Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

έχω ένα φοβερό πρόβλημα με την CYTA, έχω 4αρα και όλη την μέρα(μέχρι τις 8)πιάνει κοντά στο 3 mpbs,ενώ μετά τις 8(συνήθως 8 και μισή με 9 παρά 20)και μέχρι το πρωί συνήθως στις 6, τρώει τις αποσυνδέσεις της ζωής του, βασικά δεν συνδέεται καθόλου! δεν έχω ούτε νετ ούτε τηλέφωνο! πήρα την cyta, ήρθαν και το είδαν και λένε οτι φταίνε οι καλωδιώσεις του σπιτιού!γίνεται αυτό?μέχρι τις 8 να δουλεύει κομπλέ και μετά να "παθαίνουν" κάτι οι καλωδιώσεις???

Please help! :shock:

Δημοσ.

Εκτός αν οι καλωδιώσεις έχουν βρικόλακες και βγαίνουν μετά την δύση του ηλίου, όχι. Δεν είναι λογικό.

Μπορεί να φταίει το router, ζήτα για αρχή να στο αλλάξουν. Είχα προβλήματα με αποσυνδέσεις στο thomson και μετά που πήρα το Pirelli δεν έχει αποσυνδεθεί ούτε μια φορά.

Δημοσ.

Αυτό που σου λένε δεν στέκει σε καμμία περίπτωση!

Συνδέθηκα στην cyta πριν από ένα μήνα...σημειώστε ότι η δουλειά μου είναι αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο. Επί ένα μήνα(!) σχεδόν δεν είχα Ιντερνετ. Η γραμμή κρατούσε από 5 λεπτά έως και 2 ώρες και μετά ήθελε επανεκίννηση. Αφού μάλωσα 100 φορές, αφού μετά από πολλά ήρθε τεχνικός και μέτρησε τη γραμμή, αφού μου πρότειναν να αλλάξω το router (έχω pirelli black), αφού να μην τα πολυλογώ έχασα λεφτά από΄τη δουλειά μου-έφτασα στο τελευταίο στάδιο και τους είπα ότι μετά από καταγγελία στην επιτροπή τηλεπικοινωνιών δεν πρόκειται να τους πληρώσω ένα ευρώ. Ταυτόχρονα άρχισα να ψάχνω τις διαδικασίες για επιστροφή στον ΟΤΕ...και τότε ως δια μαγείας ο τεχνικός μου είπε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι...και ξαφνικά μετά από ενάμισυ μήνα ταλαιπωρίας η γραμμή συαθεροποιήθηκε! τουλάχιστον έως τη στιγμή που μιλάμε είναι 5 μέρες που δεν έχει πέσει ούτε μία φορά...

Μην υποκύψεις. Εάν το router σου δουλεύει κάποιες ώρες κανονικά, το πρόβλημα είναι αποκλειστικά δικό τους και πρέπει να στο λύσουν απομακρυσμένα...ούτε το καλώδιο φταίει, ούτε η γραμμή...άλλωστε όταν έρχεται τεχνικός μετράει τη γραμμή και σου λέει επί τόπου εάν είναι εντάξει.

Όποτε χρειάζεται επανεκίννηση κάντην. Υπάρχει καταγραφέας στο κέντρο τους και θα σε βοηθήσει να αποδείξεις εάν χρειαστεί ότι ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο...

Πάντως ακόμη και αν έφτιαξε η γραμμή μου (πράγμα για το οποίο ακόμη αμφοβάλλω), το θεωρώ απαράδεκτο εν έτει 2012 να περνάμε τέτοια ταλαιπωρία για να έχουμε απλά σύνδεση...

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση σας :D

ναι! ήρθε τεχνικός, μου είπε οτι έχει κάποιο θόρυβο η γραμμή και καλά στο κουτί έρχονται γύρω στα 6 mbps και εγώ παίρνω πάνω σπίτι γύρω στα 4, αλλά δεν με ενδιαφέρει οτι οτι χάνονται κάποια mbps απλα το ότι μετά τις 8 δεν έχω ούτε νετ ούτε τηλ!ρούτερ έχω το adb p.rg a4201g που φαντάζομαι είναι το μαύρο το pirelli, είναι δύο μήνες που συμβαίνει η δουλειά και έχω αγανακτήσει!! οπότε προτείνετε να πάω σε καταάστημα cyta και να τους τρίξω τα δόντια ε? sirtari τους ζήτησες κάποια πίστωση? εφόσον ήταν δικό τους θέμα έπρεπε να σου κόψουν λεφτα απο το πάγιο!σωστά?

Δημοσ.

για να καταλάβω...ισχυρίζονται ότι η γραμμή είναι προβληματική γι αυτό έχεις διακοπές? Σου είπαν ότι φταίει ο ΟΤΕ? τέλος πάντων ποιά λύση σου πρότειναν? δεν πιστεύω ότι έφυγε ο τεχνικός και σου είπε απλά γειά χωρίς να προτείνει κάτι...

Δημοσ.

ο τεχνικός έφυγε λέγοντας ότι έχει πρόβλημα η καλωδίωση του σπιτιού, δεν είπε τπτ για τον ΟΤΕ, απλά να κοιτάξω τις καλωδιώσεις, του είπα και εγώ ότι κάτι έκανε ο ηλεκτρολόγος και πήρε ρεύμα?γραμμή? (δεν κατάλαβα τι έκανε), απο το θυροτηλέφωνο , και μου λέει ο τεχνικός οτι θα φταίει κάποια τάση, την ίδια καραμέλα λέγανε και οι τεχνικοί στο τηλ, ο άλλος(στην εξυπηρέτηση) μου έλεγε οτι θέλει αλλαγή η κάθετη,αλλά σκεφτομαι ότι εαν υπήρχε πρόβλημα με τις καλωδιώσεις δεν θα ηταν όλη την μέρα? και όχι την μισή?

Δημοσ.

όσο για το άλλο θέμα...πίστωση τους ζήτησα, αλλά αμφιβάλλω πολύ εάν θα γίνει κάτι. Φίλος μου που είχε το ίδιο πρόβλημα το, έλυσε μόνο με δικηγόρο, γιατί όταν δεν πλήρωσε και ζήτησε να του απελευθερώσουν την γραμμή, η cyta έκανε το κορόιδο και του κρατούσε τη γραμμή δεσμευμένη...

Τώρα εάν δεν έχεις χρήματα για δικηγόρους, πράγμα πολύ πιθανόν για τις εποχές που ζούμε, σαν αρχή πήγαινε από τα κεντρικά τους στο Μαρούσι, γιατί από το τηλέφωνο δεν θα βγάλεις άκρη, άσε που θα φας όλα σου τα λεφτά στα κινητά, γιατί φυσικά σε Voip σύνδεση όταν δεν έχεις γραμμή δεν έχεις και τηλέφωνο.

Η τελευταία λύση εάν δεν θέλεις να μπλεχτείς με χρονοβόρες διαδικασίες, είναι να ζητήσεις διακοπή, να πληρώσεις κερατ..... το πέναλτι των 70 ευρώ, να πας στον ΟΤΕ και να βρεις την υγειά σου.

Σε κάθε περίπτωση κάνε καταγγελία μέσα από το Ιντερνετ στην ΕΕΤ. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι ουσιώδες, αλλά για κάθε περίπτωση τα γραπτά μένουν...

Δημοσ.

ΟΤΕ ήμουν και έφυγα ήταν πολύ ακριβός! και το παράξενο είναι οτι με τον ΟΤΕ ήταν όλα οκ, και με την cyta δηλαδή(το πιο παράξενο) για δύο μήνες δούλευε μια χαρά η γραμμή,μετά τι έπαθε????

είμαι φοιτητής...οπότε..κάτι πρέπει να προσπαθήσω με αυτήν την cyta!! γιατί άλλο να πληρώνεις 16 και άλλο 30 το μήνα!χμ..μάλλον θα πάω αύριο απο το κατάστημα τους..!

Δημοσ.

Αυτό με την καλωδίωση του σπιτιού είναι συνήθης δικαιολογία.

Στην περίπτωσή σου δεν πρέπει να ισχύει απ' την στιγμή που έχεις πρόβλημα μόνο κάποιες συγκεκριμένες ώρες. Μακάρι να λυθεί γρήγορα το πρόβλημά σου. Πάντως βάλτους τις φωνές, με την πολύ ευγένεια δεν πρόκειται να ασχοληθούν καν μαζί σου, δυστυχώς. :mad:

Δημοσ.

Ψάξε και το σπίτι σου. Το να φταίει και η καλωδίωσή σου δεν είναι καθόλου περίεργο, μη κοιτάς που στο Insomnia πάντα θεωρούμε ότι η ευθύνη είναι του άλλου και κράζουμε πριν καν είμαστε 100% σίγουροι ότι από τη μεριά μας είναι όλα οκ.

Πριν περίπου 2 χρόνια είχα παρόμοιο θέμα. Μετά τις 8-9 το βράδυ δεν είχα internet. Αποσυγχρόνιζε το modem και για όλη τη νύχτα γιοκ. Το επόμενο πρωί που ξυπνούσα ήταν οκ. Το τι καντήλια άκουσε η FORTHNET δε περιγράφεται βεβαίως.

Σε κάποια φάση έγινε (τυχαία) κάτι που με βοήθησε να διαπιστώσω το πρόβλημα.

Κατά τις 8.30 περίπου, κόβεται το internet. Κλασικά, τσατίζομαι, κάνω reboot το modem, τα ίδια που έκανα πάντα. Τίποτα. Λέω δε γαμ_έται, αύριο πάλι, κλασικά. Κλείνω το φως του δωματίου, ανάβω το πορτατίφ και πιάνω ένα βιβλιαράκι. Μετά από μισή ώρα περίπου βλέπω τα λαμπάκια συγχρονισμού και internet ανοιχτά. Λέω δε μπορεί. Σηκώνομαι, ανοίγω το φως, ανοίγω το PC... πέφτει πάλι. Internet γιοκ. Ξανακλείνω φώτα και PC, ξαναπιάνω το βιβλιαράκι. Μετά από 2 λεπτά ξαναείχα internet. Ξανασηκώνομαι, ανάβω το φως... πάει το internet!

Και εκεί κατάλαβα τι έφταιγε: ΤΟ ΦΩΣ. Και κάνω δοκιμές. Κλείνω το φως, να το internet! Το ανάβω, πέφτει! Το ξανακλείνω, να το πάλι!

Τέλος πάντων, τα καλώδια του ρεύματος περνούσαν κοντά από αυτά του τηλεφώνου, κάπου την είχε ακούσει και ο μετασχηματιστής (το φωτιστικά ήταν 12V) και λόγω παρεμβολών έπεφτε το internet όποτε άναβα το φως. Γι αυτό το πρωί έως το βράδυ ήμουν οκ (αφού δε το άναβα) και μετά τη δύση του ήλιου δεν είχα internet.

Από τότε κάθε φορά που έχω προβλήματα με το internet ΠΡΙΝ πάρω τηλέφωνο τον πάροχο, ρίχνω τις ασφάλειες σε όλο το σπίτι εκτός απ'την πρίζα του router. Και βγάζω και όλα τα τηλέφωνα απ'την πρίζα.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστά, μπορεί κάποιος άλλος παράγοντας να δημιουργεί προβλήματα. Επίσης τσέκαρε τις πριζες του τελεφώνου αν είναι ΟΚ και βασικά δες αυτό που λέει ο Haldol, αν δίπλα στην πρίζα του τηλεφώνου που έχεις το ρουτερ βρίσκεται πρίζα ρεύματος με συσκευή επάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τσέκαρε και το σπίτι σου είναι πιθανό να έχεις εκεί το πρόβλημα.Εγώ την είχα πάθει,τότε ήμουν στον οτε,Χριστούγεννα ήταν και είχα βάλει κάτι λαμπάκια με χρονοδιακόπτη.Το βράδυ που άναβαν τα λαμπάκια αποσυγχρόνιζε το ρούτερ το πρωί που δεν άναβαν μια χαρά.Μέχρι να το ανακαλύψω το τι άκουσαν στις βλάβες του οτε δεν λέγετε και δεν έφταιγαν τελικά και οι άνθρωποι.

Δημοσ.

η ευκολη λυση αν πιανουν τα χερια ειναι να ανοιξεις την κεντρικη πριζα και να αφησεις μονο τα καλωδια που ερχονται απο τον οτε και να βαλεις εκει το ρουτερ.τιποτε αλλο πανω.

ουτε το αναπληρωματικο ζευγαρι πανω.αν πιανουν τα χερια σου μετα κανεις δοκιμη και με το αναπληρωματικο ζευγαρι απο κατανεμητη προς τα εσενα.αν πιανουν τα χερια σου βεβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως δες τις εγκαταστασεις σου γιατι στην Ελλαδα εισαι και ξερεις τι δουλειες κανουν οι Ελληνες .

