Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα προσφατα εκανα φορματ το pc και αρχισα να περναω τους drivers... αρχικα ειχα ενα προβλημα με τους drivers τις ATI (εχω την ΑΤΙ RADEON 4830) δε μου δουλευε σωστα το ATI Catalyst. Οποιο και να περναγα απο το ιντερνετ δε δουλευε με συνεπεια στο diablo 3 να μου βγαζει ενα μηνυμα οτι εχω παλιους drivers και ειχε χαλια γραφηκα μεσα στο game... τελικα βρηκα το cd με μια παλια version catalyst νομιζω η 10.8 την οποια και και κανω install και δουλευουν ολα ρολοι ...

Μετα απο κανα δυο μερες μου βγαζει στο windows update ενα update για τους drivers ATI RADEON 4830 το βλεπω και το κανω ... απο εκεινη τη μερα ειχα παλι το ιδιο προβλημα με το diablo 3 χαλια γραφηκα !!! συν το οτι δε μπορω να κανω overclock την καρτα γραφικων απο το catalyst (μου βγαζει frames (τετραγωνακια) ετσι νομιζω λεγοντε, οταν την αφηνω νορμαλ δε μου βγαζει τετραγωνακια) εκανα unistall, μετα παλι install αλλα τιποτα ....

Ρε παιδια μπορει να βοηθησει κανεις ??? παιζω συνεχεια diablo και δε μπορω τα γραφικα ειναι πολυ μαπα !!!

Δημοσ.

βαλε τους 12.6 τους καινουριους για hd 4xxx

Οταν βαζω αυτους που μου λες μου βγαζει το ακολουθω μηνυμα

"Δεν υπαρχει εγκατεστημενο προγραμμα οδηγησης γραφικων AMD ή το προγραμμα οδηγησης AMD δεν λειτουργει σωστα. Εγκατεστησε το καταλληλο προγραμμα οδηγησης AMD για το υλικο AMD που διαθετετε."

Δημοσ.

Οταν βαζω αυτους που μου λες μου βγαζει το ακολουθω μηνυμα

"Δεν υπαρχει εγκατεστημενο προγραμμα οδηγησης γραφικων AMD ή το προγραμμα οδηγησης AMD δεν λειτουργει σωστα. Εγκατεστησε το καταλληλο προγραμμα οδηγησης AMD για το υλικο AMD που διαθετετε."

Μηπως κατεβασες την εκδοση 12.6 για hd 5/6/7xxx; Τρεξε ενα driver sweeper σε safe mode και ξαναδοκιμασε να τους κανεις install.

Δημοσ.

Οταν κανω εγκατασταση τους 12.6 Στην αναφορα εγκαταστασης μου βγαζει αυτο..

Πακέτα για εγκατάσταση

Διαχείριση εγκατάστασης AMD

Τελική κατάσταση: Επιτυχημένη

Έκδοση στοιχείου: 8.0.877.0

Μέγεθος: 20 Mbytes

AMD APP SDK Runtime

Έκδοση στοιχείου: 10.0.937.2

Μέγεθος: 90 Mbytes

Πρόγραμμα οδήγησης οθόνης AMD

Τελική κατάσταση: Αποτυχημένη

Έκδοση στοιχείου: 8.970.100.3000

Μέγεθος: 90 Mbytes

Πρόγραμμα οδήγησης ήχου HDMI/DP

Έκδοση στοιχείου: 7.12.0.7706

Μέγεθος: 1 Mbytes

AMD Accelerated Video Transcoding

Έκδοση στοιχείου: 2.00.0002

Μέγεθος: 3 Mbytes

Διακωδικοποίηση AMD με μεταφορά και απόθεση

Έκδοση στοιχείου: 2.00.0000

Αποκωδικοποιητές της AMD Media Foundation

Έκδοση στοιχείου: 1.0.70704.0230

AMD VISION Engine Control Center

Έκδοση στοιχείου: 2012.0704.122.388

Μέγεθος: 150 Mbytes

Μηπως κατεβασες την εκδοση 12.6 για hd 5/6/7xxx; Τρεξε ενα driver sweeper σε safe mode και ξαναδοκιμασε να τους κανεις install.

Οχι.. ειναι για HD 4xxx το εκανα και πολλες φορες για επιβεβαιωση ... τι να πω

Δημοσ.

είχα αντίστοιχο πρόβλημα με την δική μου (6870) και μετά από μεγάλη απογοήτευση η λύση βρέθηκε στη τύχη..! ανοίγοντας το steam μετά από καιρό ,αφού έμαθα για μία νέα προσφορά στο store, και μου εντόπισε παλιούς drivers και και μου διόρθωσε όλα τα προβλήματα..! δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμο αυτό, αλλά για κατέβασε και άνοιξε το steam, μιας και συνεργάζεται με την ati έχει ένα πρόγραμμα ελέγχου μέσα, μπορεί και να πιάσει...

Δημοσ.

Πρέπει να βάλεις τους beta 12.6

Όταν τους κατεβάσεις θα δεις οτι δεν αναφέρονται ως beta αλλά legacy. Μη κάνεις update μέσω του catalyst γιατί σου βάζει τους κανονικούς 12.6

Ή θα τους κατεβάσεις μόνος ή θα τρέξεις το προγραμματάκι που που υπάρχει στην σελίδα support, αυτό θα σου βγάλει τους σωστούς

AMD Driver Autodetect

Είχα πρόβλημα με onboard HD4290 και με τους 12.6 beta ή legacy (???) όλα είναι οκ τώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...