Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν εχω ασχοληθει με προγραμμα καζινο οποτε δε ξερω ποσο βαρύ (ή κακογραμμενο) προγραμμα ειναι.

Υπο κανονικές συνθήκες (σωστα στημενα windows και σίγουρα όχι εγκατεστημενα προ εξαετιας) δε θα επρεπε να υπάρχει προβλημα ουτε με το παρον σου συστημα..Αντε ισως να ειχες θεμα με ελλειψη μνημης.Οχι επεξεργαστη.

Οσο για το αν ο I3 ειναι 5 φορες πιο γρηγορος απο το συστημα που εχεις τωρα οχι δεν ειναι. Αλλά είναι αρκετα πιο γρηγορος(μιλάω για 2Χ,3Χ κλπ ταχυτητα αναλογως την εφαρμογη).

Απο κει και περα αν το προγραμμα καζινο ειναι το πιο κακογραμμενο προγραμμα που υπάρχει και κανει τον υπολογιστη να σερνετε δε μπορω να το ξερω όπως δε μπορει και κανεις αλλος. Σε αυτη την περιπτωση οι παραπανω πυρηνες μαλλον θα βοηθησουν.

Δημοσ.

Δεν παιζω σε ενα συγκεκριμενο αλλα στα περισσοτερα που παιζω

ο επεξεργαστης ειναι στο 100%,οι μνημες γυρω στο 90%.

Format γινεται σχεδον καθε 6 μηνες.

Windows 7 αλλα και με XP ειναι το ιδιο

Δημοσ.

Μιας και τα λεφτά υπάρχουν και για να μη το παιδευουμε πηγαινε για I5 οπως εχει προταθει και πριν.

Με 8 γιγα μνημης και Ι5 θα εισαι ανετος για πολύ καιρο..Οσο βαρεια ή κακογραμμενα και αν ειναι τα προγραμματα που τρεχεις.

Εναλλακτικά μπορεις να googlαρεις το ονομα του προγραμματος του καζινο που τρεχει και χρησιμοποιει ολο τον επεξεργαστη και να δεις αν και αλλοι εχουν αυτο το θεμα,και πως πιθανώς επιλύεται.

Οπως και να εχει οπως προειπα ακομα και στο συστημα που εχεις δε θα επρεπε να γονατιζει τον επεξεργαστη ενα τετοιο προγραμμα..

Δημοσ.

Ειχα ζητησει τη γνωμη σας(αυτες τις απαντησεις περιμενα)για το τι καλυτερο

μπορουσα να αγορασω με 400ε(μονο μητρικη με ενσωματομενη καρτα,επεξεργαστη και μνημη).

Ολα τα slots στα on line cazino(οχι αυτα που εχουν οι εταιρειες στοιχηματων)ειναι βαρια για το pc μου,

δεν ειναι ενα συγγεκριμενο.

Δημοσ.

Αφού θέλεις να δαπανήσεις το ποσό, σου έχει προταθεί ήδη ο i5 (μαζί με τα υπόλοιπα). Τα άλλα είναι κρίσεις που κατά την ταπεινή μου γνώμη σκοπό έχουν να σε βοηθησουν. Αν το ερώτημα τεθεί τσεκουράτα "πείτε μου τα καλύερα με τόσα", δες τα προηγούμενα. Σου είπα και την γνώμη μου ,όπως και άλλα παιδιά, και την πρότασή μου. Δικιά σου η τσέπη, εσύ κανονίζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...