Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Πηρα μια μεταχειρησμενη 4870 για κανα λολ και diablo pc,και ειδα οτι στο παλιο μου pc ειχα psu με μονο 280watt .. Ποιο τροφοδοτικο θα εκανε ανετα την δουλεια του με αυτην την καρτα αλλα και να κανει κατω απο 40Ε ?? Βλεπω σε μερικα οτι δεν εχουν 6pin x2 που θελω εγω,τι παιζει με αυτο? Βρηκα αυτο στα 40Ε http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3738 αξιζει πιστευετε?

Το συστημα θα αποτελειται απο Core2duoE6750 (2.66Ghz),asus p5k mobo, Ram ddr2 2gb και η 4870.

Τι προτεινετε λοιπον?

Δημοσ.

Kαι εγω αυτο ελεγα ως ποιοτητα Corsair αλλα δεν πιστευα οτι θα φτασουν τα watt. Εκλεισε λοιπον? Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Αφου 1x γραφει, οχι? κοιτα τo corsairακι αμα κανει την δουλεια του ερχεται και φθηνοτερα εχω και πλαισιο διπλα μου,καλα θα μου καθοταν πιστευω.. γτ το corsair δεν εχει 2χ?? Oo

Γραψε ακυρο 2 εχει το Lepa και φαινεται καλο απο video review που ειδα. Mε το corsair θα την εκανα την δουλεια μου?

Δημοσ.
Αφου 1x γραφει' date=' οχι? κοιτα τo corsairακι αμα κανει την δουλεια του ερχεται και φθηνοτερα εχω και πλαισιο διπλα μου,καλα θα μου καθοταν πιστευω.. γτ το corsair δεν εχει 2χ?? Oo

Γραψε ακυρο 2 εχει το Lepa και φαινεται καλο απο video review που ειδα. Mε το corsair θα την εκανα την δουλεια μου?[/quote']

Με ανταπτορα απο διπλο μολεξ σε 6pin θα εκανες ναι!

Δημοσ.

Αν είναι να καταλήξεις στο LEPA από VS, θα σου πρότεινα καλύτερα το TT Hamburg.

Νομίζω είναι μια κλάση πάνω...

Ωπ.. νεο φρουτάκι αυτό.... nice find nino!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...