kyzikyzi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Παιδια γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω Jailbreak σε 4.00 ???
krypton Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ασφαλή τρόπος δεν υπάρχει. περί downgrade δεν έχω γνώση.
panbil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 αν εργοστασιακα ηταν 3.55 και κατω μπορεις να κανεις downgrade αν το πηρες με 4.00 οχι δεν μπορεις να κανεις τιποτα δεν ξερω στο μελλον αν βγει κατι αλλα τωρα δεν...
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει νέο cfw σύντομα. Έχουν βρει ήδη τρόπο να παίζουμε τα νέα παιχνίδια χωρίς dongle. Μένει μόνο να το δούμε να πραγματοποιείται.
savealekos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 καλα εδω και 2 χρονια ολο κατι βγαινει, δεν εχει νοημα να περιμενουμε κατι, εγω αυτο εχω καταλαβει... τωρα αν βγει, βλεπουμε, αλλα ας μην βασιζομαστε στο οτι θα συμβει αυτο
tsakonas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 χωρίς dongle δε θα βγει τίποτα και ποτε..μην ακούτε παραμυθια..
guardianx71 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει νέο cfw σύντομα. Έχουν βρει ήδη τρόπο να παίζουμε τα νέα παιχνίδια χωρίς dongle. Μένει μόνο να το δούμε να πραγματοποιείται. Ψάξτο λίγο καλύτερα. Ο τρόπος υπάρχει εδώ και 2 χρόνια , αλλά να είναι καλά τα dongles (ηρωνικά μιλάω) δεν πρόκειται να τον δούμε ποτέ σαν free λύση . Αυτά τα dex δεν παρέχουν τίποτα διαφορετικό απότι είχαμε εώς τώρα στους κοινούς χρήστες , αλλά μόνο στους developers-programmers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα