Προς το περιεχόμενο

Format σε Laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Σε καμιά ώρα θα πάω να κάνω format στο laptop ενός φίλου, δεν έχω ξανά κάνει format σε laptop μόνο σε σταθερό... Πρέπει να προσέξω κάτι θα περάσω από Vista σε 7 ...

Δημοσ.

Το ιδιο ειναι. Το μονο που να προσεξεις ειναι στο οτι αρκετα λαπτοπς εχουν τον δισκο χωρισμενο σε 2 κομματια. Εκει θα τα διαγραψεις (αν υπαρχουν βεβαια) και θα αφισεις μονο 1.

Δημοσ.

Δηλαδή? εκεί που επιλέγω σε ποια μονάδα να περαστούν τα Windows να διαγράψω και τα δυο και μετά πέρασμα στον σκληρό??

Δημοσ.

Να εξασφαλίσεις εκ των προτέρων την ύπαρξη drivers για 7,απ' το site της φίρμας σου.

Τα περισσότερα θα στα βρει με την εγκατάσταση,αλλά κάτι περιφερειακά,θα αργήσει και ίσως να μην τα βρει ούτε με τις (μεταγενέστερες) αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Έχω το Driver Checker

Για τον δίσκο πες μου τι πρέπει να κάνω

Πατάω διαγραφή και στα δυο και new με όσα ΜΒ μου λέει???

Δημοσ.

Έχω το Driver Checker

Για τον δίσκο πες μου τι πρέπει να κάνω

Πατάω διαγραφή και στα δυο και new με όσα ΜΒ μου λέει???

ναι ακριβώς

δεν έχει καμιά διαφορά το laptop από τον σταθερό

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με το Wifi γιατί ένα φιλαράκι μετά από format δεν μπορούσε να μπει στο internet (βεβαiα ήταν και Pakardbell)

Δημοσ.

Το format έγινε με την τρίτη προσπάθεια...1.error 0x8007045D στο 36% με ήχους από την μονάδα δίσκου... 2. στο 59% κλείσιμο του Laptop για αγνώστω λόγω 3. Σωστή εγκατάσταση και χωρίς να χρειάζεται Drivers...

Δημοσ.

Το format έγινε με την τρίτη προσπάθεια...1.error 0x8007045D στο 36% με ήχους από την μονάδα δίσκου... 2. στο 59% κλείσιμο του Laptop για αγνώστω λόγω 3. Σωστή εγκατάσταση και χωρίς να χρειάζεται Drivers...

ohmy.gif Μπράβο πάντως !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...