Προς το περιεχόμενο

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το περιμενω πως κ πως! Το 2 ηταν πολυ καλο! Ειδικα δυο-τρεις μαχες ηταν απιστευες!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Ελπίζω μόνο να δω αρκετές προσθήκες. Αν και από το demo μάχης του Third Hokage με το nine tails φαίνεται έπος!

Κ εγω αυτο ειδα....πολυ πανικο!

Κ με minato λογικα θα ριχνεις πολυυυυυυ ξυλο!

Αλλα (αποτι ειδα στα video) θα εχει να κανει μονο με την τοτε εποχη;; Η θα βαλουν μεσα κ τον πολεμο που εχει τωρα η σειρα κ θα χασουμε την μπαλα;;;;

Δημοσ.

Ακόμα είναι νωρίς για να το πούμε αυτό. Μπορεί να βάλουν από όλα δηλαδή την ιστορία από όλα τα επεισόδια ή τα τελευταία επεισόδια του Naruto Shippuden.

Δημοσ.

Κ εγω αυτο ειδα....πολυ πανικο!

Κ με minato λογικα θα ριχνεις πολυυυυυυ ξυλο!

Αλλα (αποτι ειδα στα video) θα εχει να κανει μονο με την τοτε εποχη;; Η θα βαλουν μεσα κ τον πολεμο που εχει τωρα η σειρα κ θα χασουμε την μπαλα;;;;

θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το 2, στον Pein δηλαδή και πιστεύω θα πιάσει και την υπόλοιπη ιστορία αλλά και τον πόλεμο. Πάντως δεν περίμενα να βγει στην τωρινή γενιά συστημάτων...

Δημοσ.

Άντε να το περιμένουμε! Έχω αγωνία να δω και τα επεισόδια αλλά όλο μικρά είναι :/ sorry για off-topic.

Εγώ έχω να δω πάλι κάνα 2 επεισόδια. Τα κρατάω να τα βλέπω 3-3 4-4 κάπως έτσι.

Το game δεν νομίζω να έχει τα πάντα από ιστορίες. Μπορεί να βγει όμως συλλεκτική που να έχει το 1 και το 2 μαζί ώστε να παίξει κάποιες όλες τις ιστορίες.

Η ιστορία του 3 θα συνεχίσει από τον Pein, εκεί που σταμάτησε δηλαδή το 2.

Δημοσ.

Σωστά...η συλλεκτική έκδοση του naruto shippuden generations δεν είχε κάτι το φοβερό πάντως..μόνο κάτι καρτούλες..για το shippuden 2 επίσης..

Δημοσ.

Σωστά...η συλλεκτική έκδοση του naruto shippuden generations δεν είχε κάτι το φοβερό πάντως..μόνο κάτι καρτούλες..για το shippuden 2 επίσης..

Του generations μου άρεσε. Οι κάρτες ήταν ωραίες. Πάντως ωραίο θα ήταν να έβγαιναν 2 συλλεκτικές για το 3, μία με τα προηγούμενα παιχνίδια και μία άλλη που να έχει αντικείμενο ή φιγούρα... :rolleyes:

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Όμως τις κάρτες τις παίρνεις μισές όχι όλες..Θα πρέπει να αγοράσεις πάνω από 300 κάρτες για να την ολοκληρώσεις.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Όμως τις κάρτες τις παίρνεις μισές όχι όλες..Θα πρέπει να αγοράσεις πάνω από 300 κάρτες για να την ολοκληρώσεις.

Ναι σε αυτό έχεις ένα δίκιο θα έπρεπε να τις περιείχε όλες το πακέτο...

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...