Προς το περιεχόμενο

PNY Attache 64GB USB Flash Drive 28euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε θα περιμένω και πάλι την πτώση των 2,5άρηδων δίσκων. Έχουν ξεκινήσει κανα 2 προσφορές στο amazon όπως αναφέραν σε άλλα θέματα ελπίζω πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Δημοσ.

:shock: Κοιταξτε λιγο ποσοι εχουν αγορασει σημερα και ειδικα τις τελευταιες 2 ωρες.

Ωραιος ο τυπος παει για τσαι στη Χαβαη μετα. ;)

Λεει τιποτα παντως το συγκεκριμενο ή ειναι καμια μουφα και παει πιο αργα κι απ'την γιαγια μου?

Δημοσ.

Εγώ διαβάζω ότι είναι 64αρι...που στο skroutz δεν βρίσκεις φθηνότερο από 40 ευρώ. Υπάρχει κάποιος λόγος που το συγκρίνετε με 32αρια; (Άλλο θέμα η ταχύτητα)

Δημοσ.

δεν είναι τύπος ουτε κανένας Κινέζος... Είναι το outlet του zavvi πωλητής που όσοι δεν το ξέρουν είναι μια χαρά αξιόπιστο, και συνηθίζουν τέτοιου είδους προσφορές... Το write βέβαια είναι τραγικό για τα σημερινά δεδομένα...

Δημοσ.

δεν είναι τύπος ουτε κανένας Κινέζος... Είναι το outlet του zavvi πωλητής που όσοι δεν το ξέρουν είναι μια χαρά αξιόπιστο, και συνηθίζουν τέτοιου είδους προσφορές...

Δεν νομιζω να ειπε κανεις το αντιθετο.

Εχω παρει αρκετες φορες πραγματα απο εκει και οντως μια χαρα αξιοπιστος ειναι.

Δημοσ.

Σιγά το κελεπούρι... :-D

Πάρτε αυτό -> http://www.skroutz.gr/s/404595/Patriot-32GB-Supersonic-Xpress-USB-3-0-Flash-Drive.html

• USB 3.0 compliant for fast read/write performance
  • Up to 60MB/s read
  • Up to 25MB/s write
  • Backwards compatible with USB 2.0

...και στα ίδια λεφτά!!!

το εχω αυτο το patriot κ ειναι πολυ καλο ποιοτικα (με εξαιρεση τον προβληματικο μηχανισμο ανοιγοκλεισιματος, ειναι σχεδιαστικο λαθος κ το ξεπερνα κανεις χειροκινητα τραβωντας απο την ακρη), αλλα οπως αναφερθηκε ειναι 32gb, οπερ σημαινει παντελως ασχετο συγκριτικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...