Προς το περιεχόμενο

Προβλημα μετα απο αναβαθμιση σε Samsung 830 ssd και Corsair Hydro H80

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί να κάνεις format?

επειδη δεν αναγνωρισαν τους drivers τα win7 και αναγκαστηκα να τους κατεβασω εγω εγω απο το site της gigabyte αλλα δεν ηξερα ποιους να βαλω και εβαζα οτι να ναι...μπορεις να μου πεις εσυ ποιους να βαλω και με ποια σειρα?

επειδη δεν αναγνωρισαν τους drivers τα win7 και αναγκαστηκα να τους κατεβασω εγω εγω απο το site της gigabyte αλλα δεν ηξερα ποιους να βαλω και εβαζα οτι να ναι...μπορεις να μου πεις εσυ ποιους να βαλω και με ποια σειρα?

ffs! δες αυτους που σου εστειλε ο stm δεν εχει συμασια η σειρα,τους υπολοιπους τους βρισκουν τα windows

Σου πόσταρε παραπάνω ο stm. Δεν χρειάζεται να κάνεις format. Αν ήσουν στη σελίδα της μητρικής σου και οι drivers μπήκαν, θα είναι οι σωστοί. Δεν θα σε άφηνε να στήσεις drivers για 32bit λειτουργικό, θα πετούσε στην αρχή σφάλμα.

Βάλε τους drivers που σου είπε ο stm, ό,τι και να έχεις βάλει ήδη, και μην το σκαλίζεις πολύ, τουλάχιστον μέχρι να μάθεις τα απολύτως βασικά.

ffs! δες αυτους που σου εστειλε ο stm δεν εχει συμασια η σειρα,τους υπολοιπους τους βρισκουν τα windows

νταξει κατι τελευταιο επειδη χθες που εκανα φορματ δεν τους αναγνωρισε ολους αναγκαστηκα να κανω εγκατασταση και τους 2 απο την κατηγορια Chipset δες εδω...χρειαζονται και οι δυο?

Δε το πας σε κανένα μαγαζάκι να στο φτιάξει με ένα 30αρικο να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο; Γιατί χωρίς παρεξήγηση, του γ@μησες το σπίτι... Διαφορετικά, αν θες να το ρισκάρεις ξανακάνε φορματ και μη περνάς ό,τι βρίσκεις μπροστά σου, βάλε μόνο ότι σου είπαν οι παραπάνω...

νταξει κατι τελευταιο επειδη χθες που εκανα φορματ δεν τους αναγνωρισε ολους αναγκαστηκα να κανω εγκατασταση και τους 2 απο την κατηγορια Chipset δες εδω...χρειαζονται και οι δυο?

Δεν είναι το ίδιο πράγμα:

- Intel Management Engine Interface

- Intel INF installation <- απαραίτητο

Το σημαντικό είναι το το 2ο. Το πρώτο και να μην το έβαζες το ίδιο είναι (θα σου έλεγα να το κάνεις και Uninstall)

Δεν είναι το ίδιο πράγμα:

- Intel Management Engine Interface

- Intel INF installation <- απαραίτητο

Το σημαντικό είναι το το 2ο. Το πρώτο και να μην το έβαζες το ίδιο είναι (θα σου έλεγα να το κάνεις και Uninstall)

Μετα ενα αλλο που λεει Intel SATA Preinstall driver τι ειναι?? Επισης το Intel® Rapid Storage Technology πρεπει να το βαλω και αυτο?

Μετα ενα αλλο που λεει Intel SATA Preinstall driver τι ειναι?? Επισης το Intel® Rapid Storage Technology πρεπει να το βαλω και αυτο?

1) Ειναι ο sata driver που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις αν η εγκατασταση των win δεν αναγνώριζε τον controller και έπρεπε να περασεις driver για να δει τον σκληρό.

2) οχι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...