s_mihos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Γειας σας!Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα την γνωμη σας πανω στον υπολογιστη Altec i do home silver. Κατ'αρχην για να ανοιξει ο υπολογιστης θα πρεπει να πατησω το κουμπι 2-3 φορες κι αν ξεκινησει....Εστω οτι να φορτωνει τα windows...μετα απο λιγο κολλαει η οθονη (βγαζει διαφορα χρωματα)κολλαει η μπροστινη οθονη (vfd) και πρεπει να τον κλεισω απο το κουμπι...δεν εχω αλλαξει τιποτα στον υπολογιστη και υποψιαζομαι οτι μπορει να ειναι η καρτα γραφικων η οποια ειναι on board!Λετε να ειναι η καρτα; και αν ναι με ποια μπορω να την αντικαταστησω?Ελπιζω να βοηθησετε....
ninos30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Σε πρώτη φάση δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό (ένα απλό PS/2) και να ελπίζεις να είναι αυτό. Αν είναι κάρτα γραφικών έμπλεξες. Αν ναι, έχεις 2 επιλογές: α) Ψάχνεις να βρεις άλλο ΜΒ. Αυτό που φοράει είναι MSI. Κι αν βρεις κάπου, .ε.ε με! To μηχανάκι είναι αυτό: MSI Media Live β) "Προσπαθείς" να βάλεις εξωτερική κάρτα, ΑΛΛΑ. Η ΜΒ έχει PCIeX θύρα, αλλα λόγω κατασκευής του κουτιού δεν μπορεί να κουμπώσει κάτι επάνω. Οπότε πρέπει να βρεις κατάλληλο PCIeX rizer (ενδεικτικά) και να βρεις και συμβατή κάρτα. Εννοείται πως μετά το κουτί από επάνω ΔΕΝ κλείνει*. Εγώ πχ στο δικό μου κούμπωσα μια 6850 (με άλλο τροφοδοτικό φυσικά το οποίο το έχω στο ντουλάπι πίσω από το iDO), και είναι το home cinema μου - παιχνιδομηχανή μου. Να αποφύγεις VGAs της σειράς ΑΤΙ 5xxx, καθ΄ ότι το chipset δεν είναι συμβατό Περισσότερη βοήθεια θα βρεις σε αυτό το νήμα. Διάβασε αρκετά να δεις για τα risers, και καλύτερα να συνεχίσεις εκεί το πρόβλημά σου. * Αν τώρα θέλεις να βαλεις μια μικρή κάρτα γραφικών (fanless) ίσα-ίσα να κάνεις την δουλειά σου, τότε μπορεί και να τα στριμώξεις και να κλείσει
miltre Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 πολλα απο αυτα ειχαν αυτα τα θεματα απο δισκο.... κανε ενα τσεκ στο δισκο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα