Simos805 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, χθες το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο στο κινητό κάποιος με απόκρυψη. Έχω ένα φίλο που έχει κάνει απόκρυψη στο τηλέφωνο, οπότε σκέφτηκα ότι θα είναι αυτός για αυτό και το σηκώνω, αλλά δεν μιλάει κανείς οπότε το έκλεισα... Μετά από λίγα δευτερόλεπτα πάλι τα ίδια, μόνο που αυτή τη φορά μίλησαν και έλεγαν διάφορες βλακείες. Για να μην τα πολυλογώ, πήραν άλλες 10 φορές τηλέφωνο μέσα σε 5 λεπτά και μετά σταμάτησαν. Σήμερα όμως, πάλι τα ίδια, και επειδή η φωνή μου φαίνεται κάπως γνωστή, πιστεύω ότι το κάνει κάποια γνωστή μου... Θέλω να ρωτήσω λοιπόν, αν γίνεται να μάθω ποιο νούμερο με παίρνει. Έχω cosmote και η συσκευή μου ειναι iPhone. (το λέω μήπως υπάρχει καμια εφαρμογή από το Cydia.. )
antonl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Όχι δε μπορείς να κάνεις κάτι. Οπότε ή το κλείνεις κατευθείαν ή βάζεις καμιά εφαρμογή που να κόβει κατευθείαν τις κλήσεις με απόκρυψη (βέβαια θα κόβει και τον φίλο που είπες).
Simos805 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Οπότε τι μπορώ να κάνω έστω για να σταματήσουν να παίρνουν?
antonl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Υπάρχει η υπηρεσία malicious calls της cosmote που αναιρεί την απόκρυψη. Αλλά προειδοποιεί αυτόν που σε καλεί, είναι για περιορισμένες μέρες και έχει υψηλό κόστος. Οπότε εφόσον δεν υπάρχει κάποια σοβαρή απειλή, πρακτικά δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός απ τον αγνοείς.
angmar Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 όσο είχα iPhone υπήρχαν 2 εφαρμογές του είδους στο Cydia. mCleaner και iBlacklist. Ψάξε και δοκίμασε.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 όσο είχα iPhone υπήρχαν 2 εφαρμογές του είδους στο Cydia. mCleaner και iBlacklist. Ψάξε και δοκίμασε. To αριθμο της απόκρυψης δεν μπορεις να τον εντοπισεις με εφαρμογες, αδικος ο κόπος ειναι θεμα τηλεφωνικού κέντρου.
antonl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 To αριθμο της απόκρυψης δεν μπορεις να τον εντοπισεις με εφαρμογες, αδικος ο κόπος ειναι θεμα τηλεφωνικού κέντρου. Για μπλοκάρισμα/διαχείριση κλήσεων/SMS είναι οι εφαρμογές αυτές.
Simos805 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Κοιτάξτε, τώρα ποια σταμάτησαν αν παίρνουν οπότε δεν με ενοχλούν, απλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος να βρω ποιος το κάνει...
Simos805 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αυτοι που επαιρναν (ήταν και άλλοι απο πισω διοτι ακουγοντουσαν γέλια!)
australis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Για κλησεις φιλων σου με αποκρυψη, πες να καταχωρησουν (στη μνημη του τηλεφωνου τους) το νουμερου σου ή να σε καλουν με μπροστα τους κωδικους αρσης αποκρυξης ( #31# ) οποτε να ξερεις οτι ολες οι αποκρυψεις δεν αφορουν γνωστους σου.... (αντι δηλαδη το νουμερο 210χχχχχχχ να καλουν #31#210χχχχχχχ)
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Για κλησεις φιλων σου με αποκρυψη, πες να καταχωρησουν (στη μνημη του τηλεφωνου τους) το νουμερου σου ή να σε καλουν με μπροστα τους κωδικους αρσης αποκρυξης ( #31# ) οποτε να ξερεις οτι ολες οι αποκρυψεις δεν αφορουν γνωστους σου.... (αντι δηλαδη το νουμερο 210χχχχχχχ να καλουν #31#210χχχχχχχ) Τι σημαίνει αυτο "οτι ολες οι αποκρυψεις δεν αφορουν γνωστους σου" η απόκρυψη ειναι απόκρυψη πως ξερεις αν ειναι ή οχι γνωστος σου
australis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 κακη συνταξη .... Εννοω οτι αν η κληση ειναι με αποκρυψη, σιγουρα δεν θα προερχεται απο γνωστο σου. Γνωστου σου (που γενικα εχει αποκρυψη) θα εμφανιστουν κανονικα τα στοιχεια σαν να μην ειχε... υγ αυτα παθαινεις με τη χρηση της γλωσσας οταν μεταναστευεις....
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Η άρση απόκρυψης είναι *31#. Η απόκρυψη είναι #31#.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα