Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδέσει ένα PC (Windows 7) με το router HUAWEI της Conx και επειδή είχε πρόβλημα με αυτόματη διεύθυνση IP,του έδωσα τις παρακάτω ρυθμίσεις και μπαίνει κανονικά:

Διεύθυνση ΙΡ: 192.168.1.2

Μάσκα υποδικτύου: 255.255.255.0

Προεπιλεγμέμνη πύλη: 192.168.1.1

Προτιμώμενος διακομιστής DNS: 195.170.0.1

Εφεδρικός διακομιστής DNS: 195.170.2.2

Προσφάτως προσπάθησα να συνδέσω μέσω ethernet κι ένα Laptop (HP Pavilliov DV9000 που του έκανα φορματ και πέρασα windows 7 επίσης) στο ίδιο ρούτερ. Υπέθετα ότι είναι απλό, συνδέοντας απλώς το καλώδιο ethernet στην δεύτερη είσοδο το ρούτερ, αλλά δεν συνδέεται....

Ασύρματα δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά θέλω ενσύρματη σύνδεση.

Πρόσπάθησα ξανά με static IP, δίνοντας τα ίδια νούμερα, αλλά μου έβγαλε ένα μήνυμα σφάλματος που δεν το πολυκατάλαβα, υποθέτω ότι δεν μπορούν να συνδεθούν 2 PC με ίδια ΙΡ.

Δοκίμασα στην ΙΡ αριθμούς όπως: 192.168.1.5 ή 192.168.1.10 αλλά μάταια.

Κάποια στιγμή αποσύνδεσα το PC και δοκίμασα να συνδέσω μόνο το laptop sto router αλλά πάλι τίποτα.

Οι drivers ethernet του λαπτοπ είναι (νομίζω) εντάξει μιας και τους ξανακατέβασα από την εταιρεία...

Σε κάποια φάση μου έβγαλα ένα σφάλμα: Error 651 ότι το μόντεμ δεν επικοινωνεί. Ψάχνοντας στο internet βρήκα μια λύση με την αλλαγή του αρχείου raspppoe.sys. Τό'κανα, επίσης τίποτα.....

Οποιαδήποτε ιδέα για βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

καταρχην θα σου λεγα ξεκινα να κανεις ενα hard reset το adsl router.η καποιος εχει κλεισει τον dhcp η κατι αλλο γινεται και δεν σου δινει ip.κανονικα θα πρεπει να σου δωσει κανονικα στο pc σου.αν φτιαχτει αυτο μετα βαλε το laptop να δεις τι γινεται.αν παιζει ασυρματα και παιρνει Ip κανονικα αλλα οχι με καλωδιο δοκιμασε αλλο καλωδιο.επισης αν στο ενα Pc ειχες 192.168.1.10 στο αλλο δεν μπορεις να βαλεις 192.168.1.10 αλλα θα βαλεις πχ 192.168.1.11.subnet mask ,default gateway και dns θα ειναι οι ιδιοι εννοειται.

αν παλι δεν μπει σβησε τελειως την καρτα δικτυου απο το pc και ασε να την ξαναπερασει.αν δεν πετυχει ουτε αυτο τοτε περνα πιο νεους drivers ειτε απο το windows update ειτε manual για την καρτα δικτυου.αν και θα σου λεγα πετα αυτο το ρουτερ και παρε κανα vigor 2700vg με 25 ευρω να δει καλυτερη μερα.

κανονικα ναι θα πρεπε να βαλεις απλα το καλωδιο πανω και να παιξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...