Παιδια παντως οσο αφορά καταγγελίες στην ΕΕΤ κτλ , ο μονος τροπος για να βγαλεις ακρη σε τεχνικα θεματα και ο μονος τροπος που υπαρχει περιπτωση να παρεις καποια αποζημίωση από οποιαδήποτε εταιρία είναι να εχεις Επαγγελματικο πακέτο και όχι Οικιακό . Δηλαδη να είναι περασμενη η γραμμή σε στοιχεια επιχείρησης ή Ελεύθερου επαγγελματια ( και παλι επαγγελματικο ΑΦΜ ) . Τοτε μπορει να γινει καταγγελια για διαφυγόντα κερδη κτλ κτλ . Σας το λεω αυτό από προσωπική πείρα . Οι απειλες για καταγγελίες κτλ δεν τους αγγίζουν ιδιαιτερα γιατι είναι κατοχυρωμένοι νομικά . Η νομοθεσία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα … Γιατι ΕΛΛΑΔΑΡΑ εισαι !

• Like 1
Δημοσ.

Οντως δες τις εγκαταστασεις σου γιατι στην Ελλαδα εισαι και ξερεις τι δουλειες κανουν οι Ελληνες .

Παιδια παντως οσο αφορά καταγγελίες στην ΕΕΤ κτλ , ο μονος τροπος για να βγαλεις ακρη σε τεχνικα θεματα και ο μονος τροπος που υπαρχει περιπτωση να παρεις καποια αποζημίωση από οποιαδήποτε εταιρία είναι να εχεις Επαγγελματικο πακέτο και όχι Οικιακό . Δηλαδη να είναι περασμενη η γραμμή σε στοιχεια επιχείρησης ή Ελεύθερου επαγγελματια ( και παλι επαγγελματικο ΑΦΜ ) . Τοτε μπορει να γινει καταγγελια για διαφυγόντα κερδη κτλ κτλ . Σας το λεω αυτό από προσωπική πείρα . Οι απειλες για καταγγελίες κτλ δεν τους αγγίζουν ιδιαιτερα γιατι είναι κατοχυρωμένοι νομικά . Η νομοθεσία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα … Γιατι ΕΛΛΑΔΑΡΑ εισαι !

καλα ναι οι ηλεκτρολογοι κανουν θαυματα απο ολες τις αποψεις.απο μικρα λαθη μεχρι καταστασεις μη αναστρεψιμες.

β.για την εεττ και γενικα για την ελληνικη κατασταση η καταγγελια ακομα και για διαφευγοντα κερδη

α.θα σου στοιχισει πολλα λεφτα τα οποια ναι μεν μπορεις να τα ζητησεις πισω απο τον παροχο αλλα επειδη το καθε δικαστηριο θα γινεται μετα απο καμποσα χρονια μεχρι να εκδικαστει να βγει απαντηση κτλ θα εχουν περασει αρκετα χρονια.μετα θα πεις οτι θες και τα εξοδα δικαστηριου που εγινε και θα περιμενεις αλλο τοσο καιρο και στο τελος για να παρεις πχ πισω οσα ευρω ειναι θα εχεις χαλασει παραπανω και ακομα και αν παρεις και του δικαστηριου θα εχεις χασει την υπομονη σου το χρονο σου τα μεροκαματα σου.αυτη ειναι η ελληνικη κατασταση.δικη 10 αναβολες και μετα απο 20 χρονια βγαινει ακρη.και οι παροχοι καλυπτονται απο πολλα πραγματα και μετα αν πηγαινει το μπαλακι παροχος πελατης και μετα α ο οτε φταιει κα ιτο καλωδιο του απλα δεν θα τελειωσεις ποτε.οποτε ακομα και η καταγγελια ειναι αστα να πανε.ειδικα αν ζητησεις αποζημιωση.αν ζητησεις τιποτα πιο απλοα παιζει να γινει πιο ευκολα οπως πχ γιατι εγω Pcm και δεν μου δινουν ιντερνετ κτλ η αν εχεις καμια βλαβη.

οποτε αν εχει κανα φιλο που να ξερει η αν πιανουν τα χερια σου ας δοκιμασει οτι μπορει .αν δεν φταιει κατι σε αυτον και ο παροχος δεν λυνει το θεμα ας ζητησει μια νεα γραμμη απο αλλο παροχο για να ειναι σιγουρος οτι θα παρει αλλο ζευγαρι χαλκου απο τον οτε.μπορει να κρατησει το ιδιο νουμερο ακομα και με αλλο ζευγαρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...