stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 USB 3 http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/motherboard_driver_etron_usb3.exe Ηχος http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false Γραφικά http://www2.ati.com/drivers/12-6_vista_win7_64_dd_ccc.exe Τα υπολοιπα θα τα βροuν μονα τους τα windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Τωρα θα χρειαστει να κανω Secure Erase ή οχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Τωρα θα χρειαστει να κανω Secure Erase ή οχι?? τι ενοεις? σε τι να κανεις secure erase? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 τι ενοεις? σε τι να κανεις secure erase? στον ssd για να κανω φορματ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Γιατί να κάνεις format? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Γιατί να κάνεις format? επειδη δεν αναγνωρισαν τους drivers τα win7 και αναγκαστηκα να τους κατεβασω εγω εγω απο το site της gigabyte αλλα δεν ηξερα ποιους να βαλω και εβαζα οτι να ναι...μπορεις να μου πεις εσυ ποιους να βαλω και με ποια σειρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 επειδη δεν αναγνωρισαν τους drivers τα win7 και αναγκαστηκα να τους κατεβασω εγω εγω απο το site της gigabyte αλλα δεν ηξερα ποιους να βαλω και εβαζα οτι να ναι...μπορεις να μου πεις εσυ ποιους να βαλω και με ποια σειρα? ffs! δες αυτους που σου εστειλε ο stm δεν εχει συμασια η σειρα,τους υπολοιπους τους βρισκουν τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Σου πόσταρε παραπάνω ο stm. Δεν χρειάζεται να κάνεις format. Αν ήσουν στη σελίδα της μητρικής σου και οι drivers μπήκαν, θα είναι οι σωστοί. Δεν θα σε άφηνε να στήσεις drivers για 32bit λειτουργικό, θα πετούσε στην αρχή σφάλμα. Βάλε τους drivers που σου είπε ο stm, ό,τι και να έχεις βάλει ήδη, και μην το σκαλίζεις πολύ, τουλάχιστον μέχρι να μάθεις τα απολύτως βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ffs! δες αυτους που σου εστειλε ο stm δεν εχει συμασια η σειρα,τους υπολοιπους τους βρισκουν τα windows νταξει κατι τελευταιο επειδη χθες που εκανα φορματ δεν τους αναγνωρισε ολους αναγκαστηκα να κανω εγκατασταση και τους 2 απο την κατηγορια Chipset δες εδω...χρειαζονται και οι δυο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δε το πας σε κανένα μαγαζάκι να στο φτιάξει με ένα 30αρικο να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο; Γιατί χωρίς παρεξήγηση, του γ@μησες το σπίτι... Διαφορετικά, αν θες να το ρισκάρεις ξανακάνε φορματ και μη περνάς ό,τι βρίσκεις μπροστά σου, βάλε μόνο ότι σου είπαν οι παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 νταξει κατι τελευταιο επειδη χθες που εκανα φορματ δεν τους αναγνωρισε ολους αναγκαστηκα να κανω εγκατασταση και τους 2 απο την κατηγορια Chipset δες εδω...χρειαζονται και οι δυο? Δεν είναι το ίδιο πράγμα: - Intel Management Engine Interface - Intel INF installation <- απαραίτητο Το σημαντικό είναι το το 2ο. Το πρώτο και να μην το έβαζες το ίδιο είναι (θα σου έλεγα να το κάνεις και Uninstall) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δεν είναι το ίδιο πράγμα: - Intel Management Engine Interface - Intel INF installation <- απαραίτητο Το σημαντικό είναι το το 2ο. Το πρώτο και να μην το έβαζες το ίδιο είναι (θα σου έλεγα να το κάνεις και Uninstall) Μετα ενα αλλο που λεει Intel SATA Preinstall driver τι ειναι?? Επισης το Intel® Rapid Storage Technology πρεπει να το βαλω και αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μετα ενα αλλο που λεει Intel SATA Preinstall driver τι ειναι?? Επισης το Intel® Rapid Storage Technology πρεπει να το βαλω και αυτο? 1) Ειναι ο sata driver που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις αν η εγκατασταση των win δεν αναγνώριζε τον controller και έπρεπε να περασεις driver για να δει τον σκληρό. 2) οχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μια ερωτηση, γιατι μου τον δειχνει στην ασφαλη καταργηση υλικων λες και εχω usb στικακι συνδεδεμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Γτ ο sata controller υποστηρίζει Hot swapping! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα