το Witcher 2. Απλά τα πράγματα Ας ελπίσουμε να έχει λίγο παραπάνω εξερεύνηση και κανέναν γρίφο της προκοπής. Και να μην είναι ο Νόλαν Νορθ η φωνή του πρωταγωνιστή! Αν και, εντάξει, οι ομοιότητες φαίνονται να είναι πως έχει δέντρα και αρχαία ερείπια. Ούτε καν 3rd person δεν είναι. Θα το δούμε, πάντως απ΄ό,τι φαίνεται publisher θα είναι η Nordic και φαίνεται ποιοτικό παιχνίδι. 1st person είναι και κάτι στοιχεία όπως 2 weapons μαζί, μπορεί να δώσουν αρκετό fun στο game.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 JohnVani18 παγκόσμια αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για να δηλώσεις ένα παιχνίδι πως είναι exclusive σε κονσόλες, αλλά μπορεί να βγει σε άλλα mediums όπως PC. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο ντόρος, το παιχνίδι είναι console exclusive για το 360. Όπως αντίστοιχα console exclusive είναι και το Witcher 2. Απλά τα πράγματα Για πλάκα το λέω φυσικά, γι' αυτό έβαλα το πράσινο "χαμόγελο". υγ : το Witcher2 θέλουν να το βγάλουν και στο PS3, αλλά δεν έχουν αρκετούς πόρους (προσωπικό και εμπειρία στο υλικό) just saying μπορεί και αυτοί να θέλουν να το βγάλουν στο PS3 αλλά να μην έχουν εμπειρία (όπως είχε γίνει και με το Frontlines απο την Kaos Studios)
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 1st person είναι και κάτι στοιχεία όπως 2 weapons μαζί, μπορεί να δώσουν αρκετό fun στο game. Πάλι ρε συ cortan δεν νομίζω να έχει την ίδια ευχαρίστηση όπως θα είχε με third person κάμερα. Πάντως καλύτερα που δεν είναι third person, αλλιώς θα με έκανε να το μισήσω λόγω αντιγραφής Uncharted.
cortaN@ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Πάλι ρε συ cortan δεν νομίζω να έχει την ίδια ευχαρίστηση όπως θα είχε με third person κάμερα. Πάντως καλύτερα που δεν είναι third person, αλλιώς θα με έκανε να το μισήσω λόγω αντιγραφής Uncharted. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα 1st person, δεν έχω πρόβλημα. 3rd person θα έμοιαζε ακόμα περισσότερο στο Uncharted αλλά γενικά και ποιος τίτλος δε μοιάζει σε κάποιον άλλο? Λίγοι πρωτοτυπούν. Αν είναι καλό το παιχνίδι, θα το δω σίγουρα. Παρεπιμτόντως, παίζω Resistance αυτή την περίοδο, ωραίο παιχνίδι και με προσεγμένο campaign.
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα 1st person, δεν έχω πρόβλημα. 3rd person θα έμοιαζε ακόμα περισσότερο στο Uncharted αλλά γενικά και ποιος τίτλος δε μοιάζει σε κάποιον άλλο? Λίγοι πρωτοτυπούν. Αν είναι καλό το παιχνίδι, θα το δω σίγουρα. Παρεπιμτόντως, παίζω Resistance αυτή την περίοδο, ωραίο παιχνίδι και με προσεγμένο campaign. Υπάρχουν ευτυχώς λίγα παιχνίδια που πρωτοτύπησαν σε αυτή τη γενιά. Τώρα τελευταία όμως δεν βλέπουμε τέτοια παιχνίδια. Ποιο Resistance παίζεις?
cortaN@ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Υπάρχουν ευτυχώς λίγα παιχνίδια που πρωτοτύπησαν σε αυτή τη γενιά. Τώρα τελευταία όμως δεν βλέπουμε τέτοια παιχνίδια. Ποιο Resistance παίζεις? Το 1ο for the time being. Έχει πολύ καλό single player campaign και δεν είναι πολύ εύκολο όπως τα περισσότερα shooters σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα