Tuxer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Γεια και χαρα, εχω ενα προβλημα σε ενα pc φοραει τα XP και εδω και 2 ημερες μου κανει το εξης , ανοιγει φορτωνει βγαζει λογοτυπο των XP και εν συνεχεια σκαει μηνυμα Power Saving Mode και εκει τελος ολα.... ακουω λυσεις τι να κανω.. και τι να δω!!
kostas.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλον πρεπει να κανεις disable το power saving mode...kapos etsi 1Click on Start and open Control Pane Select Performance and Maintenance from the menu. 2 Click Power Options to view your computer power settings. Under Power Schemes you'll see the various options that enable the power save mode.
Tuxer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δεν μπαινει Καν στα Windows μεσα ισα ισα το λογοτυπο φαινεται.. Η οθονη δηλαδη σβηνει εκει θελω να καταληξω.
Tuxer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Και σε safe mode που προσπαθησα να μπω ενω παταω F8 κανονικα μετα με τα βελακια δεν μπορω να παω πανω κατω..
alan2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Eχω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα με τα XP. safe mode δεν μπορεί να μπει λογω activation.
Tuxer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αυθεντικα ειναι εμενα. Μηπως ειναι κατι hardware? εβγαλα και ξανα εβαλα την καρτα γραφικων Αλλα δεν αλλαξε και κατι.
kostas.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ή το τροφοδοτικο σου ειναι..(αν εχεις αλλο δοκιμασετο να δεις) ή εχεις ιο
ninos30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Πολλά μπορεί να είναι. Ξεκίνα από τα πιο απλά προτού αρχίσεις να ελέγχεις HW. 1. Άλλαξε την μπαταρία από την ΜΒ. Τα παλιότερα ΜΒ όταν έβλεπαν πεσμένη/άδεια μπαταρία έμπαιναν σε power-save mode 2. Καλό καθάρισμα από σκόνες. Μπορεί να πιάνει θερμοκρασίες το PC (.αμήθηκε και ο καιρός αυτές τις μέρες) και μπορεί να κλείνει για να μην καεί. Αν δεν είναι κάτι από αυτά, πρέπει να αρχίζεις να τσεκάρεις το HW.
Tuxer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Το μοναδικο που εκανα ηταν αυτο με την σκονη που αναφερεις, το κουμπι τις οθονης εκει απο μπλε γινεται πορτοκαλι κατι μου λεει οτι απο την οθονη γινεται η δουλεια..
alan2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Τα xp λογικα εχουν το πρόβλημα γιατι στη δικη μου περίπτωση οταν ξεκινάει απο το windows 7 δεν εχει πρόβλημα ουτε η οθόνη ουτε το pc.
Tuxer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-8ipe775-g_12/ Αυτη ειναι η mobo μου στο γραφειο, απο κει και περα αλλαξα τις οθονες μα τιποτα,ξεδιδωσα την καρτα γραφικων αλλα κ παλι τιποτα.. να παρω αλλη καρτα γραφικων? τι προτεινετε για κατι ετσι απλο γραφειου χρηση κανω.
Tuxer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αλλαξα καρτα εβαλα μια αλλη προχειρη που ειχα ανοιξε αλλα παλι μου βγαζει οτι το συστημα επαθε ενα ανεπανορθωτο σφαλμα καπως ετσι.. θα κανω αυριο ss και θα ποσταρω το μηνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα