JohnConstantine Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σε ολο το forum. θα ηθελα αν μπορουσατε κιολας να με εξυπηρετησετε σε κατι. Εχω ενα samsung Galaxy S plus. Eχω μεινει ευχαριστιμενος αλλα εχω ενα προβλημα. Για καποιο λογο δεν μπορω να κατεβασω απο το Play store του Android. Και ελεγα να το κανω φορματ με απλα λογια το κινητο για να φτιαξει. Μου λενε πηγαινε στις εργοστασιακες ρυθμισεις και κανε το. Πηγαινω και μου ζηταει ενα κωδικο. Αλλα δεν το ξερω.Πως μπορω να τον μαθω? πατισα 123456 αλλα τιποτα.Λεει ειναι 8ψηφιος. Please οποιος μπορει ας με βοηθισει γτ ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι. Μεχρι και λογαριασμο αλλαξα στο GMAIl αλλα και παλι τπτ. Ολα αυτα γινανε ξαφνικα. Τεσπα αυτα ειχα να πω. Υ.Γ απο το το samsung store μπορω να κατεβαζω αλλα δεν εχει πολλα προγραμματα. Χωρια οτι ειχα συνηθησει το προηγουμενο.
injen Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αδερφε πηγαινε εκει που κανεις κληση και γραψε: *2767*3855# Καλο φορματ!!!!!
JohnConstantine Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αδερφε πηγαινε εκει που κανεις κληση και γραψε: *2767*3855# Καλο φορματ!!!!! αψωγοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς 1
Gr_Soul Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Πολλές φορές φταίει το Google account αν δεν μπορείς να κατεβάσεις από το Play Store. Απλά πας στο "Λογαριασμοί & Συγχρονισμός", το διαγράφεις και τον ξαναπροσθέτεις.
nikoskon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Πολλές φορές φταίει το Google account αν δεν μπορείς να κατεβάσεις από το Play Store. Απλά πας στο "Λογαριασμοί & Συγχρονισμός", το διαγράφεις και τον ξαναπροσθέτεις. Το Google Account εφόσον είναι το μοναδικό, δεν μπορεί να δαγραφεί. Για να διαγραφεί θα πρέπει να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή factory format.
Gr_Soul Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Στο Android 4 έχει "Κατάργηση λογαριασμού". Νομίζω το έχω κάνει και σε παλαιότερες εκδόσεις.
nikoskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Στο Android 4 έχει "Κατάργηση λογαριασμού". Νομίζω το έχω κάνει και σε παλαιότερες εκδόσεις. Και στην προηγούμενη υπήρχε η δυνατότητα κατάργησης Google Account, αλλά: Το Google Account εφόσον είναι το μοναδικό, δεν μπορεί να δαγραφεί. Για να διαγραφεί θα πρέπει να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή factory format.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα σας εγω παω να ανοιξω το τηλεφωνο και μου βγαζει ενα θαβμαστικο και μενει εκει και απο εκει που κανει ρεσετ με τα κουμπια μου βγαζει costom os και κατι τετοια τι μπορω να κανω να ανοιξει το τηλεφωνο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα