poscore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια το xampp(και για Linux και για windows) και συνέχεια το κάνω Install/unistall βγάζει προβλήματα δεν δουλεύει το ένα και το άλλο ή παίζει για ένα διάστημα μετά τα φτύνει κτλ... Τώρα έχω ένα σύστημα που θέλω να του βάλω xampp και είναι windows XP professional. Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξεκινάει ο apache server και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω δοκιμάσει πολλά παίζοντας με τις θύρες αλλά και πάλι τίποτα. Απο netstat την 80 δεν την χρησιμοποιεί τίποτα αλλά και πάλι αρνείται να δουλέψει εκεί. Μπορεί αν με βοηθήσει κάποιος? Σημειώνω πως δεν τρέχω skype nod32 κτλ η 80 θύρα είναι εντελώς ελέυθερη. Τα log αρχεία δεν υπάρχει δλδ ο φάκελος log του apache είναι κενός! ευχαριστώ πολύ!
hawkpilot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια το xampp(και για Linux και για windows) και συνέχεια το κάνω Install/unistall βγάζει προβλήματα δεν δουλεύει το ένα και το άλλο ή παίζει για ένα διάστημα μετά τα φτύνει κτλ... Τώρα έχω ένα σύστημα που θέλω να του βάλω xampp και είναι windows XP professional. Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξεκινάει ο apache server και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω δοκιμάσει πολλά παίζοντας με τις θύρες αλλά και πάλι τίποτα. Απο netstat την 80 δεν την χρησιμοποιεί τίποτα αλλά και πάλι αρνείται να δουλέψει εκεί. Μπορεί αν με βοηθήσει κάποιος? Σημειώνω πως δεν τρέχω skype nod32 κτλ η 80 θύρα είναι εντελώς ελέυθερη. Τα log αρχεία δεν υπάρχει δλδ ο φάκελος log του apache είναι κενός! ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα μου φαίνεται λίγο δύσκολο να είναι κενός ο φάκελος με τα log του apache. Η εγκατάσταση του xampp ολοκληρώθηκε νορμάλ? Κοίταξε και στο event log των windows για λάθη.
poscore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ναι ήταν κενός. Δεν κοίταξα στα Logs του windows αλλα το έλυσα. Χρειάζεται μια βιβλιοθήκη που λείπει και λέγεται κάπως Microsoft visual c++ Η κάτι τέτοιο. Μόλις το ξαναδώ θα το διορθώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα