skanjos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 εννοείται darkpipis, η σειρά στορμ είναι καταπληκτική,και το storm 1 να παίξεις θα πάθεις πλάκα απο το επίπεδο των γραφικών, η ιστορία συνεχίζεται στα storm,οπότε καλύτερα ξεκίνα απο το 1 μετά το 2 και τέλος το 3.αλλά ξεκίνα τα αφού θα έχεις δει τα επεισόδια shippuden, μιας και ασχολείσαι με one piece να σου πω οτι και το naruto έχει άποιρα filler,ειδικά τα προ shippuden που σε πρωτείνω να τα κάνεις skip για να φτάσεις στα shippuden γρήγορα. α και αφού είσαι φαν απο deathnote/code geass μόλις μπορέσεις δες και τα "monster" θα πάθεις ζημιά
Darkpipis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω ! Δλδ προτινεις να μν παω απευθειας στο storm 3.Βρηκα ενα site π λεει ποια επεισοδια απο καθε anime ειναι filler και δεν χρειαζεται να δεις , αυτο ειναι http://myanimelist.net/forum/?topicid=350747.Οταν βρω χρονο θα κοιταξω και το monster.
naruto14 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πως γίνεται μέσα σε 2 ώρες να δεις 11 επεισόδια? Το κάθε επεισόδιο κρατάει 20 λεπτά άρα σε 2 ώρες μπορείς να δεις maximum 6.
Darkpipis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ελα βρε φιλε τωρα στο περιπου ηθελα να πω... π κολατε ορισμενα ατομα ..... Επειδη εμενα σε αυτα τα παιχνιδια με νοιαζει πιο πολυ το vs mode , ποιο εινια καλυτερο combat , το storm 3 ή το generation ? απο τα βιντεο σαν να μ φενεται λιγο πιο καλο το generation , καποιος π τα εχει και τα 2 παρακαλω .
skanjos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 το combat System είναι ακριβώς το ίδιο... δεν έχει αλλάξει τπτ απο το storm 2 που εκεί υπήρχαν κάποιες αλλαγές
Darkpipis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Οποτε παω για το generation για το combat κυριως γτ απο οτι καταλαβα στο story δεν θα βγαλω ακρη αφου ειμαι ακομα στην αρχη του anime, ειμαι σωστος ?
naruto14 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Οποτε παω για το generation για το combat κυριως γτ απο οτι καταλαβα στο story δεν θα βγαλω ακρη αφου ειμαι ακομα στην αρχη του anime, ειμαι σωστος ? Εγώ θα έλεγα να τα πάρεις όλα με την σειρά. Αν όχι το 1, το 2 επιβάλλεται.
naruto14 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το άρχισα χθες, το τελείωσα σήμερα. Πραγματικά έριξα πολύ λιώσιμο και ούτε εγώ ξέρω πως το κανα. Αλλά είναι naruto, και ότι έχει σχέση με naruto δύσκολα το προσπερνάς. Παρακάτω οι εντυπώσεις μου.Αρχικά να ξεκινήσω από την διάρκεια. 11 ώρες και 40 λεπτά μου πήρε για όλα τα κεφάλαια, ενώ δεν ασχολήθηκα με side quests. Πιστεύω η διάρκεια ήταν υπερικανοποιητική. Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν cut-scenes κάτι το οποίο μπορεί να απωθήσει όσους δεν ασχολούναι με τη σειρά.Το gameplay δεν έχει αλλάξει, παραμένει το ίδιο με το Generations τουλάχιστον στο Story Mode. Η διαφορά υπάρχει και είναι φανερή στα ομαδικά πλέον battles. Πολύ ωραία προσθήκη και κάθε φορά συναντάς διαφορετικού είδους μάχη που κρατάν το ενδιαφέρον σε μεγάλα ύψη. Είχα ακούσει ακόμα πως τα boss fights ήταν πολύ λιγότερα στο 3 από ότι στο 2. Προσωπικά δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο και όλα τους ήταν εξαιρετικά. Επίσης, η περιπλάνηση έχει ελλατωθεί πολύ με αποτέλεσμα οι δρόμοι για free roaming να είναι ελάχιστοι στην ιστορία.Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πανέμορφα όπως ξαναείπα και έχουν προστεθεί πολύ μαγευτικά soundtracks. Ειδικά στο 4ο chapter είχε τόσο πολύ συναίσθημα μέσα που δεν συναντώ σε παιχνίδια. Πραγματικά εξαιρετική δουλειά.Όσον αφορά την ιστορία που ενδιαφέρει και τους περισσότερους fans της σειράς, φτάνει μέχρι το σημείο που είναι το anime και στο τελευταίο chapter (10) προσθέτουν οι δημιουργεί του παιχνιδιού ένα δικό τους τέλος με τις γνήσιες φωνές των ηθοποιών όμως. Δεν με απογοήτευσε, αλλά είχε πολλά και ανούσια battles. Ίσως να ήταν καλύτερα να μην το βάλουν καθόλου και να σταματήσουν εκεί που είναι και το anime ώστε να έχουν μια ομαλή ροή τα γεγονότα στο 4. Τώρα μου φαίνεται τα κάναν μπουρδέλο και πραγματικά απορώ αν θα βγάλουν 4.Σε γενιές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από τον τίτλο. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με το 2 μιας και πιστεύω πως αυτά τα 2 είναι ότι καλύτερη naruto εμπειρία μπορεί να έχει κάποιος σε video-game. Πιστεύω πως όλοι οι naruto fans επιβάλλεται να το παίξουν.
RedPanda Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Αυτή η συλλεκτική έχει εξαντληθεί ? (μόνο την άλλη με τον Sasuke βρίσκω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα