zoiskarl Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Kaλησπέρα.Είμαι στην αγορά pc οθόνης για games και είμαι ανάμεσα στις:Dell S2230MX Ultra Slim,DELL Monitor U2312HM 23,LG Electronics E2290V-SN 21.5 .Οι τιμές που τις έχω βρεί είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά.Ποιά θα μου προτείναται εκ των τριών??
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Στα χαρακτηριστικά πάνω κάτω τα ίδια είναι η αντίθεση αλλάζει και οι inches θα έλεγα να πάρεις τι πρώτη που έχει καλύτερη αντίθεση αλλά πάρε την δεύτερη επειδή είναι πιο μεγάλη
stm00192 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ενοείται την U2312 λογο ips panel. Στα χαρακτηριστικά πάνω κάτω τα ίδια είναι η αντίθεση αλλάζει και οι inches θα έλεγα να πάρεις τι πρώτη που έχει καλύτερη αντίθεση αλλά πάρε την δεύτερη επειδή είναι πιο μεγάλη Μετα απο 2000+ μηνύματα στο insomnia θα έπρεπε να ξέρεις οτι τα ips ειναι ανώτερα απο οποιοδήποτε ΤΝ και ότι ονομαστικα χαρακτηριστικά όπως η αν΄τιθεση είναι καθαρα για τα ματια του κόσμου και θέμα μαρκετινγκ.
zoiskarl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.για την δέυτερη πάω τελικά.
e-bros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αυτές τις μέρες θα αγοράσω κι εγω κάτι παρόμοιο.. να σας ρωτήσω.. η dell που λέτε είναι ματ έτσι? λένε οι glossy αναδεικνύουν περισσότερο τα χρώματα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να είναι ξεκούραστη.. παίζει καθόλου ρόλο? είμαι μεταξύ dell ips 23" (mat?)kai LG ips 23" (glossy?)
roudo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Για το θέμα matte και glossy εξαρτάται, πρέπει να της δεις εσύ από κοντά. Η κάθε μία τεχνολογία έχει τα + και τα - της. Πρόσεξε επίσης σε τι stand είναι η κάθε μία, αν είναι εργονομικό ή όχι, η lg ας πούμε δεν έχει εργονομία σωστή. Παρόλα αυτά ίσως επειδή έχει gloss να έχει πιο πολύ ευκρίνεια από τη dell. Δυστυχώς εάν δε δεις την οθόνη δε μπορείς να ξέρεις.
ninos30 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει glossy IPS από την LG (αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν υπάρχει...). Επίσης υπάρχουν και LG μοντέλα που μια χαρά εργονομία έχουν: LG IPS231P και το πιο καινούριο και ακριβότερο (δεν ξέρω που υπερτερεί) LG IPS235P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα