poscore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, σε acer one D255 (notebook) είναι οκ οι παρακάτω θερμοκρασίες? Έχει Ubuntu πάνω... CPU: 45 celsiou CORE: 57 celsiou TEMP1: 45 celsiou /* αυτό μάλλον είναι ο σκληρός */ οι παραπάνω θερμοκρασίες είναι σε standby δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα και δεν δουλεύει κάτι. Πιο πολύ θέλω μια γνώμη ώστε αν είναι πολύ να κάνω κάτι... ευχαριστώ πολύ!
BEL_3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, σε acer one D255 (notebook) είναι οκ οι παρακάτω θερμοκρασίες? Έχει Ubuntu πάνω... CPU: 45 celsiou CORE: 57 celsiou TEMP1: 45 celsiou /* αυτό μάλλον είναι ο σκληρός */ οι παραπάνω θερμοκρασίες είναι σε standby δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα και δεν δουλεύει κάτι. Πιο πολύ θέλω μια γνώμη ώστε αν είναι πολύ να κάνω κάτι... ευχαριστώ πολύ! Καλημερα. Ειναι οκ για acer Λαπτοπ . Βεβαια καλο θα ειναι να μας δωσεις και μια εικονα απο κατασταση στην οποια τρεχει καποια "βαρια" εφαρμογη
poscore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Το "βαριά" εφαρμογή είναι σχετικό... μετά απο πολύ ώρα(~3-4) διαβάζοντας απο pdf(φαντάζομαι είναι πολυ ελαφρύ για πόρους συστήματος) φτάνει 65 το core(MAX). Παραπάνω δεν έχει φτάσει ποτέ... μπορείτε να μου πείτε τις θερμοκρασίες που αν δώ θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ? ευχαριστώ πολύ!
GiwrgosP- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Το "βαριά" εφαρμογή είναι σχετικό... μετά απο πολύ ώρα(~3-4) διαβάζοντας απο pdf(φαντάζομαι είναι πολυ ελαφρύ για πόρους συστήματος) φτάνει 65 το core(MAX). Παραπάνω δεν έχει φτάσει ποτέ... μπορείτε να μου πείτε τις θερμοκρασίες που αν δώ θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ? ευχαριστώ πολύ! Εγω που εχω ενα acer πιανει με απλη χρηση (internet μονο ) 55αρια και 60αρια. Καλα ειναι να αγορασεις και μια βαση για το laptop σου (20-25€), κανει καλη δουλεια!!
BEL_3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Το "βαριά" εφαρμογή είναι σχετικό... μετά απο πολύ ώρα(~3-4) διαβάζοντας απο pdf(φαντάζομαι είναι πολυ ελαφρύ για πόρους συστήματος) φτάνει 65 το core(MAX). Παραπάνω δεν έχει φτάσει ποτέ... μπορείτε να μου πείτε τις θερμοκρασίες που αν δώ θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ? ευχαριστώ πολύ! τπτ δεν ειναι σχετικο. Οταν μιλαω για βαρια εφαρμογη εννοω ισως καποιο παιχνιδι , ισως με ανοιχτο καποιον firefox με πολλες καρτελες, με videakia στο youtube κ.α . Ή διαφορετικα με καποιο προγραμμα που κανει stress test.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα