ma05860- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το δυκτιο του ρευματος ώστε να μοιράσω nοva στα άλλα δωμάτια?Να ξεκαθαρίσω οτι δεν θέλω να αλλάζω τα κανάλια απο τα άλλα δωμάτια , ούτε να βλέπω διαφορετικά κανάλια σε κάθε δωμάτιο.Απλά να μπορώ να βλέπω και στο υπνοδωμάτιο ή στο γραφείο μου οτι βλέπει και το σαλόνι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtec Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπορώ να χρησιμοποιήσω το δυκτιο του ρευματος ώστε να μοιράσω nοva στα άλλα δωμάτια?Να ξεκαθαρίσω οτι δεν θέλω να αλλάζω τα κανάλια απο τα άλλα δωμάτια , ούτε να βλέπω διαφορετικά κανάλια σε κάθε δωμάτιο.Απλά να μπορώ να βλέπω και στο υπνοδωμάτιο ή στο γραφείο μου οτι βλέπει και το σαλόνι!! χρειάζεσαι κάτι σαν αυτά http://otenet.shopping.bestprice.gr/?cat=1285&perPage=30 Αν ψάξεις για ασύρματη μετάδοση ήχου-εικόνας θα βρείς πολλά και πιο φθηνά και πιο ακριβά. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2012 από vtec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma05860- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν θέλω ασύρματη συσκευή.Για αυτο ρωτάω αν μπορώ μέσω homeplug! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtec Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν θέλω ασύρματη συσκευή.Για αυτο ρωτάω αν μπορώ μέσω homeplug! Ουσιαστικά θέλεις να κάνεις διαμοιρασμό.Αυτό νομίζω γιατί έχω και χρόνια να ασχοληθώ.Η Nova μπορεί να ξέρει απο τη στιγμή που είναι μέσα στο ίδιο το σπίτι και δεν δίνεις το σήμα κάπου αλλού.Αλλά μέσω του ethernet δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει.Θα πρέπει να υφίσταται η ακολουθία πομπού- δέκτη.Ο αποκωδικοποιητής της Nova θα στείλει το σήμα μέσω ethernet αλλά θα πρέπει και οι τηλεοράσεις που θα το δεχτούν να έχουν αντίστοιχο δέκτη για κωδικοποίηση του σήματος. Κάνε μια ερώτηση στη nova γιατί νομίζω ότι έχουν κάποιο τρόπο.Παλιότερα είχαν απο όσο θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα