suspiria Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μου εδωσαν εναν lacie 2,5'' εξωτερικο ο οποιος περιεχει καποιες φωτογραφιες που θελω να αντιγραψω στον εσωτερικο μου.Το προβλημα ειναι οτι μαλλον αρχισε να τα παιζει και δεν μπορει να διαβασει σωστα τα αρχεια και ειτε αποτυγχανει ειτε αργει απελπιστικα!Μεχρι στιγμης απο τα συνολικα 14,5GB εχω μπορεσει να αντιγραψω μονο 2,58 και αυτα αντιγραφοντας λιγα-λιγα αρχεια.Τωρα ομως βλεπω οτι ακομα και 10 φωτο να επιλεξω καταληγω σε μη ανταποκριση του δισκου.Να επισημανω οτι δεν ανοιγουν ολα τα thumbnails.
suspiria Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ναι στην πισω ειναι αλλα οχι με το δικο του κοντο καλωδιο (10cm) αλλα το καλωδιο του card reader.Και στο λαπτοπ που τον συνδεω με το δικο του καλωδιο το ιδιο ειναι.
TheELF Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ναι στην πισω ειναι αλλα οχι με το δικο του κοντο καλωδιο (10cm) αλλα το καλωδιο του card reader. Δοκίμασε και με το δικό του,έχουν λόγο που βάζουν τόσο κοντά καλώδια. Αν πάλι τα ίδια τρέξε το Hard Disk Sentinel να δούμε τι λέει ο δίσκος.
suspiria Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 οχι, τοσες ωρες θα κανει το surface test
jim_p Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μηπως ο σκληρος θελει y-cable για να παιξει, ωστε απο το ενα καλωδιο να παιρνει ρευμα και απο το αλλο να μεταφερει τα δεδομενα?
suspiria Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Οχι γιατι αυτο το καλωδιακι ειναι το μανισιο.Μεχρι στιγμης ειμαι στο 41% και εχω status 4096 good, 2 damaged & 12 bad sectors.
washcloud Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Το surface test τί το τρέχεις; [Δεν "διορθώνει" κάτι (...ελπίζω να μιλάς για το "Read test" εν τω μεταξύ...)]. Από περιέργεια; (Πιθανώς) "επιβαρύνεις" τον δίσκο έτσι...
suspiria Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μπορεις να μου πεις εν ολιγοις τι ακριβως κανω με το προγραμμα γιατι με εχει ψιλομπερδεψει;
TheELF Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Το sentinel λες;;Απλά σου βγάζει αναφορά στην πρώτη οθόνη με το τι λέει το bios του δίσκου,λογικά θα σου λέει τα ίδια με το test που έκανες(ίδια bad sector κτλ )
suspiria Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Και πως μπορω να διορθωσω εν προκειμενω να μπορεσω να αντιγραψω τα αρχεια που με ενδιαφερουν;
hawkpilot Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μπορεις να μου πεις εν ολιγοις τι ακριβως κανω με το προγραμμα γιατι με εχει ψιλομπερδεψει; Κακώς τρέχεις surface test - στο είπε και ο washcloud. Επιβαρύνεις το δίσκο χωρίς ουσιαστικά να κερδίζεις τίποτε. Το HDS σου δείχνει την κατάσταση του δίσκου στην πρώτη οθόνη που βλέπεις όταν το τρέχεις. Τράβα ένα screenshot και ανέβασε τη φωτό στο νήμα για να τη δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα