Προς το περιεχόμενο

To 3D or not to 3D? Οέο.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω με την samsung 2493ΗΜ απ το 2008 εχω μεινει ευχαριστημένος. αλλα με τις σημερινες που βλεπω η δικη μου δειχνει αρκετα γερασμενη.

σκευτομαι για αλλαγη, αλλα περιμενω full HD + 3d + IPS panel + TV. που θα παει θα τα παντρεψουν ολα μαζι καποια στιγμη.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

θα σου έχει βγάλει πρόβλημα μέχρι τότε το 24αρι, ειδικά αν περιμένεις προσιτή τιμή :P

Δημοσ.

θα σου έχει βγάλει πρόβλημα μέχρι τότε το 24αρι, ειδικά αν περιμένεις προσιτή τιμή :P

βασικα εχει είδει βγάλει βλάβη στο τροφοδοτικό απο διακοπή ρευματος και απότομη επαναφορά αυτου. αλλα δεν ηταν κατι σημαντικό, άλλαξα εναν πυκνωτή και ολα οκ.

βεβαία αυτη την βλάβη την έβγαλε λογο διακοπής και οχι κακης κατασκευής του κατασκευαστη.

οι καινουριες απ οτι εχω δει το τροφοδοτικο τους το εχουν εξωτερικο, καλο απ την μια αλλα πολυ εμπορικη κινηση απ τις εταιριες.

θα μπορουσαν απλα να βαλουν εσωτερικο σταθεροποιητή τασης η εστω μια ασφαλεια των 10Α στο πισω μερος της οθονης.

Δημοσ.

Κλασσικό τραγικό Πλαισιο... όταν βρίσκεις την ιδια αλλα σε 27΄ με λιγοτερα χρηματα (280) ειναι απλα fail να σκαεις τα 300 στους κλεφτες!

Δημοσ.

link φιλε

ή Link για αλλη 23-24 3d Που να αξίζει;

Ωπ σορρυ ακυρο... τώρα είδα το 3D. H 27αρα ναι μεν είναι ίδια αλλα χωρίς 3D.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κλασσικό τραγικό Πλαισιο... όταν βρίσκεις την ιδια αλλα σε 27΄ με λιγοτερα χρηματα (280) ειναι απλα fail να σκαεις τα 300 στους κλεφτες!

με IPS, 3D και tv tuner? αμφιβάλω...

αυτό που ψάχνει πιο πάνω και ο John...

Δημοσ.

με IPS, 3D και tv tuner? αμφιβάλω...

αυτό που ψάχνει πιο πάνω και ο John...

Σε πρόλαβα!! :P

Δημοσ.

ρε παιδια παρολο που ειναι 23αρα οσο αφορα τα χρωματα,input lag κλπ κλπ σε σχεση με την dell 23αρα αξιζει?

θα επερνε ας πουμε καποιος την lg καθαρα σε θεμα αποδοσης περα απο design 3d κλπ?

Δημοσ.

ρε παιδια παρολο που ειναι 23αρα οσο αφορα τα χρωματα,input lag κλπ κλπ σε σχεση με την dell 23αρα αξιζει?

θα επερνε ας πουμε καποιος την lg καθαρα σε θεμα αποδοσης περα απο design 3d κλπ?

εγω πηρα αυτη Link και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...