kinezos69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Σε ένα παλιο πισι έκανα φορνμάτ και πέρασα win7. Πριν το φορματ ήτανε συνδεδεμένο με εθερνετ με το ρούτερ και δουλευε κανονικά ενω τώρα μου βγάζει πρόβλημα σύνδεσης με πιθανή ευθύνη του καλωδίου. Αλλάζω το καλώδιο και πάλι τα ίδια. Το λάπτοπ με wifi συνδέεται κανονικά με το ρούτερ και όλα τα λαμπάκια του ανάβουν κανονικά. Επίσης πισω απο το πισι στη θύρα σύνδεσης εθερνετ ανάβει κανονικά το κλαμπάκι της όταν βάζω καλώδιο. Τι μπορεί να συμβαίνει?
veteranos123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τους driver για την κάρτα ethernet τους έβαλες?
kinezos69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τους driver για την κάρτα ethernet τους έβαλες? οχι, διότι είχα την εντύπωση ότι δε χρειάζονται. Πως μπορώ να βρώ τι κάρτα φοράει το πισι για να τους κατεβάσω απο το λαπτοπ και να τους περάσω? κάποιος για βοήθεια? ετρεξα ένα πρόγραμμα για το hardware και μου έβγαλε: Motherboard- GIGABYTE 8S648FX-RZ Chipset - SIS648FX+962 Πως βρίσκω τώρα τους drivers?
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αφού βρήκες το μοντέλο :GIGABYTE 8S648FX-RZ πόσο δύσκολο είναι να το αντιγράψεις στο google;;; Ο πρώτος σύνδεσμος σε βγάζει στην σελίδα της gigabyte πας Λήψη Δεδoμέvωv και κατεβάζεις το SiS PCI LAN
kinezos69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αφού βρήκες το μοντέλο :GIGABYTE 8S648FX-RZ πόσο δύσκολο είναι να το αντιγράψεις στο google;;; Ο πρώτος σύνδεσμος σε βγάζει στην σελίδα της gigabyte πας Λήψη Δεδoμέvωv και κατεβάζεις το SiS PCI LAN το έβαλα στο google αλλά δε βρήκα πουθενά drivers για win7, όπως επίσης και στο λινκ που μου δίνεις. Κατάλαβα κάτι λάθος?
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αφού βρήκες το μοντέλο :GIGABYTE 8S648FX-RZ πόσο δύσκολο είναι να το αντιγράψεις στο google;;; Ο πρώτος σύνδεσμος σε βγάζει στην σελίδα της gigabyte πας Λήψη Δεδoμέvωv και κατεβάζεις το SiS PCI LAN εσένα ποιον σύνδεσμο σου βγάζει πρώτο;;; Τέλος πάντων εδώ είσαι http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/8s648fx-rz/
kinezos69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 εσένα ποιον σύνδεσμο σου βγάζει πρώτο;;; Τέλος πάντων εδώ είσαι http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/8s648fx-rz/ το βρήκα το λινκ αλλά δε βλέπω κάπου υποστήριξη για windows 7
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Το SiS PCI LAN σε αντίθεση με τα άλλα δεν λέει για ποιο λειτουργικό είναι οπότε δοκίμασε το και δες,αν δεν τρέξει βλέπουμε.
kinezos69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Το SiS PCI LAN σε αντίθεση με τα άλλα δεν λέει για ποιο λειτουργικό είναι οπότε δοκίμασε το και δες,αν δεν τρέξει βλέπουμε. το δοκίμασα και δεν το τρέχει. Τι λύσεις υπάρχουν τώρα?
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Unknown Device Identifier βρες μέσα σε αυτό την ethernet και δώσε το PnPID αν έχει αρκετές άγνωστες συσκευές δώσε από όλες.
kinezos69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Unknown Device Identifier βρες μέσα σε αυτό την ethernet και δώσε το PnPID αν έχει αρκετές άγνωστες συσκευές δώσε από όλες. λέγοντας "δώσε το PnPID αν έχει αρκετές άγνωστες συσκευές δώσε από όλες" τι ακριβώς εννοεις ότι πρέπει να κάνω?
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 λέγοντας "δώσε το PnPID αν έχει αρκετές άγνωστες συσκευές δώσε από όλες" τι ακριβώς εννοεις ότι πρέπει να κάνω? Στο λινκ μπήκες;;;Έχει μια εικόνα γίγας, δεν μπορεί να παρερμηνεύσεις...
kinezos69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Στο λινκ μπήκες;;;Έχει μια εικόνα γίγας, δεν μπορεί να παρερμηνεύσεις... λοιπον: ετρεξα το πρόγραμμα στο πισι που θέλω τους drivers. Βρήκα τtην ethernet ως αγνωστη συσκευή, ανοιξα το pnpID αλλά πατώντας το find driver δε μου βγαζει τίποτα διότι δεν έχω ιντερνετ. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Unknown Device Identifier βρες μέσα σε αυτό την ethernet και δώσε το PnPID αν έχει αρκετές άγνωστες συσκευές δώσε από όλες. Πως γίνεται να μην το καταλάβεις αυτό;; Δώσε το εδώ, κάνε αντιγραφή επικόλληση πως το λένε, γράψε το εδώ να δούμε ποιος είναι να βρούμε οδηγούς.
kinezos69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Πως γίνεται να μην το καταλάβεις αυτό;; Δώσε το εδώ, κάνε αντιγραφή επικόλληση πως το λένε, γράψε το εδώ να δούμε ποιος είναι να βρούμε οδηγούς. Λοιπόν στην ethernet μου βγάζει: PnpID VEN_1039&DEV_0900&SUBSYS_E0001458&REV_90 Vendor Device @system32\drivers\pci.sys,#512;Ethernet Controller Chip Vendor Silicon Integrated Systems (SiS) Chip 900 10/100 Ethernet Adapter επίσης στην κάρτα ήχου σαν άγνωστη συσκευή: PnpID VEN_1039&DEV_7012&SUBSYS_A2051458&REV_A0 Vendor Device @system32\drivers\pci.sys,#1025;Multimedia Audio Controller Chip Vendor Silicon Integrated Systems (SiS) Chip 7012 AC'97 Audio Codec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα