filip_grk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Και αμα φτασεις σε σημειο που θα χρειαστει νέο ζευγος από τον ΟΤΕ , από ότι ξερω από τις συμφωνιες που εχουν ολοι οι παροχοι με τον ΟΤΕ , ο κυριος παροχος πρεπει να σου παραδωσει το νέο οριο ( αντικατασταση οριου ) σε 10 ημερες το πολύ . Απλα επειδη σε όλα υπαρχει μια λογικη σειρα , κοιταξε πρωτα τις δικες σου εγκαταστασεις εάν όλα είναι κομπλε τοτε ζητας αντικατασταση ρουτερ ( είναι υποχρεωση του παροχου να στο αντικαταστησουν εφοσον είναι και με χρησιδανεισμο ) και σε περιπτωση που και εκει δεν παιξεις , αντικατασταση ορίου ! Τωρα εάν και εκει δεν παιξεις μετακομισε και βαλε φωτια στο σπιτι σου !
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Και αμα φτασεις σε σημειο που θα χρειαστει νέο ζευγος από τον ΟΤΕ , από ότι ξερω από τις συμφωνιες που εχουν ολοι οι παροχοι με τον ΟΤΕ , ο κυριος παροχος πρεπει να σου παραδωσει το νέο οριο ( αντικατασταση οριου ) σε 10 ημερες το πολύ . Απλα επειδη σε όλα υπαρχει μια λογικη σειρα , κοιταξε πρωτα τις δικες σου εγκαταστασεις εάν όλα είναι κομπλε τοτε ζητας αντικατασταση ρουτερ ( είναι υποχρεωση του παροχου να στο αντικαταστησουν εφοσον είναι και με χρησιδανεισμο ) και σε περιπτωση που και εκει δεν παιξεις , αντικατασταση ορίου ! Τωρα εάν και εκει δεν παιξεις μετακομισε και βαλε φωτια στο σπιτι σου ! αυτο για το οριο ποιος το ειπε?για να αλλαξει ο οτε απερχομενο η κεντρικο πρεπει να βρει προβλημα.αμα δεν βρει δεν στο αλλαζει ετσι εκτος αν τυχεις σε καναν καλο.αν υπαρχει προβλημα στο οριο παροχου και δεν φτιαχνεται πχ ζευκτικο καλωδιο εκει ζητανε απο τον οτε αλλαγη οριου που συνηθως γινεται σε 2 εγασιμες.επισης το ρουτερ θα το τσεκαρουν πριν το αλλαξουν.αντικατασταση οριου ο πελατης δεν μπορει να ζητησει.αυτο το κρινει ο παροχος αν βρει προβλημα μεσα στο α/κ.αν λες απερχομενο κεντρικο τοτε το κρινει ο οτε μαζι με τον παροχο οχι ο πελατης.
Lesiem Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Παιδιά καλησπέρα! αρχικα ευχαριστώ όλους τους χρήστες που απάντησαν... ακολούθησα την συμβουλή του filip_grk..έβαλα φωτιά στο σπίτι μου...είμαι φυλακή τώρα βέβαια αλλα τουλάχιστον έχει νετ :PP λοιπόν τελικά είχε πρόβλημα στο ρούτερ! ευτυχώς ήρθε απο το σπίτι μου ένας τεχνικός που ήξερε τι γίνεται με το θέμα...μου άλλαξε ρούτερ και την ίδια μέρα είχα μια χαρά νετ και όλα τώρα κόμπλε! μου είπε τι είχε...αλλα προσωπικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε,,,αλλα εφόσον δεν έχω πρόβλημα όλα κομπλέ
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 παντως να φταιει το ρουτερ και να το κανει συγκεκριμενες ωρες λιγο παραξενο πραγματι.να ελεγα οτι το κανει σε ασχετες ωρες η το κανει συνεχεια να πω ενταξει .αλλα πχ να το κανει μετα τις 8 οπως λες ειναι πολυ παραξενο πραγματι
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Οντως δες τις εγκαταστασεις σου γιατι στην Ελλαδα εισαι και ξερεις τι δουλειες κανουν οι Ελληνες . Παιδια παντως οσο αφορά καταγγελίες στην ΕΕΤ κτλ , ο μονος τροπος για να βγαλεις ακρη σε τεχνικα θεματα και ο μονος τροπος που υπαρχει περιπτωση να παρεις καποια αποζημίωση από οποιαδήποτε εταιρία είναι να εχεις Επαγγελματικο πακέτο και όχι Οικιακό . Δηλαδη να είναι περασμενη η γραμμή σε στοιχεια επιχείρησης ή Ελεύθερου επαγγελματια ( και παλι επαγγελματικο ΑΦΜ ) . Τοτε μπορει να γινει καταγγελια για διαφυγόντα κερδη κτλ κτλ . Σας το λεω αυτό από προσωπική πείρα . Οι απειλες για καταγγελίες κτλ δεν τους αγγίζουν ιδιαιτερα γιατι είναι κατοχυρωμένοι νομικά . Η νομοθεσία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα … Γιατι ΕΛΛΑΔΑΡΑ εισαι ! Εντωμεταξύ με τόσα ρουσφέτια που γνωρίζω ότι γίνονται στην ΕΕΤΤ σιγά μη δουλεύει σωστά.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 να ηταν μονο εκει τα προβληματα.ολη η ελλαδα ενα προβλημα ειναι.πισω στο θεμα μας.και εγω το εχω απορια για την εεττ κατα ποσο σωστα δουλευει και αν δουλευει κατα ποσο πχ ενα προστιμο που επιβαλλεται πχ στον οτε κατα ποσο το πληρωνει.
giorkoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ έχω cyta και κάθε μέρα το ίδιο βιολί.... Συνέχεια πέφτει το ίντερνετ, ενώ κάνω επανεκκίνηση το router τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα και δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα ... θα σας πω την κατάσταση μου για να μου πείτε εσείς ... έχω μαύρο Pirreli ο υπολογιστής είναι 1 δωμάτιο δίπλα από το router δίπλα από την υποδοχή για το τηλέφωνο , router και τηλέφωνο είναι συνδεδεμένα ,ακριβώς δίπλα είναι η πρίζα που πέρνουν ρεύμα και τα δυο.Ενσύρματο καλώδιο δεν το συζητάω ο υπολογιστής δεν το βρίσκει καν λογικά θα φταίει το router. Πείτε μου τώρα τι να κάνω . εκτός από το να πάω και να τους πυροβολήσω με μαχαίρι Και όλοι η γνωστοί μου φύγανε από την cyta για τον ίδιο ακριβώς λόγο .
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Θα ζητήσεις αλλαγή router για αρχή. Εγώ άλλαξα 3 μέχρι να μου κάτσει ένα σωστό. Το ένα έκανε αποσυνδέσεις, το άλλο μπλόκαρε τα τηλέφωνα και το τρίτο που έχω τώρα δείχνει να πάει καλά. Πάντως το να μην βρίσκει το lan είναι περίεργο, μήπως έχεις καρφώσει κατά λάθος static ip στο lan;
giorkoi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 το βρίσκει απλά είναι σαν να κλέβω ...συνέχεια πέφτει και χαλάω τα νεύρα μου τζάμπα
panos0100 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα είπα να πω το πρόβλημα μου εδώ, έχει από τις 3 Ιουλίου που άρχισε το πρόβλημα στην γραμμή μου, η ταχύτητα είναι στα 8mbps λοιπόν ήρθε εκείνο το πρωί ένας τύπος του οτε και έβαλε ένα κουτάκι μικρο δίπλα από το μπαλκόνι μου δεν κατάλαβα τι είναι αυτό, τέλος πάντων το απόγευμα της ίδιας μέρας το ρουτερ είχε χάσει την γραμμή. Παίρνω λοιπόν την cyta λέω το πρόβλημα λέει θα σας το βάλουμε στο 1mb προσωρινά να έχετε σύνδεση, μέχρι της 6 του μήνα ήμουν έτσι, το βράδυ λοιπόν τάχα φτιάχνετε το πρόβλημα από την cyta, και ήταν να έρθει και τεχνικός την επόμενη μέρα για να δει την βλάβη όλα είχανε γίνει οκ, έρχεται και ο τεχνικός είδε τα καλώδια όλα τα μέτρησε όλα ήταν εντάξει, στις 7 του μήνα το βράδυ ξανά τα ίδια ξανά πάλι χαμένη σύνδεση, και πάλι λοιπόν στο 1mb προσωρινά λέει η cyta. Λοιπόν μέχρι και σήμερα η κατάσταση είναι τραγική, από τότε μέχρι σήμερα τους παίρνω συνέχεια τηλέφωνο τους λέω χρειάζομαι το ιντερνετ δεν γίνεται με αυτή την ταχύτητα, έχει 2 μέρες είμαι στα 800kbps πλέον ούτε καν 1 μου λένε αυτοί ήρθε ξανά τεχνικός και είδε τα καλώδια από την cyta, χωρίς να τον δω εγώ, ας πούμε ότι ήρθε, και τώρα λέει το έδωσαν βλάβη στον ΟΤΕ, και τους λέω μπορεί να είναι αυτό το κουτάκι που έβαλε ο ΟΤΕ; μου λένε ναι πολύ πιθανόν η γραμμή σας έχει βραχυκύκλωμα. Τώρα παιδιά θέλω να ρωτήσω τι θα κάνατε στην θέση μου, αρχή του μήνα έκανα και δέσμευση με την cyta, είχε ξανά γίνει και ποιο παλιά άλλα δεν τράβηξε τόσο πολύ, και θέλω να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω έστω για κάποια έκπτωση στον λογαριασμό, γιατί με λένε δεν γίνεται, εγώ όμως πληρώνω 20Ε τον μήνα για να έχω 8mb και όχι 800kbps έτσι δεν είναι; τις γνώμες σας θέλω ευχαριστώ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 δυστηχωςς δεν νμζ να μπορεις ν κανεις πολλα...πληρωνεις τα λεφτα σου για εως 24 ειτε εχει 0,8 ειτε 8 ειτε 18...Αν ειχε βλαβη και δεν ειχες ιντρνετ για 5 μερες ας πουμε θα σου καναν μια αναλογια σε σχεση με το παγιο που πληρωνεις και θα σου καναν την εκπτωση που ζητας.Τωρα ομως που εχεις εστω κ αυτο το σαπιο ιντερνετ ειναι στην διακριτικη τους ευχερια το τι θα κανουν!
panos0100 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 8mbps εχω πληρωνω 18Ε τον μηνα, αλλα και τωρα που μιλαμε η βλαβη δεν φτιαχτηκε ακομα, περιμενουν τον οτε ποτε θα ερθει να αλλαξει το καλωδιο, μου λενε οτι στις 12 ιουλιου που ειχε φτιαχτει η βλαβη και μετα το βραδυ ξανα επεσε ειναι αλλο προβλημα γενικο δεν ειναι το ιδιο που ειχα εγω απο τις 3 του μηνα τωρα ειναι κοντα στα 800kbps τι μπωρο να κανω ετσι οπως ειναι τωρα; τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα