stamatisx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Παιδιά γνωρίζει κάποιος τι baseband version φοράνε τα S3 από cosmote? Αυτό που έχω είναι από Vodafone Γερμανίας και σκέφτομαι να του flashάρω τo σωστό modem
Meraklis56 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 S3 Cosmote εννοείς το S3 να είναι κλειδωμένο στην Cosmote?Αν όχι,έχεις ένα international S3 που θες να λειτουργεί με το δίκτυο της Cosmote τότε: I9300XXLFB
stamatisx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Όχι απαραίτητα κλειδωμένο, απλά αυτά που πουλάει η Cosmote με ποιo modem έρχονται. Στο google βρήκα αναφορές για την I9300XXLF5 και αναφέρομαι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28553338&postcount=1058 Θα δοκίμαζα να τις περάσω αλλά θέλει πολύ χρόνο για δοκιμές (μπαταρία, σήμα, κτλ) επομένως προτιμώ να μου που σίγουρα με ποιά ερχονται
Meraklis56 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 δύσκολο να θυμηθώ με σιγουριά ποιό modem ήταν εξαρχής.Το μόνο που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι οτι με το μόντεμ που προανέφερα και την αντίστοιχη rom(stock),λειτουργεί άψογα με cosmote. Α,βρήκα το build.prop από backup μου,4 μέρες μετά την αγορά.Στο παραθέτω,ελπίζω να σε βοηθήσει.Αν όχι,πες μου που να το ψάξω(έχω full backup απο cwm) ># begin build properties # autogenerated by buildinfo.sh ro.build.id=IMM76D ro.build.display.id=IMM76D.I9300XXALE8 ro.build.version.incremental=I9300XXALE8 ro.build.version.sdk=15 ro.build.version.codename=REL ro.build.version.release=4.0.4 ro.build.date=Sun May 13 06:50:29 KST 2012 ro.build.date.utc=1336859429 ro.build.type=user ro.build.user=se.infra ro.build.host=SEP-74 ro.build.tags=release-keys ro.product.model=GT-I9300 ro.product.brand=samsung ro.product.name=m0xx ro.product.device=m0 ro.product.board=smdk4x12 ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a ro.product_ship=true ro.product.cpu.abi2=armeabi ro.product.manufacturer=samsung ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=GB ro.wifi.channels= ro.board.platform=exynos4 # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=m0 # Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint ro.build.description=m0xx-user 4.0.4 IMM76D I9300XXALE8 release-keys ro.build.fingerprint=samsung/m0xx/m0:4.0.4/IMM76D/I9300XXALE8:user/release-keys ro.build.characteristics=default # Samsung Specific Properties ro.build.PDA=I9300XXALE8 ro.build.hidden_ver=I9300XXALE8 ro.build.changelist=554452 # end build properties # # system.prop for smdk4x12 # rild.libpath=/system/lib/libsec-ril.so rild.libargs=-d /dev/ttyS0 ro.sf.lcd_density=320 ro.lcd_min_brightness=20 ro.kernel.qemu=0 persist.sys.storage_preload=1 net.streaming.rtsp.uaprof=http://wap.samsungmobile.com/uaprof/ # Multimedia property for Smart View media.enable-commonsource=true # # ADDITIONAL_BUILD_PROPERTIES # ro.opengles.version=131072 hwui.render_dirty_regions=false ro.sec.fle.encryption=true ro.secwvk=220 dalvik.vm.heapstartsize=8m dalvik.vm.heapgrowthlimit=64m dalvik.vm.heapsize=256m windowsmgr.max_events_per_sec=100 ro.config.ringtone=S_Over_the_horizon.ogg ro.config.notification_sound=S_Whistle.ogg ro.config.alarm_alert=Walk_in_the_forest.ogg ro.config.media_sound=Media_preview_Touch_the_light.ogg ro.error.receiver.default=com.samsung.receiver.error ro.url.legal=http://www.google.com/intl/%s/mobile/android/basic/phone-legal.html ro.url.legal.android_privacy=http://www.google.com/intl/%s/mobile/android/basic/privacy.html keyguard.no_require_sim=true ro.com.android.dataroaming=false ro.com.android.dateformat=MM-dd-yyyy ro.com.google.clientidbase=android-samsung drm.service.enable=true ro.ril.hsxpa=1 ro.ril.gprsclass=10 ro.adb.qemud=1 ro.com.google.gmsversion=4.0_r2 dalvik.vm.dexopt-flags=m=y net.bt.name=Android dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt
stamatisx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εντάξει ευχαριστώ, θα περάσω την XXLFB μιας και θα περάσω cm9 που το προτείνουν κιόλας και βλέπουμε. Πάντως και γω με το modem που είμαι τώρα λειτουργεί άψογα, είδωμεν.
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Παιδιά γνωρίζει κάποιος τι baseband version φοράνε τα S3 από cosmote? Αυτό που έχω είναι από Vodafone Γερμανίας και σκέφτομαι να του flashάρω τo σωστό modem Τί εννοείς "σωστό" modem; Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
stamatisx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αυτό που έχει επιλέξει η Cosmote για το συγκεκριμένο μοντέλο
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αυτό που έχει επιλέξει η Cosmote για το συγκεκριμένο μοντέλο Δεν είναι Cosmote specific το modem. Ελάχιστες εταιρείες έχουν αναπτύξει δικά τους modem για ιδιαιτερότητες του δικτύου τους. Το modem με το οποίο ήρθε το κινητό δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο σε διαχείριση ενέργειας, λήψη σήματος κλπ...
stamatisx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δεν είναι Cosmote specific το modem. Ελάχιστες εταιρείες έχουν αναπτύξει δικά τους modem για ιδιαιτερότητες του δικτύου τους. Το modem με το οποίο ήρθε το κινητό δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο σε διαχείριση ενέργειας, λήψη σήματος κλπ... Πολύ πιθανό, δε διαφωνώ, αλλά επίσης και η πιθανότητα να διάλεξε η εταιρία ένα modem στην τύχη πάλι λίγο δύσκολο το κόβω, εαν λοιπόν έρχονται με ένα άντε δυο διαφορετικές εκδόσεις όσοι είναι κάτοχοι ας τα γράψουν για να το/τα δοκιμάσω, και αν δε μου κάνει/ουν να δοκιμάσω κάποιο άλλο.
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Πολύ πιθανό, δε διαφωνώ, αλλά επίσης και η πιθανότητα να διάλεξε η εταιρία ένα modem στην τύχη πάλι λίγο δύσκολο το κόβω, εαν λοιπόν έρχονται με ένα άντε δυο διαφορετικές εκδόσεις όσοι είναι κάτοχοι ας τα γράψουν για να το/τα δοκιμάσω, και αν δε μου κάνει/ουν να δοκιμάσω κάποιο άλλο. Αν έχεις χρόνο, ψάξε στο xda για modems που δουλεύουν καλύτερα σε συγκεκριμένα δίκτυα.
stamatisx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αν έχεις χρόνο, ψάξε στο xda για modems που δουλεύουν καλύτερα σε συγκεκριμένα δίκτυα. Έχω παραθέσει ένα link στο #3 post, απλά αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει κάποια από αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα