Προς το περιεχόμενο

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εντάξει έχουν ξεφύγει εντελώς, η cyberconnect2 για μένα μαζί με naughty dog είναι κορυφαίοι στο θέμα γραφικά,τι παπάδες κάνανε πάλι, δεν μπορώ να ξεκολλήσω απο την οθόνη

Δημοσ.

εντάξει έχουν ξεφύγει εντελώς, η cyberconnect2 για μένα μαζί με naughty dog είναι κορυφαίοι στο θέμα γραφικά,τι παπάδες κάνανε πάλι, δεν μπορώ να ξεκολλήσω απο την οθόνη

Τι σχέση έχουν τα παιχνίδια της Naughty Dog με το naruto? Το δεύτερο είναι καθαρά anime. :unsure:

Δημοσ.

απο άποψη τεχνικού τομέα, τα καλύτερα γραφικά τα έβγαλαν οι cyberconnect 2 ,καλύτερα cell shared γραφικά όλων των εποχών, είναι επίτευμα και αυτό.μην κοιτάμε μόνο τα textures,εδώ μιλάμε για Pure art

Δημοσ.

Την Παρασκευή ή το Σάββατο θα το ξεκινήσω και θα πω και εγώ τι γνώμη μου. Από το demo δεν μου φάνηκαν και πολύ διαφορετικά από του 2.

Δημοσ.

είμαι chapter 2 ,πολύ χειρότερο απο το 2 και το 1 δυστυχώς. ο λόγος είναι οτι πλέον οι μάχες δεν είναι scripted,να γίνεται δλδ κάτι μόλις φύγει ενα κουτάκι ενέργεια, έχω κάνει καμιά 12 μάχες όλες σαν Street fighter το μόνο που αλλάζει όταν κάνεις σουπερ στο τέλος δείχνει μια εικόνα, απορώ γιατί αλλάξανε την φόρμουλα, πολύ μπλαμπλά και γενικά οι μάχες πολύ νορμάλ μέχρι τώρα,ελπίζω να αλλάζει αργότερα, μόνο μια μάχη στην αρχή ήταν διαφορετική

Δημοσ.

Είναι πολύ εύκολο ή είναι η ιδέα μου;Μόνο σε μια μάχη έχω πάει στο πορτοκαλί.Μπορείς να αυξήσεις από κάπου τη δυσκολία;

Πάντως με ξενέρωσε που πάλι στους παλιούς χαρακτήρες έχουν κρατήσει τις ίδιες κινήσεις.Ελπίζω στο επόμενο που λογικά θα βγει και για τις νέες κονσόλες να κάνουν ένα μαζικό update σε όλους τους χαρακτήρες.

Δημοσ.

Είναι πολύ εύκολο ή είναι η ιδέα μου;Μόνο σε μια μάχη έχω πάει στο πορτοκαλί.Μπορείς να αυξήσεις από κάπου τη δυσκολία;

Πάντως με ξενέρωσε που πάλι στους παλιούς χαρακτήρες έχουν κρατήσει τις ίδιες κινήσεις.Ελπίζω στο επόμενο που λογικά θα βγει και για τις νέες κονσόλες να κάνουν ένα μαζικό update σε όλους τους χαρακτήρες.

Από όσο θυμάμαι στα προηγούμενα παιχνίδια τη ρύθμιση την άλλαζες από τα options.

Η ιστορία τελικά καλύπτει όλα τα γεγονότα από την αρχή του anime?

Δημοσ.

πωωω τραγικό. να απαντήσω πρώτα στις ερωτήσεις, πριν απο κάθε μάχη αν είναι κουρασμένος ο χαρακτήρας μπορείς να κάνεις use item για να γεμίσεις ενέργεια .

η ιστορία είναι μετά απο την μάχη με τον Pain μέχρι το ,,,,, και εδώ αρχίζουν οι βλακείες τους. έβαλαν filler,αν είναι δυνατόν , μα πόσο πολύ θα έβλαπτε την σειρά (τις πωλήσεις των manga)αν είχε λίγη κανονική ιστορία παραπάνω ? επειδή το manga έχει προχωρήσει ακόμα λίγο όλο το τελευταίο chapter του game είναι καθαρά filler, η σειρά Storm κάλυπτε μέχρι στιγμής το anime/manga χωρίς βλακείες, τώρα βάλανε βλακείες, καλύτερα να το τελειώνανε στο chapter8-9 που ήταν η κανονική ιστορία,έτσι και αλλιώς το game είναι τεράστιο ,τουλάχιστον 8 ώρες μου πήρε που είναι πολλές για τέτοιου είδους παιχνίδι. 

έπρεπε να βάλουν δυνατή μάχη στο τέλος και το μάμησαν εντελώς, τραγική μάχη, καμία σχέση με τα γεγονότα του manga, ξεφύγαν απλά για να ξεφύγουν και να έχουν ένα ωραίο τέλος,τραγικό.... είμαι τεράστιος φαν των Storm series αλλα αυτό ήταν τραγικό ,τουλάχιστον ο τρόπος που τέλειωσε,δεν υπήρχε λόγος να βγούν τόσο μακριά απο την ιστορία.

τέσπα μετά την μέση έχει περισσότερες μάχες με quick time events και στρώνει κάπως,αλλα πολύ προχειροδουλειά απο την cyberconnect2,εντάξει τα γραφικά είναι εκεί, οι κινήσεις είναι οι ίδιες, απίστευτα εφέ,πολλοί περισσότεροι χαρακτήρες,αλλα η ιστορία είναι off,και για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό.'ασε που ώρες ώρες σε ζαλίζει με άχρηστα κείμενα και narations ή σε βάζει να περιπατήσεις σε corridors στυλ final fantasy xiii (ντουγρού ευθεία ). μάλλον τους πίεσαν να το βγάλουν τώρα για να φτάσουν το manga στα γρήγορα και ο kishimoto δεν έδωσε πληροφορίες για το τι θα γίνει με την μάχη ,heck ακόμα και στο manga την τραβάει απο τα μαλιά έχει 10 chapter μας δείχνει βλακείες προιστορία..

καλό παιχνίδι στην τελική,απογοήτευση για όσους έχουν διαβάσει το manga.

Δημοσ.

Filler? Αν είναι δυνατόν. Όχι και εδώ ρε παιδιά! Το ξεφτίλισαν τελείως το θέμα και με ξενέρωσες και μένα απίστευτα τώρα. Τουλάχιστον είναι τα fillers από το anime ή τελείως διαφορετικά?

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το chapter 1 και τόσο άντεξα .Είπαμε , εντάξει , περίληψη  μεν , αλλά μην πετάς από το παράθυρο όλα τα ενδιαφέροντα κομμάτια από το anime . Μέχρι και το χέρι αφήσανε . Στο "ντουλάπι" μέχρι να βρεθώ σε τρελή βαρεμάρα για να το παίξω ή μέχρι να έχω ξεχάσει τελείως το original στορυ

Δημοσ.

όταν λέω filler, εννοώ οτι αλλάξανε την κανονική ιστορία για να σου δώσουν ένα τέλος στον πόλεμο. πραγματικά περίμενα ή να το κόψουν νωρίτερα ή να δώ κάτι παράπανω απο την κανονική ιστορία,και σε κρατάει ώρες το παιχνίδι, έχει και άποιρες ανούσιες μάχες που δεν χρειάζονται μόνο και μόνο για να τραβήξει παραπάνω σε χρόνο,και όταν φτάνεις στο τέλος τρως μια ξενέρα,λες καλά πότε έγινε αυτό?και σε κάνει να γυρνάς πίσω το manga να δεις αν όντως έγινε έτσι...

για παιχνίδι που ακολουθούσε την ιστορία στα πρώτα 2 κομμάτια σε ξενερώνει αυτό.και το κακό είναι οτι κάποιος που δεν ξέρει δεν το περιμένει γιατί όλα πάνε νορμάλ μέχρι εκεί.δεν θέλω να σποιλεριάσω αλλα θα ξενερώσετε στο chapter 10(final chapter)

Δημοσ.

To ξεκίνησα σήμερα. Να αναφέρω αρχικά πως έχω παίξει περίπου 1.30-2 ώρες και είμαι κάπου στο 2ο chapter. Μέτρια συναισθήματα. Το παιχνίδι δεν προσφέρει ουσιαστικά κάτι καινούργιο. Έχει κάποια ωραία χαρακτηρηστικά όπως η μάχη με το Nine Tail στον πρόλογο καθώς και η μάχη με τον Sasuke που πολεμούσα αρκετούς εχθρούς μαζί. Πολύ μπλα μπλα που μπορεί να κουράσει όσους δεν ασχολούνται με το anime. Οι μάχες πρέπει να έχουν υποστεί κάποιες μικρές βελτιώσεις, που όμως δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω λόγω του απίστευτα εύκολου επιπέδου δυσκολίας του παιχνιδιού, το οποίο από όσο κοίταξα δεν αλλάζει από πουθενά. Αναμένω περισσότερα στη συνέχεια.

Δημοσ.

το παιχνίδι είναι γελείο απο επίπεδο δυσκολίας, δεν συνάντησα δυσκολία μέχρι στο τελευταίο Chapter που εκεί αναγκάστηκα να πατήσω το r2 (άμυνα, δεν το είχα ξαναπατήσει ποτέ χαχαχα)

Δημοσ.

Γεια σας . Εγω ειμαι φανατικος οπαδος One piece και περα απο το DeathNote και το Code Guess δεν ειχα δωσει καμια σημασια σε Ναruto & Bleach.Δεν ειχα ιδεα καν οτι υπηρχε παιχνιδι Ναruto μεχρι π χαζευα χθες στο PSN και κατεβασα το Demo του Storm 3 και επαθα πλακα . Αμεσως πηγα στο pc και δοκιμασα να δω Naruto anime.Πολυ καλο ! Δεν το περιμενα,μεσα σε 2 ωρες εφτασα στο επεισοδιο 11 !!! Και ρωταω τωρα, επειδη οπως καταλαβατε ειμαι κανουργιος στο Νaruto , θα ηταν καλυτερα πριν απο το storm 3 να αγορασω καποιο απο τα ποιο παλια ? Αν ναι ποιο ? Ευχαριστω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...