haris013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Επισης μια αλλη πατατα που εκανα...Συνδεσα το USB για τα ports στο μπροστινο μερος τους κουτιου στην θυρα COM, παιζει να καηκε τπτ? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ναι πφφφφφ....τι καηκε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μπορει η θύρα usb μπορει η com μπορει και τπτ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μπορει η θύρα usb μπορει η com μπορει και τπτ!! πως μπορω να δω αν καηκε κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 πφφφφφ....τι καηκε?? η φλατζα τιποτα δεν επαθε μην ανυσηχεις τοσο. αμα σου δουλευουν ολα οκ δεν εχεις προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 τα usb δουλευουν comple παντως...Τωρα για το COM ετσι κ αλλιως ουτε καν τι ειναι δεν ξερω αρα και να καηκε στα @@ μου απλα μ@μ@κια πρεπει να προσεσω πιο πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Την θύρα usb την συνδέεις κανονικα σε USB υποδοχή την μητρικής και δοκιμάζεις με κανενα στικάκι... η com και να καηκε δεν σε πολυνοιαζει μιας και δεν προκειται να την χρησιμοποιήσεις ποτε!! Ρε παυλάρα αγορι μου οποιος δεν γνωριζει καθεται και μελαταει πρώτα λιγο πριν καταπιαστει με ενα πραγμα... για αν αποφευγονται τετοιες χοντρες κουταμαρες οπως με την ψύκτρα και την com ... Τα πιανουμε ένα ένα και σιγα σιγα τα πράγματα και προχωράμε χωρις βιασύνη να βαλουμε μπρος το μηχάνημα... και το κυριότερο διαβάζουμε διεξοδικά τα manual ειδικά όταν δεν ξέρουμε ποθ μας παν τα 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 δεν θελουν βιασυνη αυτα τα πραγματα... ηρεμια και υπομονη χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ναι το καταλαβα ευτυχως μαλλον δεν μου κοστησε το λαθος μου... Τωρα οσο αναφορα τον ssd μηπως καλο θα ηταν να εκανα ενα bios update μπας και φορτωνει πιο γρηγορα ή τσαμπα θα το κανω?? Επισης σκεφτομαι να ξανακανω format απο την αρχη αλλα απο τα 238.5 GB ποσα να αφησω unllocated για τον ssd?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μην κανεις κανενα update γτ σε φοβάμαι... Και τι αρλουμπες λες παλι για το unallocated αυτα τα καθορίζει απο μονο του το setup των παραθυριών!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μην κανεις κανενα update γτ σε φοβάμαι... Και τι αρλουμπες λες παλι για το unallocated αυτα τα καθορίζει απο μονο του το setup των παραθυριών!! Για αυτο το over provisioning που λεν οτι πρεπει να αφησεις χωρο στον ssd να κανει καποιες διεργρασιες οταν ειναι idle... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ρε εγκατεστησε κανονικα windows και σταματα να ασχολησαι με μαλακιες που δεν ξέρεις καν τι είναι και πως λειτουργουν.. το overprovisioning ειναι χώρος που ορίζεται απο το κατασκευαστή μεσω του firmware και δεν έχει καμια σχέση με το unallocated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ρε εγκατεστησε κανονικα windows και σταματα να ασχολησαι με μαλακιες που δεν ξέρεις καν τι είναι και πως λειτουργουν.. το overprovisioning ειναι χώρος που ορίζεται απο το κατασκευαστή μεσω του firmware και δεν έχει καμια σχέση με το unallocated τεσπα εγω ετσι ειχα διαβασει οτι καλο ειναι να βαλεις το 10-15% του σκληρου τωρα δεν μπορω να σου βρω link απο καποιο θεμα...Λοιπον βαζω AHCI κανω εγκατασταση μετα συνδεω και τον HDD και το AHCI το αφηνω ετσι ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 τεσπα εγω ετσι ειχα διαβασει οτι καλο ειναι να βαλεις το 10-15% του σκληρου τωρα δεν μπορω να σου βρω link απο καποιο θεμα...Λοιπον βαζω AHCI κανω εγκατασταση μετα συνδεω και τον HDD και το AHCI το αφηνω ετσι ε? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 οκ με τους drives ομως δεν ξερω ποιους πρεπει να κατεβασω αν εχεις το χρονο να τους δεις εσυ που ξες και να μου πεις δες εδω και πες μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα