tatshs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 γεια σας χρησιμοποιώ το ConvertXtoDVD v4.1.19.365 για να γράφω DVD αφού έχω εξασφαλίσει πρώτα ταινίες και υποτίτλους... όλα πηγαίνανε καλά με το πρόβλημα όμως ότι αφού δεν είχα το κλειδί ήμουν αναγκασμένος να βλέπω στη οθόνη της τηλεόρασης μου ένα υδατογράφιμα με την προτροπή να αγοράσω το κλειδί.... πριν λίγες μέρες έτυχε και "βρήκα" το κλειδί και αμέσως όλο χαρά το χρησιμοποίησα.... έλυσα το πρόβλημα με το υδατογραφιμα αλλά παρουσιάστηκε αλλο μεγαλύτερο...στα DVD μου δεν έχω ήχο καθόλου...... έψαξα στις ρυθμίσεις του προγράμματος αλλά τίποτα!!!!! έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του προγράμματος αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. μάλιστα δεν μου έβγαλε καν το παραθυράκι να ζητά τη κλειδί.... στην εξερεύνηση του DVD που γράφω μου βγάζει δυο φακέλλους...... τον AUDIO που είναι κενός..... και τον VIDEO που έχει μέσα αρχεία VTS με ελληνικούς υποτίτλους και ήχο, όπως διαπιστώνω από τον υπολογιστή μου.... τι συμβαίνει? ευχαριστώ...
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Άρχισε να δουλεύεις το DVDFlick να βρεις την υγειά σου,και τζάμπα και καλό.
tatshs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ολ....ευχαριστω οκ....ευχαριστω οκ....ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα