telegamesvg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Τωρα πια δεν υπαρχει η ενδειξη "κουπονι" στα 3DS XL .. Aν την ξαναβαλουν το εχω παραγγελει ΑΜΕΕΕΕΣΩΩΩΣΣ! Εννοειται οτι 230 ευρω δεν τα δινω με τιποτα .
panbil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 160E πολυ καλη τιμη και εγω το σκεφτομουν αλλα δεν ειχα ρευστο να κανει την κινηση υπομονη κατι μπορει να ξανακανουν
Socratis_g Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 βάζει αρκετά συχνά τέτοιες προσφορές, το νου σας. εγώ με το που άκουσα ότι βγαίνει 3ds xl, πουλησα το παλιο 120 σαν καινούριο, το είχα πάρει 100 σαν καινούριο. και εμπενα κάθε μέρα εδώ στο τόπικ και στο electro και περίμενα. η αλήθεια είναι ότι θα περίμενα να το βάλουν με 30% προς το φθηνόπορο. Εννοείται με το που το είδα, το εκλεισα αμέσως. 40 ευρώ επιπλέον έδωσα.
Desouler Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον OP μόλις παρέλαβα το DS XL με 160 Euro!!
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον OP μόλις παρέλαβα το DS XL με 160 Euro!! εντυπωσεις?
naruto14 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον OP μόλις παρέλαβα το DS XL με 160 Euro!! 3DS XL θα θες να πεις...
Desouler Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) εντυπωσεις? Δεν μπορω να σου πω και πολλα πραγματα γιατι ακομη ειμαι στην δουλεια, και ουτε εχω εμπειρια απο προηγουμενα μοντελα (το πρωτο μου handheld της nintendo). Παντως ενας λογος που η τιμη ειναι χαμηλη (σχετικα με τα 250ευρω που εκανε το απλο 3ds στη αρχη και τα 220 που πουλιεται αυτο κανονικα χωρις προσφορα) ειναι οτι δεν περιεχεται φορτιστης. Ελπιζω να φορτιζει απο τιποτα USB, γιατι οπως ειπα ειναι το πρωτο μου DS και δεν εχω φορτιστη για τετοια συσκευη. Αν βρω σημερα κανα παιχνιδι DS απλο προσφορα κανα 10ευρω θα το δοκιμασω (τα 3ds παιχνιδια μου φαίνονται λιγο ακριβα και δεν εχω βρει και κατι απο αυτα που κυκλοφορουν να με ενθουσιαζει). ΥΓ sorry ναι 3DS ηθελα να πω Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από Desouler
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν βρω σημερα κανα παιχνιδι DS απλο προσφορα κανα 10ευρω θα το δοκιμασω (τα 3ds παιχνιδια μου φαίνονται λιγο ακριβα και δεν εχω βρει και κατι απο αυτα που κυκλοφορουν να με ενθουσιαζει). ΥΓ sorry ναι 3DS ηθελα να πω με ~20 ευρω παιρνεις καρτουλα για να παιζεις παιχνιδια του ds τα οποια τα κατεβαζεις απ'το ιντερνετ παντως, για το 3ds ηταν συμβατη, λογικα θα ναι και για το 3dsXL..αν δεν αλλαζει κατι στο λειτουργικο του, ψαξ'το λιγακι Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από c0prse_grinder
Desouler Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το έχω ψάξει λίγο και λένε ότι στην ουσία θα έχει το ίδιο firmware με το απλό 3ds, αλλά δεν έχω βρει κανέναν να το επιβεβαιώνει ακόμη ότι οι flashcards δουλεύουν και κάτι που δημιουργεί περισσότερες καθυστερήσεις ως προς αυτό είναι ότι η Nintendo κυκλοφόρησε καινούργιο firmware χθες, οπότε αναμονή Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από Desouler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα