IKARIWTHS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 καλησπερα παιδια,μεχρι το 10.6 πηγαινα το ποντικι σε μια γωνια της οθονης και μου εδειχνε ολα τα παραθυρα,ακομα και αυτα που ειχα κανει minimized ,τωρα με το 10.7 δε γινεται πια αυτο,εχει βρει κανεις καποια λυση?αν οχι ξερει κανεις αν στο 10.8 θα το επαναφερουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritikale Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Στο Mountain Lion, βάλανε μια επιλογή να μπορείς να κανεις ungroup τα παράθυρα κάθε εφαρμογής, εμφανίζοντάς τα όλα σχεδόν όπως και στο SL. Δυστυχώς όμως, εμφανίζονται και τα spaces στο πάνω μέρος, στερώντας από το mission control πολύτιμο χώρο, που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με μεγαλύτερο μέγεθος παραθύρων. Επίσης, δεν εμφανίζεται το όνομα κάθε παραθύρου/εφαρμογής. Ελπίζω στην GM να το διορθώσανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 σε ευχαριστω φιλε μου,τα παραθυρα που εχω κανει minimized ομως θα τα δειχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritikale Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δυστυχώς όχι. Εγώ δεν κάνω minimize ποτέ τα παράθυρά μου, οπότε δε με πειράζει. Τους άλλους όμως; BTW, στην GM, δεν αλλάξανε τίποτα από όσα αναφέρω παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα