billvwrulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Παιδια καλησπερα προσφατα εκανα φορματ το pc και αρχισα να περναω τους drivers... αρχικα ειχα ενα προβλημα με τους drivers τις ATI (εχω την ΑΤΙ RADEON 4830) δε μου δουλευε σωστα το ATI Catalyst. Οποιο και να περναγα απο το ιντερνετ δε δουλευε με συνεπεια στο diablo 3 να μου βγαζει ενα μηνυμα οτι εχω παλιους drivers και ειχε χαλια γραφηκα μεσα στο game... τελικα βρηκα το cd με μια παλια version catalyst νομιζω η 10.8 την οποια και και κανω install και δουλευουν ολα ρολοι ... Μετα απο κανα δυο μερες μου βγαζει στο windows update ενα update για τους drivers ATI RADEON 4830 το βλεπω και το κανω ... απο εκεινη τη μερα ειχα παλι το ιδιο προβλημα με το diablo 3 χαλια γραφηκα !!! συν το οτι δε μπορω να κανω overclock την καρτα γραφικων απο το catalyst (μου βγαζει frames (τετραγωνακια) ετσι νομιζω λεγοντε, οταν την αφηνω νορμαλ δε μου βγαζει τετραγωνακια) εκανα unistall, μετα παλι install αλλα τιποτα .... Ρε παιδια μπορει να βοηθησει κανεις ??? παιζω συνεχεια diablo και δε μπορω τα γραφικα ειναι πολυ μαπα !!!
billvwrulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 βαλε τους 12.6 τους καινουριους για hd 4xxx Οταν βαζω αυτους που μου λες μου βγαζει το ακολουθω μηνυμα "Δεν υπαρχει εγκατεστημενο προγραμμα οδηγησης γραφικων AMD ή το προγραμμα οδηγησης AMD δεν λειτουργει σωστα. Εγκατεστησε το καταλληλο προγραμμα οδηγησης AMD για το υλικο AMD που διαθετετε."
geowizard Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Οταν βαζω αυτους που μου λες μου βγαζει το ακολουθω μηνυμα "Δεν υπαρχει εγκατεστημενο προγραμμα οδηγησης γραφικων AMD ή το προγραμμα οδηγησης AMD δεν λειτουργει σωστα. Εγκατεστησε το καταλληλο προγραμμα οδηγησης AMD για το υλικο AMD που διαθετετε." Μηπως κατεβασες την εκδοση 12.6 για hd 5/6/7xxx; Τρεξε ενα driver sweeper σε safe mode και ξαναδοκιμασε να τους κανεις install.
billvwrulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Οταν κανω εγκατασταση τους 12.6 Στην αναφορα εγκαταστασης μου βγαζει αυτο.. Πακέτα για εγκατάσταση Διαχείριση εγκατάστασης AMD Τελική κατάσταση: Επιτυχημένη Έκδοση στοιχείου: 8.0.877.0 Μέγεθος: 20 Mbytes AMD APP SDK Runtime Τελική κατάσταση: Επιτυχημένη Έκδοση στοιχείου: 10.0.937.2 Μέγεθος: 90 Mbytes Πρόγραμμα οδήγησης οθόνης AMD Τελική κατάσταση: Αποτυχημένη Έκδοση στοιχείου: 8.970.100.3000 Μέγεθος: 90 Mbytes Πρόγραμμα οδήγησης ήχου HDMI/DP Τελική κατάσταση: Επιτυχημένη Έκδοση στοιχείου: 7.12.0.7706 Μέγεθος: 1 Mbytes AMD Accelerated Video Transcoding Τελική κατάσταση: Επιτυχημένη Έκδοση στοιχείου: 2.00.0002 Μέγεθος: 3 Mbytes Διακωδικοποίηση AMD με μεταφορά και απόθεση Τελική κατάσταση: Επιτυχημένη Έκδοση στοιχείου: 2.00.0000 Μέγεθος: 1 Mbytes Αποκωδικοποιητές της AMD Media Foundation Τελική κατάσταση: Επιτυχημένη Έκδοση στοιχείου: 1.0.70704.0230 Μέγεθος: 1 Mbytes AMD VISION Engine Control Center Τελική κατάσταση: Επιτυχημένη Έκδοση στοιχείου: 2012.0704.122.388 Μέγεθος: 150 Mbytes Μηπως κατεβασες την εκδοση 12.6 για hd 5/6/7xxx; Τρεξε ενα driver sweeper σε safe mode και ξαναδοκιμασε να τους κανεις install. Οχι.. ειναι για HD 4xxx το εκανα και πολλες φορες για επιβεβαιωση ... τι να πω
dark knight Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 είχα αντίστοιχο πρόβλημα με την δική μου (6870) και μετά από μεγάλη απογοήτευση η λύση βρέθηκε στη τύχη..! ανοίγοντας το steam μετά από καιρό ,αφού έμαθα για μία νέα προσφορά στο store, και μου εντόπισε παλιούς drivers και και μου διόρθωσε όλα τα προβλήματα..! δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμο αυτό, αλλά για κατέβασε και άνοιξε το steam, μιας και συνεργάζεται με την ati έχει ένα πρόγραμμα ελέγχου μέσα, μπορεί και να πιάσει...
mkekakis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Πρέπει να βάλεις τους beta 12.6 Όταν τους κατεβάσεις θα δεις οτι δεν αναφέρονται ως beta αλλά legacy. Μη κάνεις update μέσω του catalyst γιατί σου βάζει τους κανονικούς 12.6 Ή θα τους κατεβάσεις μόνος ή θα τρέξεις το προγραμματάκι που που υπάρχει στην σελίδα support, αυτό θα σου βγάλει τους σωστούς AMD Driver Autodetect Είχα πρόβλημα με onboard HD4290 και με τους 12.6 beta ή legacy (???) όλα είναι οκ τώρα
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Κυκλοφόρησαν 12.6 Beta για τις σειρές 2, 3 και 4. Μπορείς να τους κατεβάζεις απο αυτό το topic (#419).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα