seithan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εδώ και καιρό που η θερμοκρασίες ψήνουν ανθρώπους και μηχανήματα αδιακρίτως, λυπήθηκα το σύστημα που ήταν αυτόματα σεταρισμένο σε τούρμπο στα 3.7Κ και το κατέβασα στην μαμά συχνότητα. Όλα τα άλλα σέττινγκς ήταν μαμά. Η θερμοκράσίες όμως δεν έπεφτεν και επενέβη στο βολτάζ του επεξεργαστή. Στην αυτόματη ρύθμιση κυμαινότανε στα στα 1.38 - 1.44 Κατέβασα το βολτάζ στο 1.0 (με την στόκ συχνότητα στα 3.3) και η θερμοκρασίες εξαφανήστηκαν. Ακόμη και μετά από ώρες παιχνιδιού και η θερμοκρασία δωματίου να είναι 37+, ο επεξεργαστής δεν ξεπερνάει τους 70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 undervolt rulez!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 εμενα παλη γτ μου φαίνεται οτι το 1.44 για τα 3.7 ειναι παρα πολυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εγω με αυτον τον επεξεργαστη στα 3.7 και με το που το ανοιγω ειμαι στους 36-37 μετα απο ωρα σε idle μενω στους 42-45 και σε παιχνιδι full για 1-2 ωρες φτανει max στους 63...Χωρις κλιματισμο ετσι..Παντως 1.44 μου φαινεται πολυ γιατι παρολο που και εμενα η μητρικη του ρυθμιζει αυτοματα και νομιζω το εχει καπου μεταξυ 1.25-1.30....Επειδη ειχα δοκιμασει μεχρι και 4.1 νομιζω ουτε τοτε τον ειχε παει στα 1.44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evga_s Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια ξερετε κανενα προγραμμα που να δειχνει live την ταση που εχει καθε στιγμη ο επεξεργαστης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Core Temp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια ξερετε κανενα προγραμμα που να δειχνει live την ταση που εχει καθε στιγμη ο επεξεργαστης? ένα σωρό core temp ,everest,speedfun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 CPU-z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Πριν ειδα εγω και με auto ταση την εχει 1.308.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Από Φθινόπωρο θα τον ξαναδώσω 3.7 και θα δοκιμάσω την χαμηλώτερη τάση που είναι σταθερός και βλέπουμε. ούτως ή αλλως κ με την μαμά συχνότητα τα παιχνίδια πάνε σφαίρα (παρέα με την gtx580) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evga_s Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Τωρα που τον εχω stock και με auto ρευματα ειναι οκ? ή αν τρεχω κανενα παιχνιδι ή κατι βαρυ θα δινει 1.30 ακομα και τωρα? και πειτε μου περιπου για τα 4,5ghz και για τα stock ποσο ρευμα χρειαζεται ο συγγεκριμενος κατα προσεγγιση βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Τωρα που τον εχω stock και με auto ρευματα ειναι οκ? ή αν τρεχω κανενα παιχνιδι ή κατι βαρυ θα δινει 1.30 ακομα και τωρα? και πειτε μου περιπου για τα 4,5ghz και για τα stock ποσο ρευμα χρειαζεται ο συγγεκριμενος κατα προσεγγιση βεβαια δεν ξέρω για τα 4.5 >< όμως δοκιμάσε να τον χαμηλώσεις βολτάζ στην στόκ συχνότητα, θα κερδίσεις σε οικονομία και θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evga_s Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Στο ποσο? δεν εχω ιδεα απο sandy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα